nikkolas Απρίλιος 6, 2012 Author #21 Απρίλιος 6, 2012 μαλλον με ενα DVI την εχω συνδεση,δεν βλεπω να εχει πουθενα στη συσκευασια dual
BloodMage Απρίλιος 6, 2012 #22 Απρίλιος 6, 2012 οχι λεμε ρε αγορινα!! ΕΝΑ καλωδιο DUAL LINK!! ΕΝΑ....οχι δυοκαι αφου σου γραφει αναλυση 2560χ1440 τι σε προβληματιζει δεν εχω καταλαβειγια πες μας πως σου φενεται η οθονη?
nikkolas Απρίλιος 7, 2012 Author #23 Απρίλιος 7, 2012 Καλημερα. μετα απο αρκετη ωρα τεστ και ενα κεφαλι τουμπανο θα πω οτι 1 οταν την πηρα και ωσπου να αρχισω να βλεπω διαφορες το ειχα μετανιωσει2 ολα αλλαξαν οταν εβαλα σε φουλ το Mass Effect 3 κ το Call of Duty black ops,,βασικα εκει και παραπανω να εκανε η οθονη θα τα εδινα γιατι αξιζει3 εχει τρομερα χρωμματα ,οσοι ελεγαν για το μαυρο της ειχαν δικιο,απλα δεν υπαρχει4 στα αρνητικα θα ελεγα οτι ζεστενετε πιο πολυ σε σχεση με τη παλια μου οθονη αλλα απολυτα λογικο ειναι,ετσι συνδεσα και τις δυο,θα εχω τη μια για το νετ και 3d εφαρμογες της nvidia και τη Dell για gaming5. η καρτα γραφικων δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα να βγαλει την αναλυση αλλα σιγουρα και αυτη ανεβαζει θερμοκρασιες οποτε θα αλλαξω κουτι κατι που θα εκανα ουτος η αλλος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.