Jump to content

Monitor 2550x1440

nikkolas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους,θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας μια και προκειτε να αγορασω οθονη με αναλυση 2550χ1440

Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο μοντελα και σκοπος μου ειναι αποκλειστικα το gaming.

Dell ultrasharp U2711 kai Hp ZR27W

Επισης μια ερωτηση ακομα,,,Στα παιχνιδια θα μπορω με ενα απο αυτα τα μονιτορ να χαμηλωνω την αναλυση οποτε χρειααζετε για να εχω περισσοτερα frames η ειναι υποχρεωτικο να εχω μονο τη συγκεκριμενη αναλυση

Σας ευχαριστω πολυ

Την Dell θα παρεις. :)

Στα games μπορεις να κατεβαζεις την αναλυση για να εχεις καλυτερο frame rate.

Με τι καρτα γραφικων εισαι αν επιτρεπεται?????

Aδερφε αν θες μονο παιχνιδια μην κοιτας μονιτορ με 4ΜΡ αναλυσης... Θα εχεις -40% λιγοτερα fps απο τα 1080ρ.

Οκ αλλα εγω πιο πολυ αθλητικα παιζω κυριως το Φιφα και το ΝΒΑ 2Κ,,γιαυτο ρωτησα αν σε παιχνιδα πρωτου προσωπου μπορω να χαμηλοσω την αναλυση ,,ουτος η αλλος αυτη τη στιγμη παιζω με αναλυση 1650 μιας και η τωρινη οθονη που εχω ειναι η Samsung Synmaster 2233 3D μιας και εχω τα γυαλια της Νvidia

Μια χαρα μου φαινεται η οθονη σου. Δεν βλεπω τον λογο να πας σε μεγαλυτερη και να παιζεις με χαμηλοτερη αναλυση. :(

Oχι οκ,,,σε 2550χ1440 θα παιζω,απλα αν καποια παιχνιδια θελουν τα κερατα τους ,,να μπορω να χαμηλοσω λιγο .

Τελικα ειμαστε 1-1 αναμεσα σε Dell kαι Hp. :)

Οκ αλλα εγω πιο πολυ αθλητικα παιζω κυριως το Φιφα και το ΝΒΑ 2Κ,,γιαυτο ρωτησα αν σε παιχνιδα πρωτου προσωπου μπορω να χαμηλοσω την αναλυση ,,ουτος η αλλος αυτη τη στιγμη παιζω με αναλυση 1650 μιας και η τωρινη οθονη που εχω ειναι η Samsung Synmaster 2233 3D μιας και εχω τα γυαλια της Νvidia

Α, αυτα τα παιζει για πλακα η καρτα! Τπτ BF3 και crysis θα πρεπει να χαμηλωσεις...

Παρε την Dell.

Καλημερα σε ολους ,μετα απο μια ερευνα στα καταστηματα υπαρχει μεγαλυτερο μπερδεμα,ειναι σημαντικο μου ειπαν σε ενα καταστημα να υπαρχει το τελαυταιο revision της οθονης.

δυστυχςως αυτοι με το τελαυταιο revision ηταν και το πιο ακριβο απο ολα,

Δεν θα εσκαγα για το τελευταιο rev...Παρε την φθηνοτερη που θα βρεις.

πάρε την καινούρια HP. Μην γίνεσαι και Beta tester της dell μέχρι αυτή να αποφασίσει ποιο revision θα βγει άρτιο.

Στο ενα καταστημα εχουν το revision 09,στο αλλο εχουν το 10 ενω στο εξωτερικο εχουν το 11.Τρεχα γυρευε.Γενικα την dell την εχω σε καλυτερη μοιρα απο την ΗΡ απλα η τελαυταια ειναι LED . 3-3 ειναι το σκορ πλεον

Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να καταγράφεις σκορ και να προσπαθήσεις να δεις από κοντά τις 2 οθόνες. Πρόσεξε τα χαρακτηριστικά τους και ζύγισε τις ανάγκες σου ανάλογα. Διάβασε και 2-3 reviews για να αποκτήσεις καλύτερη άποψη.

Καλημερα πηρα τη DEll ,αλλα να ρωτησω κατι,για να τη συνδεσς με τη καρτα γραφικων οι οδηγιες λενε με ενα dvi,τη συνδεσα και μου δειχνουν στα windows 7 αναλυση 2560χ1440,η απορια ειναι οτι εχω διαβασει οτι για να ειναι full η αναλυση πρεπει να συνδεσω 2 καλςωδια Dvi, Revision A10 ειναι η οθονη,

ΛΟΛ....ενα καλωδιο dual link DVI χρειαζεσε....το οποιο υπαρχει μεσα στην συσκευασια της οθονης!!

οχι οκ την εχω συνδεση με ενα ηδη,,χρειαζετε να συνδεσω και το 2ο με τη καρτα γραφικων για να εχω φουλ την αναλυση?

με μπερδεψε το 2ο dvi της οθονης αλλα αποτι ειδα ειναι για να τη συνδεσεις και με 2ο υπολογιστη

πρωτες εντυπωσεις 1-fifa 12 δεν εντυπωσιστηκα καθολου περιμενα παραπαω λεπτομερεια 2 skyrim εκει ειδα διαφορα 3 battlefield 3 στη πιστα που επαιξα δεν ειδα κατι τρομερο 4 dirt3 ειχα αρκετες παραπανω λεπτομερεις

παντος δεν εχω διαπιστωσει καμια σημαντικη διαφορα με τη αναλυση 1920χ1080

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.