Nos-Dio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 http://www.ftou.gr/foles/stuff/news_item.asp?NewsID=37 τα παλικαρια δεινουν ρεσιταλ...ελπιζω να γελασετε πριν σας σπασουν τα νευρα :tomato: :tw: :tw: :wall: :wall: μου το εβγλαε οταν σε serch google εβαλα overclocking για χαβαλε
RootX Ιούλιος 19, 2004 #3 Ιούλιος 19, 2004 To οβερκλοκιν είναι επικίνδυνο, το οβερκλοκιν μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες, το οβερκλοκιν δεν αυξάνει τις επιδώσεις του υπολογιστή σας, άντε τώρα πλέρωσε και πάρε ακριβότερο επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα......
Elpis Ιούλιος 19, 2004 #4 Ιούλιος 19, 2004 loool τι λενε ρε.... [edit] ποιος ειναι ο κανενας ???? φτου σου ακου νουμπαδες........
Stefanos6 Ιούλιος 19, 2004 #5 Ιούλιος 19, 2004 To overclocking μπορει να προκαλεσει καρκινο!Καλα εκαναν και τους τα εχωσαν μερικοι απο κατω.
Nos-Dio Ιούλιος 19, 2004 Author #6 Ιούλιος 19, 2004 καλα οτι ακυροτητα θες λενε..εγω δεν αντεξα να τα διαβασω ολα απλα τους τα εχωσα λιγακι@κανενας..ο αλλος λεει οτι με το κινητο που εχει παρεμβολες και αμα εχεις κανει οβερ σου χαλαει το κομιουτερ..αν ειναι δυνατον που τα σκεφτηκαν αυτα ρε τα ατομα??!!!
RootX Ιούλιος 19, 2004 #7 Ιούλιος 19, 2004 Χαχαχαχαχαχαχαχ, απίστευτη κατάρα σου έριξε ο τύπος, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
GoriLLakoS Ιούλιος 19, 2004 #8 Ιούλιος 19, 2004 Γιατί σε ωθούν να κάνεις overclocking; Γιατί τους συμφέρει να κάψεις τον παλιό σου επεξεργαστή και την παλιά μητρική. Με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να βρεις ίδια υλικά, θ' αναγκαστείς να στραφείς σ' αυτά που πωλούνται. Αν κάψεις τον παλιό σου Celeron π.χ. θα αναγκαστείς να αγοράσεις νέο επεξεργαστή, νέα μητρική και νέες μνήμες. Από το κάψιμο του παλιού σου εργαλείου και μετά ξεκινάει το τσάμικο του εμπορίου. Αν έχεις σκοπό να αντικαταστήσεις το παλιό σου σύστημα σύντομα, κάνε overclocking, ίσα για να με επιβεβαιώσεις και να έχεις έναν επιπλέον λόγο να το αντικαταστήσεις. Ωστε εσεις τα κανετε ολα εεε????Φτου σας... ...κ νομιζα οτι θελατε το καλο μας στο εργαστηρι!Εσει μας οθειτε στην καταστροφη των υπολογιστων μας.... ...αμα το ηξερα δεν θα ειχα γινει ποτε μου μελος....λοοοοοοοοοοοοολ
GoriLLakoS Ιούλιος 19, 2004 #9 Ιούλιος 19, 2004 μιλαμε διαβασα κ αλλα...αυτοι ειναι βλακες με ολη την εννοια της λεξεως...μπραβο ρε DIO!
Nos-Dio Ιούλιος 19, 2004 Author #10 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Χαχαχαχαχαχαχαχ, απίστευτη κατάρα σου έριξε ο τύπος, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα ναι μαλλον το κανει ο ιδιος και ξερει!
Nos-Dio Ιούλιος 19, 2004 Author #11 Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης μιλαμε διαβασα κ αλλα...αυτοι ειναι βλακες με ολη την εννοια της λεξεως...μπραβο ρε DIO! κοιτα ο 64αρης μου εχει πιο πολυ μυαλο απο δαυτους.... :rofl:
fantacid Ιούλιος 19, 2004 #12 Ιούλιος 19, 2004 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Σχόλιο #42: aris (με login) @ 17/7/2004 - 20:05 Δεν είσαι ο πρώτος και πιθανόν ούτε ο τελευταίος που με λέει καραγκιόζη εδώ μέσα-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- χαχαχαχαχα δεν ειναι καποιος τυχαιος ε?τον εχουν παρει γραμη κι'αλλοι αλλα αυτος το χαβα του!!!!loooooooooooooooooooooool
fantacid Ιούλιος 19, 2004 #13 Ιούλιος 19, 2004 -------------------------------------σημειωση στο site (πανω δεξια)----------------------------------------------Μην περιμένεις βέβαια το άρθρο σου να εγκριθεί αν γράφεις ό,τι σου κατέβει. Οι φόλες του ftou είναι αξιόπιστες και καλοφημισμένες. Είπαμε: Για να μη σου εργαλήσει το ψοφείο.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------sure
Chris2004 Ιούλιος 19, 2004 #16 Ιούλιος 19, 2004 LoL τους τα έχωσα και εγώ @C204Ωραίος ο Nos-Dio.Eλεος ρε παιδιά.......έλεοςΤελικα το βρήκα, ειμαι σίγουρος οτι οι Admins του Thelab έχουν καταστήματα με PC και θέλουν να τους κάψουμε για να πάρουν φραγκα......
Kostas7GTR Ιούλιος 19, 2004 #17 Ιούλιος 19, 2004 Σχόλιο #1: Tanaka (FtouLand) @ 9/8/2003 - 19:43 To overclocking είναι κάτι σαν μαγκιά & τίποτα άλλο.Δεν το κάνεις όυτε για επιδόσεις όυτε για να τρέξεις καλύτερα τα προγράμματα.Το κάνεις για να δείξεις ότι ξέρεις από cooling του υπολογιστή και από hardware.Εγώ 1 φορά που έκανα δεν κατάλαβα διαφορά Ναι φιλαράκι το overclocking είναι αυτό ακριβώς που περιέγραψες. Το κάνουν οι ψυκτικοί μετά το τέλος της σχολής τους και όποιος ανεβάσει παραπάνω την cpu επειδή "ξέρει" απο cooling έχει την άλλη μέρα δουλειά στα καπάκια σε εγκαταστάσεις aircondition. Είναι κάτι σαν IQ test που λέμε.... Ti λές ρε μεγάλε για σοβαρέψου λιγάκι μην σε πάρουν με τις ντομάτες !!! Σχόλιο #2: f**k (FtouLand) @ 21/8/2003 - 23:47 re opoios to egrapse auto prepei na einai poli @g@mitos Γειά στο στόμα σου μεγάλε !!! Όσο για τον συντάκτη του άρθρου να μην τον σχολιάσω καθόλου,δεν υπάρχει λόγος !!! Τα σχόλια δικά σας !!!
Chris2004 Ιούλιος 19, 2004 #18 Ιούλιος 19, 2004 "Ποιος δε θέλει τον αρχαίο του Celeron να βάζει κάτω τον τελευταίο Pentium"LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
astrolabos Ιούλιος 19, 2004 #19 Ιούλιος 19, 2004 oxi oti ime expert stus ilektronikus ipologistes apla spudazw ilektroniki k ta teleftea 2xronia xtizume sistimata panw se epexergastes pu trexun sta 200Hz ade to poli mexri 2Mhz...gia tetia mikra sistimata i taxitita den ine simadiki alla kalo 8a ine na iparxi.gnwrizodas lipon pws dulevi enas epexergastis pleon 8a elega oti kalo 8a itan me to overclocking na valis olo to sistima sto psigio k kati 8a kanis...in any way 8es na trexi to pc sou?kane defrag se takta xronika diastimata,krata to se xamiles 8ermokrasies i apla pare ena pio grigoro epexergasti!!! μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:devil: :devil: :devil: Ξέρω Word, Excel και Powerpoin και είμαι H4ck0r!!!
voudas Ιούλιος 19, 2004 #20 Ιούλιος 19, 2004 δεν αξίζει καν να απαντήσετε... λογικά ο σκοπός είναι να προκαλέσουν και να έχουν εγγραφες... ίσως και για συλλογή email.... αλλά οτι είναι στόκοι... ΕΙΝΑΙ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.