Jump to content

Δειτε τι λενε...O NOOB στο μεγαλειο του

Nos-Dio

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

To οβερκλοκιν είναι επικίνδυνο, το οβερκλοκιν μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθένειες, το οβερκλοκιν δεν αυξάνει τις επιδώσεις του υπολογιστή σας, άντε τώρα πλέρωσε και πάρε ακριβότερο επεξεργαστή, μνήμη, κάρτα......

loool τι λενε ρε....

[edit] ποιος ειναι ο κανενας ????

φτου σου ακου νουμπαδες........ :p

To overclocking μπορει να προκαλεσει καρκινο!Καλα εκαναν και τους τα εχωσαν μερικοι απο κατω.

καλα οτι ακυροτητα θες λενε..εγω δεν αντεξα να τα διαβασω ολα απλα τους τα εχωσα λιγακι@κανενας..

ο αλλος λεει οτι με το κινητο που εχει παρεμβολες και αμα εχεις κανει οβερ σου χαλαει το κομιουτερ..αν ειναι δυνατον που τα σκεφτηκαν αυτα ρε τα ατομα??!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχ, απίστευτη κατάρα σου έριξε ο τύπος, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

Γιατί σε ωθούν να κάνεις overclocking;

Γιατί τους συμφέρει να κάψεις τον παλιό σου επεξεργαστή και την παλιά μητρική. Με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να βρεις ίδια υλικά, θ' αναγκαστείς να στραφείς σ' αυτά που πωλούνται. Αν κάψεις τον παλιό σου Celeron π.χ. θα αναγκαστείς να αγοράσεις νέο επεξεργαστή, νέα μητρική και νέες μνήμες. Από το κάψιμο του παλιού σου εργαλείου και μετά ξεκινάει το τσάμικο του εμπορίου. Αν έχεις σκοπό να αντικαταστήσεις το παλιό σου σύστημα σύντομα, κάνε overclocking, ίσα για να με επιβεβαιώσεις και να έχεις έναν επιπλέον λόγο να το αντικαταστήσεις.

Ωστε εσεις τα κανετε ολα εεε????Φτου σας...

:p ...κ νομιζα οτι θελατε το καλο μας στο εργαστηρι!Εσει μας οθειτε στην καταστροφη των υπολογιστων μας....:jump: ...αμα το ηξερα δεν θα ειχα γινει ποτε μου μελος....λοοοοοοοοοοοοολ

μιλαμε διαβασα κ αλλα...αυτοι ειναι βλακες με ολη την εννοια της λεξεως...μπραβο ρε DIO!

Αρχική απάντηση από RootX

Χαχαχαχαχαχαχαχ, απίστευτη κατάρα σου έριξε ο τύπος, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

ναι μαλλον το κανει ο ιδιος και ξερει!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

μιλαμε διαβασα κ αλλα...αυτοι ειναι βλακες με ολη την εννοια της λεξεως...μπραβο ρε DIO!

κοιτα ο 64αρης μου εχει πιο πολυ μυαλο απο δαυτους....

:rofl: :rofl:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχόλιο #42: aris (με login) @ 17/7/2004 - 20:05

Δεν είσαι ο πρώτος και πιθανόν ούτε ο τελευταίος που με λέει καραγκιόζη εδώ μέσα

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

χαχαχαχαχα

δεν ειναι καποιος τυχαιος ε?

τον εχουν παρει γραμη κι'αλλοι αλλα αυτος το χαβα του!!!!

loooooooooooooooooooooool

-------------------------------------σημειωση στο site (πανω δεξια)----------------------------------------------

Μην περιμένεις βέβαια το άρθρο σου να εγκριθεί αν γράφεις ό,τι σου κατέβει. Οι φόλες του ftou είναι αξιόπιστες και καλοφημισμένες. Είπαμε: Για να μη σου εργαλήσει το ψοφείο.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sure

LoL τους τα έχωσα και εγώ @C204

Ωραίος ο Nos-Dio.

Eλεος ρε παιδιά.......έλεος

Τελικα το βρήκα, ειμαι σίγουρος οτι οι Admins του Thelab έχουν καταστήματα με PC και θέλουν να τους κάψουμε για να πάρουν φραγκα......

Σχόλιο #1: Tanaka (FtouLand) @ 9/8/2003 - 19:43

To overclocking είναι κάτι σαν μαγκιά & τίποτα άλλο.Δεν το κάνεις όυτε για επιδόσεις όυτε για να τρέξεις καλύτερα τα προγράμματα.Το κάνεις για να δείξεις ότι ξέρεις από cooling του υπολογιστή και από hardware.Εγώ 1 φορά που έκανα δεν κατάλαβα διαφορά

Ναι φιλαράκι το overclocking είναι αυτό ακριβώς που περιέγραψες. Το κάνουν οι ψυκτικοί μετά το τέλος της σχολής τους και όποιος ανεβάσει παραπάνω την cpu επειδή "ξέρει" απο cooling έχει την άλλη μέρα δουλειά στα καπάκια σε εγκαταστάσεις aircondition. Είναι κάτι σαν IQ test που λέμε.... :confused::p Ti λές ρε μεγάλε για σοβαρέψου λιγάκι μην σε πάρουν με τις ντομάτες !!!

Σχόλιο #2: f**k (FtouLand) @ 21/8/2003 - 23:47

re opoios to egrapse auto prepei na einai poli @g@mitos

Γειά στο στόμα σου μεγάλε !!!

Όσο για τον συντάκτη του άρθρου να μην τον σχολιάσω καθόλου:boxed:,δεν υπάρχει λόγος !!! Τα σχόλια δικά σας !!!:):D

"Ποιος δε θέλει τον αρχαίο του Celeron να βάζει κάτω τον τελευταίο Pentium"

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

oxi oti ime expert stus ilektronikus ipologistes apla spudazw ilektroniki k ta teleftea 2xronia xtizume sistimata panw se epexergastes pu trexun sta 200Hz ade to poli mexri 2Mhz...gia tetia mikra sistimata i taxitita den ine simadiki alla kalo 8a ine na iparxi.gnwrizodas lipon pws dulevi enas epexergastis pleon 8a elega oti kalo 8a itan me to overclocking na valis olo to sistima sto psigio k kati 8a kanis...in any way 8es na trexi to pc sou?kane defrag se takta xronika diastimata,krata to se xamiles 8ermokrasies i apla pare ena pio grigoro epexergasti!!!

μουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:devil: :devil: :devil:

Ξέρω Word, Excel και Powerpoin και είμαι H4ck0r!!!:p:tomato::hehe::rofl:

δεν αξίζει καν να απαντήσετε... λογικά ο σκοπός είναι να προκαλέσουν και να έχουν εγγραφες... ίσως και για συλλογή email.... αλλά οτι είναι στόκοι... ΕΙΝΑΙ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.