YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2012 Καλημερα - Καλο μηνα ! Εχω στο γραφειο μια GTX460 η οποια οποτε βαζω κανα game, κανει σαν αεροπλανο. Θελω να παρω καμια αθορυβη ψυχτρα απανω κ δεν ξερω τι να παρω.... Επισης δεν εχω ιδεα αν ειναι ref design η οχι (παιζει ρολο στην αεροψυξη;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Δες με το gpu-z σε τι temps παίζει / %fan speed, μήπως μπορείς να την γλιτώσεις με rivatuner και κάνα profile.Οι 460 είναι κρύες γενικά, και μιας και δεν έχουν πιάσει ζέστες ακόμα, παίζει να την γλιτώσεις με π.χ. 60% max rpm. Οι δικές μου δε πιάνουν πάνω από 50-55 full load σε sli, χαλαρά μπορώ να τις τρέξω σε χαμηλότερα rpms. Τι ράτσα είναι ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 2, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2012 [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] Gigabyte ειναι με 2 μεγαλα fans μπροστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.