Jump to content

Αγορα Psu.Ποιο απο τα δυο ? (Τhermaltake vs Coolermaster)

Vadergr

Recommended Posts

Ειμαι μεταξυ των

1)Cooler Master Silent Pro M1000 Silent Pro M1000 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case | Cooler | Power Supply

2)Thermaltake Toughpower W0171RE 1500 W Thermaltake - Global - Toughpower 1500W - TP-1500M (αυτο ειναι το W0171RE η εχω βρει λαθος psu specs ? )

Kαι τα δυο ειναι fully modular και τα εχω βρει στην ιδια τιμη (~135ε) .

Αξιζουν γενικα σαν τροφοδοτικα?Με ενδιαφερει κυριως η σταθεροτητα και η αξιοπιστια στην λειτουργια τους , και σιγουρα οχι τοσο η αναγκη για τοσα watt (μια 6970 εχω και δεν νομιζω να βαλω ποτε CF )

Γερνω πιο πολυ προς το Cooler Master αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.

Υπάρχει περιπτωση ενα πχ Corsair TX850 V2 να ειναι καλυτερη επιλογη?

Το modular κομματι δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα , καλοδεχουμενο ειναι , αλλα προτεραιοτητα εχω στην σταθεροτητα/αξιοπιστια/διαρκεια.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Corsair +1

Μιας και δεν σκεφτεσαι προς το παρον για cf αν και πιστευω οτι θα στην σηκωσει

ΑΝ ριξεις μια ακομα.Αφογη ποιοτητα κατασκευης, αριστο support και φυσικα κατ"εμε

αθορυβα.(ναι δινω μεγαλη σημασια σε ενα αθορυβο τροφοδοτικο)

Αυτο ξερουμε αυτο εμπιστευομαστε.:T:

Ειμαι μεταξυ των

1)Cooler Master Silent Pro M1000 Silent Pro M1000 - Cooler Master - Leading Provider of Computer Case | Cooler | Power Supply

2)Thermaltake Toughpower W0171RE 1500 W Thermaltake - Global - Toughpower 1500W - TP-1500M (αυτο ειναι το W0171RE η εχω βρει λαθος psu specs ? )

Kαι τα δυο ειναι fully modular και τα εχω βρει στην ιδια τιμη (~135ε) .

Αξιζουν γενικα σαν τροφοδοτικα?Με ενδιαφερει κυριως η σταθεροτητα και η αξιοπιστια στην λειτουργια τους , και σιγουρα οχι τοσο η αναγκη για τοσα watt (μια 6970 εχω και δεν νομιζω να βαλω ποτε CF )

Γερνω πιο πολυ προς το Cooler Master αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας.

Υπάρχει περιπτωση ενα πχ Corsair TX850 V2 να ειναι καλυτερη επιλογη?

Το modular κομματι δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα , καλοδεχουμενο ειναι , αλλα προτεραιοτητα εχω στην σταθεροτητα/αξιοπιστια/διαρκεια.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Είναι υπερβολή να πάρεις τόσο δυνατό τροφοδοτικό όταν δεν σκέφτεσαι να κάνεις τριπλέτα κάρτων γραφικών...

Για μονή κάρτα ακόμα και 650watt να πάρεις είσαι κομπλέ... Το 850αρη σε καλύπτει ακόμα και στο ζευγάρωμα καρτών γραφικών...

To 850άρι corsair θα τις σηκώσει μία χαρά τις 2 6970 και θα κάνει και γκαϊφέ :T:

Αλλά αφού δεν θα κάνεις cf και με 650άρι είσαι υπερκαλυμμένος. (για ποιοτικά 650άρια μιλάω πάντα)

Τα άλλα που κοιτάς είναι για να βάλεις 2 6990 και ακόμα κάτι

Το σκεπτικο ειναι οτι μπορει να χρειαστω κατι αλλο στο μελλον οποτε γιατι οχι ?

Ειναι και modular (ασχετως που δεν καιγομαι).

Τωρα τσεκαρω αν με παιρνει το ΤΤ 1500 σε μηκος γιατι μαλλον παιζω οριακα , αλλιως μαλλον στο Silent Pro 1000 θα παω.

Αν βεβαια ειναι προβληματικο ή αν ξερετε κατι παραπανω , θα κοιταξω αλλες επιλογες.

Οπως έχεις δει οι νέες κάρτες αντί να ζητάνε περισσότερα απο ένα psu, ζητάνε λιγότερα.

Αν πιστεύεις ότι κάποια στιγμή θα πετάξεις πάνω στο μηχάνημα, τέτοια συστοιχία απο κάρτες γραφικών go for it...

Γνώμη μου; Θα δουλεύει πολύ κάτω απο το ρελαντί το psu και θα είναι κρίμα

Αλλά δικό οσυ το μαχαίρι δικό σου το καρπούζι :)

Αν σκεφτείς ότι μία 6970 την σηκώνει άνετα ένα 500άρι Psu και δεν παίζει να την έχεις μόνιμα στο furmark για να ζορίζεις το Psu Πίστεψέ με ούτε το 30% του τροφοδοτικό που κοιτάς (1500άρι tt) δεν θα χρησιμοποιείς.

Αλλά επειδή έχεις κολλήσει από ότι βλέπω καλορίζικο απο εμένα :T:

Για coolermaster δεν έχω άποψη, αλλά μιας και μιλάμε για τέτοιο budget, 2 ακόμα επιλογές

Corsair Professional Series HX750W

Corsair Professional Series Gold AX750

Η βασική διαφορά των παραπάνω είναι το ανεμιστηράκι (καλύτερο το ax) και η τιμή. 7 έτη εγγύηση, oem seasonic, modular.

Κάποια reviews, στο τέλος έχει και βαθμολογία για perfomance κλπ.

Reviews - Cooler Master Silent Pro M1000

Reviews - Corsair TX850 V2 850W

Reviews - Corsair AX750 Power Supply

Reviews - Corsair HX850 850W (δεν βρήκα του 750)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.