Jump to content

AMD 3D Gaming

Tectonic

Recommended Posts

Εγώ παίζω 3-4 ώρες σε 3D χωρίς πρόβλημα πάντως!

Τώρα αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο πιστεύω!

Χαμένος όπως λες δεν θα βγεις αφού και 3D να μην παίζεις συχνά,τα 120hz που έχουν αυτές οι οθόνες δύσκολα θα τα αποχωριστείς για να πας ξανά στα 60hz που έχεις και τώρα!

Εγώ σου προτείνω αυτές(με την σειρά που τις παραθέτω):

1) Viewsonic-v3d245

2) BenQ-XL2410T

3) Asus-VG236H

Η πρώτη και η τρίτη πρέπει να έχουν μαζί και το 3D Vision Kit της Nvidia! :)

edit: Αν πάλι μετάνοιωσες και σκέφτεσαι να μην παίξεις σε 3D,πάρε άλλη μια την ίδια που έχεις για EF/SU και τελείωσες!

Εγώ παίζω 3-4 ώρες σε 3D χωρίς πρόβλημα πάντως!

Τώρα αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο πιστεύω!

Χαμένος όπως λες δεν θα βγεις αφού και 3D να μην παίζεις συχνά,τα 120hz που έχουν αυτές οι οθόνες δύσκολα θα τα αποχωριστείς για να πας ξανά στα 60hz που έχεις και τώρα!

Εγώ σου προτείνω αυτές(με την σειρά που τις παραθέτω):

1) Viewsonic-v3d245

2) BenQ-XL2410T

3) Asus-VG236H

Η πρώτη και η τρίτη πρέπει να έχουν μαζί και το 3D Vision Kit της Nvidia! :)

edit: Αν πάλι μετάνοιωσες και σκέφτεσαι να μην παίξεις σε 3D,πάρε άλλη μια την ίδια που έχεις για EF/SU και τελείωσες!

Thanks rory :clap:

αν τελικα καταληξω στο 3d αυτες οι επιλογες εχουν ολο το πακετο αποτι καταλλαβα ? και απλα χρειαζομαι μετα τα προγραμματακια που μου ειπε ο sfirculitu

Και να φανταστο οταν λες nvdia kit δεν ειναι το nvdia αλλα κατι παρομοιο απο τους κατασκευαστες ?

Τα 120 hertz δουλευουνε μονο σε 3d δοκιμασμένο, αν ειπαρχει καποια αλλη ρυθμιση που πρεπει να εξακριβώσω πειτε το να το κοιτάξω να το σιγουρέψουμε :)

Thanks rory :clap:

αν τελικα καταληξω στο 3d αυτες οι επιλογες εχουν ολο το πακετο αποτι καταλλαβα ? και απλα χρειαζομαι μετα τα προγραμματακια που μου ειπε ο sfirculitu

Και να φανταστο οταν λες nvdia kit δεν ειναι το nvdia αλλα κατι παρομοιο απο τους κατασκευαστες ?

Ναι μόνο το πρόγραμμα!

Όχι,της Nvidia το kit έχουν στο πακέτο! Η πρώτη έχει και ενσωματωμένο το 3D Vision IR Emitter και σε γλιτώνει από καλώδια κτλ!

5)Το 3d vision kit της nvdia ειναι συμβατο με τις ati?

Διαβασα σε καποιο φορουμ οτι ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο HD 3D της AMD.

Helly

5)Οχι φυσικα.Ναι ειναι καλυτερο αλλα πολυ το βρισκουν κουραστικο λογω active τροπου

τωρα με μπερδεψες χειροτερα . :wall:

Τα 120 hertz δουλευουνε μονο σε 3d δοκιμασμένο, αν ειπαρχει καποια αλλη ρυθμιση που πρεπει να εξακριβώσω πειτε το να το κοιτάξω να το σιγουρέψουμε :)

Για τις ποιο πολλές αυτό ισχύει!Είναι 60hz,αλλά κερδίζεις σε lag,blur και tearing,ιδίως αν έχεις και δυνατή κάρτα!

Υπάρχουν όμως και οι true 120hz όπως η BenQ-XL2410T που έχω πιο πάνω στο link! :)

5)Το 3d vision kit της nvdia ειναι συμβατο με τις ati?

Διαβασα σε καποιο φορουμ οτι ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο HD 3D της AMD.

Helly

5)Οχι φυσικα.Ναι ειναι καλυτερο αλλα πολυ το βρισκουν κουραστικο λογω active τροπου

τωρα με μπερδεψες χειροτερα . :wall:

3D Vision ανωτερο γιατι οποιοδηποτε active συστημα απεικονισης 3d εχει πολυ καλυτερα εφφε.

Απο την αλλη τον οτι τρως την μαυριλα και γενικα το οπτικο νευρο δουλευει στο max καποιους τους κουραζει αφανταστα.Εμενα παντως με αρκετη αμβλυωπια δε με κουραζει και τοσο πολυ ενω θα περιμενα το αντιθετο και παιζω και με depth εως και 35-40%.

Επειδη και εγω ειμαι στην <<φαση >> αναβαθμισης ,να σου πω τι σχεδια εχω μηπως και αναθεωρησεις λιγο :)

Εγω ηδη εχω την Samsung 2233RZ -120hz με ati καρτα.Ο λογος για το μονιτορ ηταν μονο για τα 120hz (που παιζουν μεσω drivers παντου 120hz απλα πας στο refresh rate και εκει που ολες εχουν μεχρι 60hz -εδω βλεπεις 120hz και το αλλαζεις.) .Η διαφορα με τα 60 ειναι εμφανη και στα games αλλα και στο desktop που αν για καποιο λογο παιξει στα 60hz αμεσως το καταλαβαινεις(νομιζεις οτι κολλησε το pc σου :) ) (φαινονται σαν μικρο σπασιματα ακομα και αν το παιχνιδι δεν ξεπερναει τα 60fps) και στο desktop το κερσορακι <<τηλεμεταφερεται>>χωρις 120hz ενω στα 120hz παει νερο.Επειδη κοιταγα και εγω μηπως παρω 120hz οθονη 24αρα ειδα οτι εχει πολλες παγιδες 3d οθονες μεχρι 60hz.ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ 300+ευρω ΓΙΑ ΤΝ PANEL 60Hz...κοροιδια σκετη.

Αλλα ολα μεχρι εκει.

Δεν προσφερει τιποτα αλλο....Μετρια προς μετριοκαλη ποιοτητα οθονης (με το TN να ειναι παντα ΤΝ και οσο καλη τεχνολογια ΤΝ και να εχει θα ειναι παντα μετριο...) και το δικο μου ,χαμηλη μεγιστη αναλυση 1680χ1050/

Καλο ηταν το δοκιμασα αλλα πλεον παμε και για αλλα.Πιστευω οτι πλεον το καλυτερο για μενα ειναι να πας (και εγω αυτο λεω να κανω)σε 27αρη μονιτορ με S-IPS 2560x1440 να δεις κατι καινουργιο (ας μας επιβεβαιωσουν τα παιδια που ηδη εχουν).Επισης ετσι νομιζω οτι γλιτωνεις και τις 3 οθονες αλλα και η αναλυση σου δινει κατι καινουργιο πλεον με πολυ καλη ποιοτητα εικονας .Ας ειναι καλα οι κορεατες με τα 300 ευρω...Να δουμε μονο αν θα το τολμησουμε.Δες και το αντιστοιχο ποστ

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/27-s-ips-2560x1440-me-300-eyrw-107040.html

Εσυ θα αποφασισεις.Ξενερωσα με την φαση 3d οθονης 120hz 24΄΄ και λογο τιμης αλλα και οτι δεν ειναι 24αρες (ειναι 23 κατι) και με αναλυση 1920χ1080 και οχι 1920χ1200.

Το 3D σαν τεχνολογια σε ορισμενα παιχνιδια ειναι αρκετα εντυπωσιακο οπως στα Trine1/2,Batman,Bulletstorm,Battlefield,Mafia 2,Just Cause 2 ενω σε αλλα δεν εντυπωσιαζει τοσο πολυ.

Προσωπικα θεωρω την λυση της nvidia πολυ πιο ετοιμη απο της ΑΤΙ ως τεχνολογια(active) και support(drivers) αφου το δουλευει η ιδια και δεν το εχει αναθεσει σε καποια τριτη εταιρια.Απλως πρεπει να εχεις 3d vision monitor και kit.

Το θεμα της κουρασης των active γυαλιων δεν το εχω συναντησει φροντιζοντας να κανω λιγο διαλειμμα καθε μια ωρα αν και σιγουρα τα passive ειναι πιο ξεκουραστα.

Εσυ θα αποφασισεις.Ξενερωσα με την φαση 3d οθονης 120hz 24΄΄ και λογο τιμης αλλα και οτι δεν ειναι 24αρες (ειναι 23 κατι) και με αναλυση 1920χ1080 και οχι 1920χ1200.

Η πλειοψηφία των οθονών στην αγορά είναι 1920χ1080 και όχι 1200,όχι μόνο οι 3D.

3D οθόνες υπάρχουν και στις 24-27 ίντσες και πάει λέγοντας.

Η τακτική πολλών καταστημάτων είναι να κάνουν τις 23,6 και 25,6/24 και 26 ίντσες αντίστοιχα!

Εκεί ως πελάτης θα πρέπει να το έχεις ψάξει και να μην αγοράζεις στα τυφλά.

Στο θέμα τιμής τώρα για να πάρεις καλό 24" μονιτορ θα πας σε κάποιο ips/s-ips που θα στοιχίσει 400+€ και για καλό 24" 3D μονιτορ πάλι τόσα θα δώσεις!

Οπότε διαλέγεις και επενδύεις ανάλογα με τις ανάγκες σου! :)

Της ΝV θελει active 3D οπως της Samsung ή συγκεκριμενες active 3D;

Της ΑΤΙ ειναι παθητικο οπως της LG;

Καπου εγραψαν

Iv got 3D on my 6850s but only passive 3D.

Just need a monitor that supports 3D in either (SBS, T/B, Sequential, Interlaced) Then you just use the TriDef software. And wear the 3D glasses.

HD3D is just a marketing thing, It only means that the card supports 120hz outputs. Hell it even works on 4 and 5 series when the 6 series was ment to be the first one that supported it.

One thing to note is running in SBS mode halfs your frame rate but it also makes your screen res only 960X1080 and using interlaced mode 3rds your frame rate.

Αν και δεν εχω ασχοληθεί με 3D και AMD,δεν νομίζω να είναι έτσι.

Το αν θα είναι active ή passive 3D εξαρτάται από το monitor που έχεις!

Οι αναλύσεις και στις δυο εταιρίες πάλι είναι ίδιες νομίζω(δεν είμαι και σίγουρος):

1920χ1080 @24hz και 1280χ720 @60hz με Hdmi σύνδεση!

• 2 weeks later...

Tectonic (genjuriane) φίλε μου στη θέση σου θα πήγαινα για :

• ASUS VG Series VG278H Black 27" ή VG236H 23 ''
  • 3D vision 2 Γυαλιά
  • GTX 680
  • Diablo 3 σε 3D, τεσταρισμένο, απλά τέλειο

Tectonic (genjuriane) φίλε μου στη θέση σου θα πήγαινα για :

• ASUS VG Series VG278H Black 27" ή VG236H 23 ''
  • 3D vision 2 Γυαλιά
  • GTX 680
  • Diablo 3 σε 3D, τεσταρισμένο, απλά τέλειο

Που σε αγορινα !!!

:OT:

pwnareis ακομα στο wow με τον mage σου?

:offtopic2:

Αν ειχα αγορασει 680 θα ειμουν ποιο σιγουρος για το 3d τωρα με την 7970 δεν ξερω.

Για να παρω 680 θα πρεπει να την πουλησω και που να ψαχνω τωρα αγοραστη με τετοια κριση

Σε περιμενω στο diablo ολοι οι Highborns θα καουν !!!

Aν μείνεις με την 7970 τότε πάρε ένα Monitor recommended από AMD (Acer HS244HQ,Samsung S23A750D/S23A950D - 23' 120Hz).

Για Eyefinity όμως θα πρέπει να έχεις ίδια monitor αν θες να κάνεις σωστή δουλεία όπως έχει ήδη ειπωθεί.

:offtopic2: Όχι έχω σταματήσει εδώ και καιρό :Ρ παίζω κανένα LoL και D3beta περιμένω 15 Μαϊου:dance3:

edit: BTW αν πας για Eyefinity με 2 monitor δεν θα είναι τόσο όμορφο και βολικό διότι "το κέντρο" θα είναι ο διαχωρισμός των 2 οθονών. Googlαρε eyefinity 2 monitors να δεις.

• 1 month later...

Θέλω και εγώ να αναβαθμίσω την οθόνη μου για 3D gaming.

Αλλά έχω κάρτα nVidia. Να συνεχίσω σε αυτό το τόπικ ή να ανοίξω καινούργιο ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.