Jump to content

Σταματήσανε οι Northwood???

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη για να πάρω έναν Intel P4 3GHz αλλά με Northwood..... Αν ο υπάλληλος είναι member εδώ θα με καταλάβει :shifty: ..... Και μου είπε ότι τους NorthWood τους σταμάτησε η Intel και ο εισαγωγέας δεν έχει...... ’ρα μόνο Presscott.....

Να προτείνω στο παιδί που τον θέλει να πάρει τον Pres ή αν τον πάρει θα με κηνυγάει για χρόνια????

Ακούσατε εσείς αν η Intel, σταμάτησε να βγάζει Northwood ή κάποιος δεν μου τα είπε καλά???

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα Καλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :worship: :worship: :clap: :clap: :clap: :clap: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

είναι αλήθεια ότι οι North σταματήσανε (να εισάγονται τουλάχιστον από τις αντιπροσωπείες)

ίσως βρεις από κάπου σε stock....

Καλά, κάπου θα βρεις σίγουρα, απλά φαίνεται ότι η intel με νύχια και με δόντια προωθεί το (un)socket 775 :p

Πήρα τηλ στο eshop και μου είπανε ότι θα φέρουνε..... ’ρα κάποιος μου έλεγε μπαρούφες......

Πριν από 10 μέρες ακριβώς πήρα τον δικό μου.Μάλιστα τα παιδιά στο μαγαζί παραγγείλανε έναν ακόμα να αντικαταστήσουν αυτόν που τους "απήγαγα" (ήταν για άλλον,αλλά εγώ δεν μπορούσα να περιμένω!!!!!) και μέχρι τη Δευτέρα είχε έρθει.

χτες εμενα μου ειπαν πως εχουν επεξεργαστες ακομα σε μεγαλο στοκ.

Οποιος προλαβει.........

Εγώ μόλις πήρα πάλι το eshop για να κλείσω ένα κομμάτι όταν φέρουνε, αλλά τελικά μου είπανε ότι Northwood τέλος......

Ξέρετε κάποιο άλλο μαγαζί να έχει Northwood αλλά σε τιμή το πολύ μέχρι 240???

Οι Presscott τί αρνητικά έχουνε?

Αρχική απάντηση από DMylonas

Οι Presscott τί αρνητικά έχουνε?

Τίποτα. Μια χαρά είναι, ειδικά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Αλλά και τώρα το καλοκαίρι είναι ότι πρέπει για barbeque στην αυλή με φίλους... :p

υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να βρω 1-2 κομμάτια (north 3 g) στα 210 Ευρώ

αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει πμ

Τελικά βρήκα στο ZeroOne στην Θεσσαλονίκη..... Πήρα έναν στα 241.... Από κάτω η cpu είναι full caps.... Φωτό και λεπτομέριες θα βάλω σε νέο thread.....

@Tsunami: Μην μου το σκ@τώσεις το thread μου..... Είσαι τελείως :OT: :OT: :OT:

Αρχική απάντηση από DMylonas

Τελικά βρήκα στο ZeroOne στην Θεσσαλονίκη..... Πήρα έναν στα 241.... Από κάτω η cpu είναι full caps.... Φωτό και λεπτομέριες θα βάλω σε νέο thread.....

Μεγειά φίλε μου και καλή επιτυχία με την νέα cpu !

Sorry δεν το είχα σκοπό να το γυρίσω σε μάχη intel amd,απλά πιστεύω οτι δεν ήταν καλή κίνηση μαρκετινγκ αυτη της intel.Αν σε πείραξε τόσο και πάλι sorry!!

Δυσκολα τα πραγματα...:(

Εχω φαει τα μαγαζια μπας και βρω κανενα καλο κομματι αλλα τιποτα:mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.