Jump to content

i7 2600 ποσο να το πουλησω

argiris3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω εναν i7 2600 πόσο μπορώ να το πούλησω εγγύηση δεν ξέρω αμα ισχύει διότι αγορασα όλο το pc μαζί έτοιμο.Ευχαριστώ για τον χρονο σας!

Εφόσον τον έχεις ήδη, δεν σε συμφέρει να τον πουλήσεις. Θα τον δώσεις στα λεφτά του i5 2500K κοντά οπότε είναι κριμά. Μείνε με τον i7 imho. Αν το κάνεις για το Κ και το oveclocking εκεί είναι που δεν έχει νόημα. Θηρία είναι αυτοί οι επεξεργαστές, δεν χρειάζονται τίποτα.

αν τον δώσεις πας σε χ79 και 6c/12t, για οτιδήποτε άλλο δεν υπάρχει λόγος.

just my 2c

οκ παιδιά μάλλον επειδή πουλήθηκε και το πακέτο που ήθελα δεν θα πουλήσω κάτι προς στιγμή στο μέλλον το βλέπουμε για μια αναβάθμιση

οκ παιδιά μάλλον επειδή πουλήθηκε και το πακέτο που ήθελα δεν θα πουλήσω κάτι προς στιγμή στο μέλλον το βλέπουμε για μια αναβάθμιση

Σε 4-5 χρόνια που θα χρειαστείς αναβάθμιση cpu κάτσε πρώτα να είμαστε καλά και βλέπουμε όντως :T:

Εχω εναν i7 2600 πόσο μπορώ να το πούλησω εγγύηση δεν ξέρω αμα ισχύει διότι αγορασα όλο το pc μαζί έτοιμο.Ευχαριστώ για τον χρονο σας!

150 ευρω.. σε μενα! :D

καλυτερα που εγινε ετσι

σουπερ ειναι ο 2600

και ακομα και ο σκετος μπορει να ανειβει εαν θες και o/c μεχρι 4,2-4,3 σιγουρα ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.