BloodMage Μάρτιος 31, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 αφου ψηθικες για το 600ρακι να σε πληροφορησω οτι σε καληπτει απολυτα σε αυτα που ειπες ειδικα στο θεμα cable management!!!!σκονη δεν παιζει γιατι εχει φιλτρο στον μπροστινο ανεμιστηρα που ειναι και η εισαγωγη του αερα στο κουτιτωρα οσον αφορα για τα φανακια και τα φωτα τουςο πανω και ο μπροστινος εχουν λευκο φως το οποιο δυναμωνει αναλογα με τισ στροφες του εκαστοτε φαν!παντος αν θες να κοιμασαι με τα μαμισια φαν ειναι λιγο δυσκολο και ας τα εχεις στην χαμηλοτερη κλημακα απο το φαν κοντρολερ του κουτιουκαι για λογους θορυβου και για το φως που βγαζουνη καλυτερη λυση θα ηταν να τους αντικαταστησεις!πς: ολα αυτα αφορουν το 600ρακι το ασπρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 4, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Πρακτικά έχω καταλήξει στο δίλλημα 650D vs 800D. Είναι παρόρμηση (800D) vs λογική (650D). [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] ΥΓ. Πάντως γνώμη μου είναι πως και στα δύο κουτιά, οι τρύπες για το κρύψιμο των καλωδίων έπρεπε να ήταν πιο κοντά στη μητρική, έτσι ώστε το καλώδιο να κρύβεται αμέσως μετά τη σύνδεση στη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 4, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Εγω στο είπα και στο msn, αν παρεις το 650D θα εισαι gay σε σημείο επαναπροσδιορισμού του όρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 4, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Θέλω να μετρήσεις πόσα είναι τα 59 εκατοστά και αν μπορεί να στηριχτεί το κουτί σε 59εκ, ενώ το μήκος του είναι 61. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 8, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 θα σου προτείνω και εγώ το 650d. έχω το 800d και είναι πολύ ογκώδες. και στα λεφτά του σίγουρα έχω δεί καλύτερες κατασκευές. όσο αφορά τη σκόνη, το αγόρασα μεταχειρισμένο χωρίς το φίλτρο του τροφοδοτικού και γίνεται χαμός. εφόσον όμως τα παιδιά που του έχουν φίλτρο επιβεβαιώνουν ότι είσαι οκ δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 8, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Συγγνώμη αλλά τόσο χάλια είναι η κατάσταση με τη σκόνη στο 800D; Όσο για τον όγκο, από τα μέτρα που έχω δει στο internet, δε διαφέρει και τρομερά από το Armor Plus που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 8, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Βρε victora λέει το αγόρασε μεταχειρισμένο χωρίς το φίλτρο. Τι ήθελες να κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 8, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Ένα φίλτρο έλειπε. Τόσο χάλια η κατάσταση χωρίς ένα φίλτρο; Άσε που αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους τους κουτιού με όλα του τα χαρακτηριστικά να πουν στο νήμα εάν όντως έχουν κάποιο πρόβλημα με τη σκόνη ή όλα είναι ελεγχόμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 8, 2012 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Το κάτω φίλτρο δεν πιάνει μόνο το Psu αλλά πάει και πιο μέσα Αν λείπει το κάτω λοιπόν και έχεις και ρουφάνε έναν 14άρι στο πάτωμα και ένα τροφοδοτικό λογικό είναι να γίνεται χαμός. Δεν είναι και μικρή η βάση του Προσωπικά θέμα σκόνης δεν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 8, 2012 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ 600T ΓΙΑ SHOWCASE Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 8, 2012 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 έτσι ακριβώς! είναι μεγάλη η επιφάνεια του φίλτρου στο κάτω μέρος οπότε έχω πρόβλημα επειδή λείπει. εσύ δεν θα έχεις κανένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Απρίλιος 9, 2012 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 sorry για το off- topic αν ξερεις καποιος ας μου δωσει μια απαντησουλα!παρηγγειλα απο pc1 ενα coolermaster cosmos II. το μαγαζι ειναι αξιοπιστο, εχετε κανει αγορες ποτε απο κει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 9, 2012 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 καποτε ηταν αρκετα,για τωρα δεν ξερω πως παει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.