Jump to content

Creative Recon3D Fatality Pro Champion προβλημα!

coolharris93

Recommended Posts

@Petrossortep

καλο το βιντεακι,αλλα εαν εχω καταλαβει σωστα,οι καινουριες καρτες των παιδιων δεν εχουν ουτε το ενα ουτε το αλλο.εχουν thx trustudio.απο κατι forums που διαβασα εμπειριες απο τις καρτες,αρκετοι φαινεται να το προτιμουν σε σχεση με το cmss3d.

ο @GruntGR ειναι υπερ του hardware accelerated sound & xram, δλδ x-fi.απο οτι εχω δει παντως,πολλα παιχνιδια δεν το υποστηριζουν πλεον και πανε μεσω software(αν τα λεω σωστα).

τωρα για το eax το εχω δει οτι πλεον δεν υποστηριζεται στα παιχνιδια και πολυς κοσμος λεει οτι ''it messes all up''.αρα που καταληγουμε με ολα αυτα?προσωπικα πουθενα.προσπαθω να καταλαβω αν αξιζει να παω σε creative μερια με trustudio or cmss3d η να παρω μια xonar with dolby headphone και να τελειωνουμε :):nothing:

@Wizard!

ενθαρρυντικες πολυ οι παρατηρησεις σου και εχω αρχισει να ψηνομαι σιγα σιγα για την recon3d,την απλη που ειναι και πιο φθηνη.αληθεια,το πανελακι που δινει η champion τι διαφορα εχει απο το να συνδεσεις το audio/mic του front panel απο το κουτι?

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
@Wizard!

ενθαρρυντικες πολυ οι παρατηρησεις σου και εχω αρχισει να ψηνομαι σιγα σιγα για την recon3d,την απλη που ειναι και πιο φθηνη.αληθεια,το πανελακι που δινει η champion τι διαφορα εχει απο το να συνδεσεις το audio/mic του φront panel απο το κουτι?

Δεν έχω κοιτάξει καθόλου όπως καταλαβαίνεις αν παρέχει ανάλογες εξόδους, αν και δε νομίζω τη στιγμή που η κάρτα βρίσκεται μέσα σε ένα κέλυφος. Η βασική διαφορά για εμένα είναι η ευκολία, επειδή έχω το κουτί στο πάτωμα, να έχω τις υποδοχές δίπλα μου και επίσης, που έχει απάνω volume controls, οπότε πολύ εύκολα προσαρμόζεις τις εντάσεις όπως τις θέλεις. Αν είχα κάποιο midi πάνω στο γραφείο, δε θα το επέλεγα γιατί έχει και αρκετή διαφορά στην τιμή. Οι X-Fi είχαν και τις οπτικές εξόδους εκεί, οπότε υπήρχε επιπλέον λόγος.

Παιδια θα δοκιμασω και εγς αυριο την καρτα σε games..Σε ταινιες παντως σε σχεση με την παλια x-fi titanium fatality που ειχα ο ηχος ειναι πιο καθαρος και με καλυτερο positioning και χωρις crackings κτλπ...

Παντως ακομα ψαχνω για το προβλημα με τα 48khz (ενω πρεπει να μου δειχνει 96khz) και δεν βρισκω τιποτα? Καμια ιδεα? Να υπενθυμισω τα ηχεια ειναι logitech z5500...

Υ.Γ. Θα προτεινα αφου γινεται γενικη συζητηση για την καρτα καποιος moderator να αλλαξει τον τιτλο του θεματος..Ευχαριστω! :)

Παντως ακομα ψαχνω για το προβλημα με τα 48khz (ενω πρεπει να μου δειχνει 96khz) και δεν βρισκω τιποτα? Καμια ιδεα? Να υπενθυμισω τα ηχεια ειναι logitech z5500...

Όπως σου είπα και παραπάνω, δε βρήκα κάνε τέτοια ρύθμιση. Βάλε κάποια screenshots να καταλάβω που είναι

Παιδια θα δοκιμασω και εγς αυριο την καρτα σε games..Σε ταινιες παντως σε σχεση με την παλια x-fi titanium fatality που ειχα ο ηχος ειναι πιο καθαρος και με καλυτερο positioning και χωρις crackings κτλπ...

εκανες δοκιμες στα παιχνιδια τελικα?εντυπωσεις,συγκρισεις με την x-fi που ειχες πριν(σε ακουστικα και ηχεια)?

• 2 weeks later...
εκανες δοκιμες στα παιχνιδια τελικα?εντυπωσεις,συγκρισεις με την x-fi που ειχες πριν(σε ακουστικα και ηχεια)?

Εκανα δοκιμες με τα ηχεια (z5500) και η διαφορα με την προηγουμενη x-fi που ειχα ειναι εντυπωσιακες...Μεχρι στιγμης εχω δοκιμασει μονο το bf3..Στην αρχη στραβωσα γιατι ο ηχος ακουγοταν σχετικα σιγα..Ενεργοποιωντας το scout mode που απο οτι εχω καταλαβει ειναι ενα profile στο equalizer οι διαφορες ηταν μεγαλες..Ακουγοταν μεχρι και το παραμικρο με τα z5500 να ειναι στη μεση..Οπως ειπα και πιο πριν η καρτα εχει πολυ καλυτερο positioning του ηχου σε σχεση με τις x-fi...Αυτα :)

Wizard κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο με το ηχειακι πατας playback devices κλικαρεις εκει που λεει speakers και μετα properties και μετα advanced :)

Wizard κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο με το ηχειακι πατας playback devices κλικαρεις εκει που λεει speakers και μετα properties και μετα advanced

Ούτε σε εμένα βγάζει αυτή την επιλογή. Βέβαια δεν είχα κοιτάξει ποτέ και την X-Fi τι είχε. Μήπως όμως τα περισσότερα είναι για optical/digital outs και όχι για τα αναλογικά; Εσύ πως τα έχεις συνδεδεμένα;

• 1 month later...

Επαναφέρω το θέμα λέγοντας πως μετέφερα το hardware μου στο νέο του "σπιτι" Cm trooper και για να δώ αν είναι όλα καλα συνδεδεμένα το booταρα χωρίς την κάρτα ήχου και παρατήρισα το εξής. 10-15s γρηγορότερο boot (εκεί που δίχνει το εικονιδιο των windows που το είχα απορία αυτό πιο παλία..). Μετά από πολύ λίγο ψάξιμο αμέσως φάνηκε η πηγή του προβλήματος ... Drivers... μόλις έβαλα την κάρτα και άρχισε πάλι να αργεί να ανοίξει... και έβγαλα τους driver όλα κανονικά με γρήγορο boot. Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? Στο ίντερνετ διαβάζω ότι μάλλον είναι στάνταρ πρόβλημα αυτό.. και το ξέρει ήδη και η creative...αλλά δεν είδα ακόμα driver version. Το έχει δεί κανείς αυτό το θέμα? αν παίζει το ίδιο πράγμα και σε όσους την έχουν ?

Edit : Έκανα re-instal drivers και αυτή την φορά κατέβασα τα drivers από το site και έκανα εγκατάσταση μόνο το control panel και τα drivers. Άφησα εκτός τα extra. φαίνεται να δουλεύει κανονικά χωρίς καθηστέρηση. Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για αυτό μην ντραπεί.

• 3 months later...

παιδια για σας.εχω ενα προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα.την παρελαβα χτες.της κανω εγκατασταση μεσω του cd,το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ανοιξω το contol panel.παω στον πινακα ελενχου,και εκει δεν υπαρχη τιποτε απο το προγραμμα της καρτας.το βρισκω απο την εναρξη..ολα τα προγραμματα...αλλα και εκει ανοιγουν ολα τα αλλα εκτος απο το πανελ της καρτας.εχω ηχο..αλλα μονο βασικες λειτουργιες.τη πρεπει να κανω??εκτος του οτι δεν bootari γρηγορα τωρα και σε μενα το pc.να κατεβασω απο το ιντερνετ τους drivers?αλλα πιους δεν ξερω.αν μπορειτε με βοηθατε,ευχαριστο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.