Jump to content

Άλλη μια κοροιδϊα απο "μελος" του φορουμ

FANISTELROOY

Recommended Posts

Λεγαμε να μπει αξιολογηση στο φορουμ για να μας προστατευει απο αγγελιες.

Πανω που εψαχνα δισκο εσκασε μια πολυ δελεαστικη προσφορα που δεν μπορουσα να αρνηθω παρ ολο που τη φοβομουν επειδη το μελος ηταν καινουριο.

5. Καρτα ηχου Creative Labs CT4750 - Sound Blaster SB128PCI

6. Καρτα με 4 θυρες usb

2X Fan controller PWM Fan Hub wind rider 10 8€ το κομματι ή 15 12€ και τα δυο

Wireless-G Range Expander WRE54G v3

8-Port 10/100Mbps Switcη tp-link σφραγισμενο 10€

καθως ειδες οτι απο ρευστο δεν τα παμε καλα για τα παραπανω δινω εναν σκληρο δισκο 1Tb sata2

εαν σ ενδιαφερει ανταλλαγη!

2x HDDS - Insomnia.gr

Κανονιστηκε συναντηση με πμ, ανταλλαξαμε κινητα & mail και εγινε η συναλλαγη χερι με χερι σημερα. Λεω εχει και 3 θετικες στο ινσομνια, καλος θα ναι...

Ερχομαι σπιτι, βαζω τον δισκο και ειχε 0% health, ενω μου ειχε στειλει printscreen διαγνωστικο που εδειχνε να ειναι κομπλε ο δισκος.

Οπως ηταν φυσικο το κινητο το εχει απενεργοποιημενο και δεν απανταει σε πμ ο κυριος [MENTION=23113]Spartan[/MENTION]. Το κινητο δεν ειναι καταχωρημενο στον καταλογο και πρεπει λεει να παω στην εισαγγελια για να το βρω. Εχω γνωστο γνωστου εισαγγελεα και θα το ψαξω για το γμτο....

Tα πραγματα που μου πηρε δεν ηταν ιδιαιτερης αξιας, τα ειχα κοστολογησει στην καλυτερη 60€. Mπορουσα ομως να τα ειχα χαρισει σε καποιον τιμιο που τα ειχε αναγκη.

Λεω τωρα εγω, μηπως να μπει το παλιο συστημα που να βλεπουν τις αγγελιες μονο παλια μελη και με πολλα ποστς;

post-7649-1416075983,1164_thumb.jpg

post-7649-1416075983,1571_thumb.jpg

Οπως διαπιστωσατε απλα δεν υπαρχει τροπος να προστατευθεις απο καποια πραματα.

Δεν καιγομαι να μαθω αν ηταν εξαρχης χαλασμενος αν χαλασε στην πορεια ή οτιδηποτε αλλο.

Ενα ρεπορτ ειναι αρκετο για τη συγκεκριμενη περιπτωση.

Το θεμα κλειδωνει..

Εχει μια λογικη διορια να απαντησει αν θελει..ο αλλος χρηστης..αλλιως μας χαιρετα.

(οχι οτι τρεχει και τιποτα...μπορει καλλιστα να κοροιδεψει αλλον με νεο λογαριασμο).

στο παρακατω τοπικ το οποιο εγινε lock http://www.thelab.gr/off-topic/alli-mia-koroidia-apo-melos-tou-forum-107455.html ο χρηστης υποστιριζει οτι τον εξαπατησα και τα λοιπα.. ειχε σβησει το κινητο μου απο μπαταρια οταν γυρισα σπιτι ο αδερφος μου ειπε για τα πμ ηρθα σε επικοινωνια με το παιδι και βρηκαμε μια λυση μου εδωσε τον δισκο πισω και του εδωσα ενα χρηματικο ποσο και μια καρτα ηχου που μου ειχε δωσει. @FANISTELROOY

επισης ο δισκος δεν ξερω για ποιον λογο δεν του επαιζε σε μενα κατεbασα και το προγραμα το οποιο παρεθεσε το παιδι και ο δισκος προς εκπληξη μου ειναι μια χαρα. ζητω συγνωμη για την ταλαιπωρια που υπεστει το παιδι και ευχαριστω τους admin οι οποιοι μου στειλανε πμ και μου αφησανε το χρονικο οριο να απαντησω!

παραθετω και μια φωτογραφια για το μετροπρογραμμα .

Imageshack - testfaj.png

μετα απο το αυτο το συμβαν το μονο που μπορω να κανω ειναι να κρατησω τον δισκο για δικια μου χρηση

testfaj.png

Βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα ισως λογω αλλων παρομοιων καταστασεων και ηταν λαθος μου. Μολις επικοινωνησαμε εκεινη τη μερα ενημερωσα τους μοντ. Οπως σου ειπα ο δισκος εβγαινε χαλασμενος στο hd sentinel και δεν περνουσε κανενα τεστ απο το seagate tools. Τον δοκιμασα και ως εξωτερικο usb και ως εσωτερικο με διαφορετικα καλωδια κανοντας του και φορματ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε σενα δουλευει και μενα οχι. Επισης 2 φορες εκλεισε χωρις λογο ενω ηταν συνδεδεμενος κανονικα.

Ευχαριστω που λυθηκε το θεμα, αλλα μακαρι οπως σου ειπα να μην ειχε καν δημιουργηθει αφου τον χρειαζομουν.

Συγνωμη για τη δυσφημιση που σου προκαλεσα λογω βιασινης, αλλα ηταν 2-3 πραγματακια που δεν μου κολλαγαν και σκεφτηκα οτι ηταν απατη.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Βιαστηκα να βγαλω συμπερασμα ισως λογω αλλων παρομοιων καταστασεων και ηταν λαθος μου. Μολις επικοινωνησαμε εκεινη τη μερα ενημερωσα τους μοντ. Οπως σου ειπα ο δισκος εβγαινε χαλασμενος στο hd sentinel και δεν περνουσε κανενα τεστ απο το seagate tools. Τον δοκιμασα και ως εξωτερικο usb και ως εσωτερικο με διαφορετικα καλωδια κανοντας του και φορματ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε σενα δουλευει και μενα οχι. Επισης 2 φορες εκλεισε χωρις λογο ενω ηταν συνδεδεμενος κανονικα.

Ευχαριστω που λυθηκε το θεμα, αλλα μακαρι οπως σου ειπα να μην ειχε καν δημιουργηθει αφου τον χρειαζομουν.

Συγνωμη για τη δυσφημιση που σου προκαλεσα λογω βιασινης, αλλα ηταν 2-3 πραγματακια που δεν μου κολλαγαν και σκεφτηκα οτι ηταν απατη.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

αυτο με παραξενεψε και μενα θα παω μετα σε εναν φιλο να το δοκιμασω στο συστημα του για να δω τι θα παιχτει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.