Jump to content

Sos παιδια μηνυμα απο τη ΔΗΕ....

Blackdemon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν λιγο ενω σερφαρα, εσκασε ενα popup με το σημα της ΔΗΕ και ενα μυνημα το οποιο λεει οτι το λειτουργικο μου μπλοκαρεται για ενα σωρο ακυρους λογους... λεει οτι επισκευθηκα σελιδες με πορνογραφια, οτι ο υπολογιστης περιεχει βιντεο με πορνογραφια και οτι εχω στειλει e-mail με τη μορφη σπαμ που περιεχουν τρομοκρατικη προθεση... και μου ζηταει για να ξεμπλοκαρει το λειτουργικο να πληρωσω 100€ ηλεκτρονικα.... μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει περιπτωση να ειναι αυθεντικο αυτο το μυνημα;;;;

σε αλλους καιρους θα τους εγραφα κανονικα πιστευοντας οτι προκειται για fake αλλα τωρα τελευταια εχουν τρελαθει και αυτοι και δεν ξερω τι να πιστεψω... υπαρχει περιπτωση να μου ζηταγε να πληρωσω το προστιμο ηλεκτρονικα;;;

ολο αυτο βεβαια εγινε ενω ειχα κλεισει το antivirus....

για να το κόλλησες πάντως μάλλον μπήκες σε τσοντο-site :p

κλασσικα, ενα crack ψαχνεις, οπου να ναι πεταγεσαι με τα redirectings... τεσπα, ευχαριστω παιδια, αντε να δω τωρα πως θα επαναφερω το λειτουργικο....

παιρνουν τηλεφωνο στη δουλεια

- ναι την ΔΗΕ θα θελα γιατι μου μπλοκαραν το ιντερνετ.

- Οριστε ? τι εννοειτε ; (πρωτη φορα το ακουγα σα γεγονος)

- παω να μπω στο ιντερνετ και μου πεταγεται μηνυμα οτι ειναι μπλοκαρισμενο απο την Διωξη..

μπλαχ μπλαχ..

ε του δωσα το τηλεφωνο εν τελει γιατι δε μπορουσα να κανω κιαλλιως :p

ΌΧΙ! L O L O L O L.

Ντάξει υπάρχουν και χειρότερα, εμένα με πήρε τηλέφωνο ινδός να μου πει ότι είμια unprotected, γιατί 90% of windows and mac pc's are unprotected.

Διάλογος:

Ινδός-> nindi pertsed of gobiuterz ar anbrodektid (ινδική προφορά).

Έλλην-> what do you want?

Ινδός-> do giou cav e gobiouter?

Έλλην-> ΓΙΕΣ

Ινδός-> nindi pertsed of gobiuterz ar anbrodektid giou sud konsider blablablabla

Έλλην-> Let's goodbye (ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ).

Νταξ το ποσος κοσμος εχει χ@στει πανω του δεν φανταζεστε.

Δεν χρειαζεται επαναφορα συστηματος παντως.

Ασφαλης Λειτουργια με δικτυο - rkill - mbam (τελευταια εκδοση) και βοιλα...

Μπορει καποιος να μου πει βημα βημα με απλα λογια γιατι κολλησε φιλος μου που ειναι ασχετος κ πρεπει να του πω τι να κανει μεσω τηλεφωνου....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

format :D

στου κολητου μου το πισι που την εφαγε (και φυσικα χεστηκε πανω του λογο ασχετοσυνης), προσπαθησα και με safe mode -> scan και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις και το ζουζουνι ηταν ανενδοτο :hehe:

αν μπορεις τραβα απο εκει και καντου φορματ ή βαλτον να κανει μονος του και να μαθει

Ευκαιρια ειναι :D

Θα επιστρεψω Αθηνα σε 2 βδομαδες, γι αυτο ζηταω αναλυτικη βοηθεια. Για φορματ μονος του ουτε λογος, δυσκολευεται ακομα και στο drag n drop. Του ειπα να κανει επαναφορα συστηματος κ βλεπουμε...

Για καποιο περιεργο λογο που δεν ειχα ψαξει το λαπτοπ του δεν ολοκληρωνει ποτε την επαναφορα συστηματος, το ειχα δοκιμασει μια φορα παλιοτερα, δεν την ολοκληρωσε και δεν ασχοληθηκα περισσοτερο. Μου ειπε οτι ουτε τωρα την ολοκληρωσε, αλλα σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο παιζει κανονικα το λαπτοπ και δεν πεταει το μηνυμα οποτε θα περιμενει 2 βδομαδες να επιστρεψω να του κανω και φορματ που ειχαμε προγραμματισει.

Εκτος και αν βρεθει λυση ευκολη και γρηγορη να του πω βημα βημα τι να κανει.

Για καποιο περιεργο λογο που δεν ειχα ψαξει το λαπτοπ του δεν ολοκληρωνει ποτε την επαναφορα συστηματος, το ειχα δοκιμασει μια φορα παλιοτερα, δεν την ολοκληρωσε και δεν ασχοληθηκα περισσοτερο. Μου ειπε οτι ουτε τωρα την ολοκληρωσε, αλλα σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο παιζει κανονικα το λαπτοπ και δεν πεταει το μηνυμα οποτε θα περιμενει 2 βδομαδες να επιστρεψω να του κανω και φορματ που ειχαμε προγραμματισει.

Εκτος και αν βρεθει λυση ευκολη και γρηγορη να του πω βημα βημα τι να κανει.

Δεν χρειαζεται επαναφορα συστηματος παντως.

Ασφαλης Λειτουργια με δικτυο - rkill - mbam (τελευταια εκδοση) και βοιλα...

Αν μπορεις πες μου λιγο πιο αναλυτικα γιατι εγω δεν εχω ουτε καν υπολογιστη να ψαξω κ μου ειναι δυσκολο απο το κινητο με gprs.

Προγραμματα ειναι αυτα που λες; κατι τετοιο βρηκα...

Μπαινεις ασφαλη λειτουργεια με δικτυο

Κατεβαζεις το rkill απο δω Bleeping Computer Downloads: RKill

Κατεβαζεις και το mbam απο δω Malwarebytes Anti-Malware - Download.com

Κανεις εγκατασταση το mbam μαζι με την τελευταια ενημερωση του.

Αφου ολοκληρωθει κλεινει το mbam και τρεχει το rkill (δεν ειναι απαραιτητο αλλα εγω το τρεχω για να ειμαι απολυτα σιγουρος)

Αφου ολοκληρωσει το rkill θα ανοιξει ενα .txt αρχειο με τις διεργασιες που σταματησε το κλεινει.

Τρεχει το mbam σε πληρη σαρωση (και γρηγορη το βγαζει απλα αφου μπαινεις που μπαινεις στη διαδικασια τρεξε τη πληρη)

Αφου ολοκληρωσει και αυτο θα βγαλει μια λιστα με το τι εχει βρει.

Τσεκαρεις ολα τα κουτακια, γινεται αφαιρεση ζηταει επανεκκινηση και μπαινεις πλεον κανονικα στο λειτουργικο σου.

Τον εδωσε στο παιδι που εχουν στη δουλεια για τους υπολογιστες και δεν καταφερε να το βγαλει με αυτον τον τροπο. Θα του κανει λεει φορματ.... αυτα παθαινει οποιος δεν ξερει να σερφαρει και μπαινει οπου να ναι.

Με συμφερει και μενα αυτο... εχω ετοιμο και το βιογραφικο.

Του το εφτιαξε λεει χωρις φορματ τελικα, δεν ξερω ομως τι και πως.

Btw, τα προγραμματα αυτα κανουν και για προληψη των malware, trojan κλπ ή ειναι μονο για αντιμετοπιση; Αν ειναι να του τα βαλω οταν κανω το φορματ να μην κολλησει παλι ευκολα γιατι μπαινει οπου να ναι. Παλια εβαζα στο πισι μου το adware νομιζω αλλα δεν μου ειχε βγαλει ποτε ειδοποιηση και δεν το ξαναεβαλα. Δεν εχω αντιμετοπισει ιδιαιτερα προβληματα με τετοια θεματα και δεν το εχω ψαξει περισσοτερο περα απο το κλασσικο antivirus.

Σας δινει την λύση το παλικάρι απο την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I6O-_ypyzmM&list=UUjye4H8C9-an6onbv97NalA&index=1&feature=plcp]Τζίμης Πανούσης-Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.