Jump to content

Ηχεία στο PC

Divine

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα 8-channel High Definition Audio στο PC και θέλω να συνδέσω τα ηχεία μου που είναι 5.1. Το πρόβλημα είναι ότι στο PC έχει μόνο 3 outputs (πράσινο, ροζ (για μικρόφωνο) και γαλάζιο). Τα ηχεία μου όμως έχουν πράσινο, μαύρο και πορτοκαλί.

Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να μπορέσω το κάνω να δουλεόυν όλα τα ηχεία γιατί τώρα μόνο το πράσινο έβαλα και δουλεύουν μόνο τα 2 μπροστινά.

θα πας στο control panel της κάρτας ήχου, και θα ορίσεις οτι εχεις πολυκάναλα ηχεία.

Το έχω κάνει. Έχω διαλέξει το 5.1 αντί του Στερεωφονικό που ήταν στην αρχή αλλά και πάλι, μόνο τα 2 μπροστινά παίζουν.

σε MP3 πχ winamp μόνο τα 2 παίζουν νομίζω. Στο πανελ της καρτας ηχου θα χει καπου να κανεις τεστ τα ηχεία, δοκιμασες;

Έχω ένα 8-channel High Definition Audio στο PC
στο PC έχει μόνο 3 outputs (πράσινο, ροζ (για μικρόφωνο) και γαλάζιο).

Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι 8 channel; Από τις εξόδους που αναφέρεις, μάλλον για 2καναλο το βλέπω. Πρέπει να βρεις και άλλες 3, συνήθως μαύρο, γκρι και πορτοκαλί. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για κάρτα ήχου/μητρική.

C7IdQ.jpg

Οι καρτες ηχου onboard εδω και χρονια βγαζουν 5.1 και ανω. Απλα στις φθηνές υλοποιήσεις αντι για 6 minijacks βαζουν 3, και ρυθμιζεις τις εξοδους απ το λογισιμικό. Οπως και να χει, το μοντελο της μητρικής θα βοηθουσε, δεν κανεις και κανα driver update;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.