IzoneRakaDarkdiamond Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 Παιδια για σας ηθελα να ρωτησω κατι εχω τα windows ultimate 64bit και οταν παταω Πινακα ελεγχου > συστυματα και ασφαλεια κατω κατω μου εμφανιζει το λογοτυπο του flash player και 32 bit μεσα σε παρενθεση.Ετσι πρεπει να ειναι η κατι εχει γινει λαθως και πρεπει να το αλλαξω μιας και το λειτουργικο μου συστημα ειναι 64bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Μάρτιος 31, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 O flash player πάει πακέτο με τον web browser. Αν χρησιμοποιείς 32bit έκδοση π.χ του Firefox, τότε θες και το 32bit flash player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 31, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 Αν θυμαμαι καλα, αν το κατεβασεις παλι σου λεει οτι το 64bit εμπεριεχεται στο installation ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Απρίλιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Η συμβατότητα και πώς θα λειτουργήσει στο τέλος έχει να κάνει με το λειτουργικό και τους Browsers που χρησιμοποιείς. Νομίζω υπάρχει θέμα στα 64bit Vista και οποιοδήποτε 64bit browser που υπάρχει. Στα 7 θα παίξει καλύτερα και μπορείς να τσεκάρεις την διαθεσιμότητα από flash player εκδόσεις εδώ.Για να μήν σε κουράζω, τρέχεις οποιοδήποτε browser και περνάς την 32bit έκδοση του flash στα 64bitα vista σου. Θα είσαι ok στο τέλος. Εσένα είναι ήδη περασμένο, οπότε θεώρησε το αποτέλεσμα που βλέπεις normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.