jose Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2004 καλημερα, εχω ενα προβλημα με την οθονη μου, σε οποια διποτε στιγμη, δηλαδη ειται καθομαι στο desktop ειται ασχολουμε με κατι (game- προγραμμα) αναβοσδινει απο μονη της, κανει κατι τσακ τσουκ, και τωρα τελευτεα κανει αυτα τα τσαφ τσουφ και σβηνει εντελος.Τροφοδοσια δεν νομιζω οτι ειναι,στο pc ειναι καλα βιδομενει,τι μπορει να ειναι? το εχετε παθει ποτε?ΕΧΩ την SONY Multiscan E220 (Trinitron) 17 ιντσων.αν ξερετε κατι πειτε μου...thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Ιούλιος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Μπορεί να συμβαίνει απο πολλά πράγματα αυτό.1) Ελλάτωμα οθόνης2) Ελλάτωμα κάρτας γραφικών3)Πρόβλημα windows4) Πρόβλημα περιφερειακού (Σε έμενα ήταν στα τελευταία του ο δίσκος και μάλλον πέταγε κάποια "ιντεραπτ" και αναβοσβινε ΤΥΧΑΙΑ η οθόνη .... μετά απο αντικατάσταση δίσκου αφου είχε διαπιστωθεί ότί είχε πρόβλημα , τα προβλήματα με την οθόνη αποκαταστάθηκαν.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 19, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 κατά 99% είναι βλάβη οθόνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούλιος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 κανει και τσαφ απο μεσα στην οθονη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsompanos Ιούλιος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Έχω ακριβώς την ίδια οθόνη . Κάποια στιγμή μου έκανε τα συμτώματα που λες κι εσύ αλλά δεν ακουγόταν από την οθόνη αλλά από το πίσω μέρος της. Τελικά ήταν το καλώδιο τροφοδοσίας. Απλά είχε βγει και δεν ήταν καλά στερεωμένο το φις της οθόνης στο πίσω μέρος της. Μόλις το έβαλα πάλι μέσα ήταν όλα οκ. Για δες το λίγο και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 αν δεν είναι το καλώδιο τροφοδοσίας πας κατευθείαν για service (πρέπει να είναι on site) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούλιος 20, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 το καλωδιο το εχω ελεξει εδω και αρκετο καιρο,το μονο που δεν ελενξα ειναι να βαλω ενα αλλο και οχι το ιδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιούλιος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 με παρομοια συμπτωματα απεβιωσε η δικη μου sony πριν αρκετο καιρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούλιος 20, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 α ωραια...να παω να την θαψω δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πρόβλημα ειχα κ εγω. Αλλαξα καρτα γραφικών (ειχα ΜΧ440) και απο τοτε δεν το εχει παρουσιασει ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούλιος 20, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 τι μπορει να ειναι και VGA ??? ΔΕΝ 8α το αντεξω,την πηρα τα Χριστουγεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 20, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 από τα συμπτώματα που περιγράφεις και ειδικά αν ακούς και τσαφ-τσουφ μέσα από την οθόνη είναι απίθανο να είναι η vga (ειδικά αν κλείνεις το monitor και αφού το ανάψεις παίζει - έστω και για λίγο)αν μπορείς δοκίμασε με άλλη οθόνη ή άλλο pc στην οθόνη σου για να είναι 100% σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 20, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Σόρρυ για το off topic αλλά έχω μια sony multiscan 100sf (παναρχαια) αλλά λειτουργεί τέλεια! Η μάνα μου την κα΄θάριζε με azax και έχει ξεθωριάσει το τζάμι και έχει και κάτι γραμμές. Ξέρει κανείς πώσ διορθώνεται? Με κάποιο υγρό ίσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 20, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από x@nD3R Σόρρυ για το off topic αλλά έχω μια sony multiscan 100sf (παναρχαια) αλλά λειτουργεί τέλεια! Η μάνα μου την κα΄θάριζε με azax και έχει ξεθωριάσει το τζάμι και έχει και κάτι γραμμές. Ξέρει κανείς πώσ διορθώνεται? Με κάποιο υγρό ίσως? δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Ιούλιος 20, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Εχει βλάβη η οθόνη σου. Δυστυχώς η Sony μας απογοήτευσε ως προς το θέμα της οθόνης. Σε συμβουλεύω να μην ξαναπάρεις SONY, τόσες εταιρείες υπάρχουν!!!!(πχ Νοκια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 20, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Kanonieris Εχει βλάβη η οθόνη σου. Δυστυχώς η Sony μας απογοήτευσε ως προς το θέμα της οθόνης. Σε συμβουλεύω να μην ξαναπάρεις SONY, τόσες εταιρείες υπάρχουν!!!!(πχ Νοκια) Μακάρι να έφτιαχνε ακόμη η NOKIA οθόνες (ήταν οι κορυφαίες) αλλά δυστυχώς πάπαλα (έχει πουλήσει την αγορά της στην Viewsonic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.