performer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2012 καλησπέρα, έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα/site για αγορά ledoταινίας;έχω βρει και από η ebay αλλά θα με καθυστερήσει..ευχαριστώ
Samael Μάρτιος 29, 2012 #4 Μάρτιος 29, 2012 Ιντερνετικα:Παρε απ το συντεκνο αλλα δινει καρουλια 5μ, δεν τη κοβει.Ταινία LED :: Μη Στεγανή - Lampini.gr // Ηλεκτρολογικό , Ηλεκτρονικό, Βιομηχανικό Υλικό |Λάμπες | Φωτιστικά | ΜπαταρίεςΤο καρνταση δε ξερω αν τη κοβει.LED T ( - ERGO-TEL - electronic storeΑλλιως πας στο πατριωτη σου:ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.Κουμουνδουρου 38 ΚΑΛΑΜΑΤΑΤηλ. 2721085131 (Παρε τηλ πρωτα γιατι δεν ειμαι σιγουρος για αυτον)
swatoner Μάρτιος 29, 2012 #5 Μάρτιος 29, 2012 lightingexpert.gr .:: Ταινίες Led stripΔες και εδώ.Προσοχή οι περισσότεροι δίνουν με παραγγελία μόνο. Δεν έχουν stock έτσι αναγκαστηκά πουλάνε κουλούρα 5 μέτρα συν μετασχηματιστή.Εγώ πήρα απο φανό 1 μέτρο, το έκοψε επι τόπου (5,5€) ενώ σε κουλούρα μου έχουν ζητήσει 40€.Για έτοιμη λύση αλλιώς πας eworld είτε pc shop.Θα πρότεινα φτιαχτή, αγόρασε και κολλητήρη και ψιλό καλώδιο και βάλτην όπως και όπου θες.
performer Απρίλιος 4, 2012 Author #7 Απρίλιος 4, 2012 δε ξερω, ποια η διαφορα μεταξυ τους;η RGB ειναι αυτη που αλλάζει χρώμα? αν ναι, οχι θερμο λευκο χρωμα θελω να χει
adpanos Απρίλιος 5, 2012 #8 Απρίλιος 5, 2012 δε ξερω, ποια η διαφορα μεταξυ τους;η RGB ειναι αυτη που αλλάζει χρώμα? αν ναι, οχι θερμο λευκο χρωμα θελω να χειΠήγαινε στον Καυκά στα Πατήσια και ζήτησε όση θες ! Δίνει και μέτρο, τουλάχιστον 3εις φορές που έχω αγοράσει.
sstav Απρίλιος 6, 2012 #9 Απρίλιος 6, 2012 εγώ ψάχνω τους L connectors με 3 LED για RGB στη γωνία και ενσωμτωμένες τους συνδετήρες (που ενώνουν την γωνία με την ledoταινία) και δεν βρίσκω από ελλ.internetoμαγαζα αλλά ουτε και amazon/ebay...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
adpanos Απρίλιος 6, 2012 #10 Απρίλιος 6, 2012 εγώ ψάχνω τους L connectors με 3 LED για RGB στη γωνία και ενσωμτωμένες τους συνδετήρες (που ενώνουν την γωνία με την ledoταινία) και δεν βρίσκω από ελλ.internetoμαγαζα αλλά ουτε και amazon/ebay...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Κάνε και εσύ μια ερώτηση στο 210-2015250 (καυκάς)! Τις ενώσεις αυτές ή παρόμοιου τύπου τις έχει στα αξεσουάρ κάθε επώνυμο κατασκευαστής !
Samael Απρίλιος 6, 2012 #11 Απρίλιος 6, 2012 εγώ ψάχνω τους L connectors με 3 LED για RGB στη γωνία και ενσωμτωμένες τους συνδετήρες (που ενώνουν την γωνία με την ledoταινία) και δεν βρίσκω από ελλ.internetoμαγαζα αλλά ουτε και amazon/ebay...μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Δε πολυκαταλαβα τι ζητας βασικα, γωνια 90 μοιρες θες να κανεις με ταινια RGB? Υπαρχει λυση για αυτο.
sstav Απρίλιος 6, 2012 #12 Απρίλιος 6, 2012 ναι...κάτι τέτοιοLED Strip Light L Connector For Ribbon Star RGB 180
Samael Απρίλιος 7, 2012 #13 Απρίλιος 7, 2012 Το ποιο ευκολο ειναι να κολλησεις 4 ψιλα καλωδιακια 0,5. Στο εμποριο υπαρχουν και ταχυσυνδεσμοι, κουμπωνεις στη μια ακρη κ κολλας με κολλητηρη στην αλλη.
qbiefox Απρίλιος 7, 2012 #14 Απρίλιος 7, 2012 Ledoταινία που να παίζει στα 5 volt υπάρχει περίπτωση να βρω? Δεδομένου ότι τα led λειτουργούν στα 3.3 είναι εφικτό, έτσι δεν είναι? Υπάρχει όμως ή πρέπει αναγκαστικά να καταφύγω σε home-made λύση?
Samael Απρίλιος 7, 2012 #15 Απρίλιος 7, 2012 Υπαρχει αλλα ειναι λιγο διαφορετικη (μονο στεγανη εχω δει).Εχει IC πανω της κ κανει εφε του στυλ chasing απο ακρη σε ακρη κ τετοια.Εχει κ ξεχωριστο ειδικο controller να φανταστεις.Θεωρητικα αν αλλαξεις τις αντιστασεις που εχει πανω η 12V, μπορεις να την κανεις οπως θες. Αν κ ειναι μπλεξιμο η υποθεση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.