Jump to content

Νέα οθόνη

paynemax

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επιτελους μαζεψα τα λεφτα 1000€ για αγορα νου Monitor ! ! !

Παιζω παιχνιδια και βλεπω ταινιες αλλα το κυριοτερο ειναι παιχνιδια.

Το μηχανημα ειναι με 2 gtx 580 sli οποτε δεν υπαρχει θεμα αναλυσεων και τα σχετικα.

Το προβλημα ειναι τι να επιλεξω 3D , 120HZ τι αναλυση?Δυστυχως δεν μπορω να τα συνδυασω ολα μαζι , καπου κερδιζω και καπου χανω.

Τι να κανω?

Επιτελους μαζεψα τα λεφτα 1000€ για αγορα νου Monitor ! ! !

Παιζω παιχνιδια και βλεπω ταινιες αλλα το κυριοτερο ειναι παιχνιδια.

Το μηχανημα ειναι με 2 gtx 580 sli οποτε δεν υπαρχει θεμα αναλυσεων και τα σχετικα.

Το προβλημα ειναι τι να επιλεξω 3D , 120HZ τι αναλυση?Δυστυχως δεν μπορω να τα συνδυασω ολα μαζι , καπου κερδιζω και καπου χανω.

Τι να κανω?

Γεια σου φιλε μου!

Φιλε αφου εχεις το hardware σου προτεινω να πας σε surround...

Να χτυπησεις 3χ120αρια ή 3χips panel και να σου μεινουν και ρεστα.

Κοιταξε το.

Γεια σου φιλε μου!

Φιλε αφου εχεις το hardware σου προτεινω να πας σε surround...

Να χτυπησεις 3χ120αρια ή 3χips panel και να σου μεινουν και ρεστα.

Κοιταξε το.

Το σκεφτηκα και εγω αυτο που λες αλλα πραγματικα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψουν 3 monitors , ειδικα σε παιχνιδια που θελουν γρηγορη ανταποκριση απο τον χρηστη οπως to COD.

Επισης με εκνευριζει που δεν θα βλεπω συνεχομενα την εικονα αλλα με 2 κενα , λογο του frame.

Το σκεφτηκα και εγω αυτο που λες αλλα πραγματικα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψουν 3 monitors , ειδικα σε παιχνιδια που θελουν γρηγορη ανταποκριση απο τον χρηστη οπως to COD.

Επισης με εκνευριζει που δεν θα βλεπω συνεχομενα την εικονα αλλα με 2 κενα , λογο του frame.

Μαν δεν ξερω τι ακριβως παιζεις... Εισαι codakias τοτε πας σε ενα μονιτορ. Αλλα ειναι κριμα να χαραμιζεις τις καρτουλες σου σε cod. Το cod συγκεκριμενα παιζει μονο σε portrait χωρις fix, σε landscape θελει fix αλλα δεν ξερω αν μπορεις να παιζεις online οταν εχεις και το fix γιατι χακαρει το .exe του παιχνιδιου!

To καδρα δεν τα βλεπεις οταν παιζεις, τα ξεχνας. Πολλοι ελεγαν το ιδιο και μολις το ειδαν εμειναν παγωτο απο ο view. Tα ιδια ελεγα και εγω...

Αρχηγε στην θεση σου θα χτυπουσα ενα 30αρι dell και τελος...

Και η προταση του csaris ειναι καλη βεβαια αν σε ψινει κατι τετοιο..:T:

Πάντως τα panel που προτείνετε δεν θεωρούνται gaming,αν κρίνω απο το ερώτημα του φίλου,που λέει το κυριότερο είναι παιχνίδια,θα πήγαινα σε Benq XL2420T 120hz.

1000Ευρώ + gaming μαζί ; ΕΔΩ είμαστε :dance3: και τίποτα λιγότερο ! 5 χρόνια εγγύηση και τα ρέστα :T:

δες εδώ εξοπλισμό :D μέχρι και remote όπως την HD2442W που πήρα πριν 3 χρόνια. Ούτε να παιδεύεσαι με κουμπάκια και ρυθμίσεις, προφίλ-μενού όλα από το remote.

1000Ευρώ + gaming μαζί ; ΕΔΩ είμαστε :dance3: και τίποτα λιγότερο ! 5 χρόνια εγγύηση και τα ρέστα :T:

δες εδώ εξοπλισμό :D μέχρι και remote όπως την HD2442W που πήρα πριν 3 χρόνια. Ούτε να παιδεύεσαι με κουμπάκια και ρυθμίσεις, προφίλ-μενού όλα από το remote.

Ρε τρελε 1200€ για 24" Monitor????:wall:

AYTO EINAI ΕΚΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ , ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ! ! ! ! ! :warning2:

Ρε τρελε 1200€ για 24" Monitor????:wall:

AYTO EINAI ΕΚΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ , ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ! ! ! ! ! :warning2:

για βάλτες δίπλα δίπλα να γελάσουμε λίγο, ποια αποδίδει καλύτερα τα χρώματα και την κίνηση χωρίς πολύ lag, η eizo η κάποια άλλη; θα γελάω μέχρι αύριο με αυτό που θα βλέπω :hehe: ότι πληρώνεις παίρνεις. H Nec SpectraView 241 τι είναι δηλαδή;

27-30 + καλή πας ποιο πάνω.

6ms gaming monitor? :hehe:

αμα τρεχεις αρκετα Fps,παρε 120Hz με τις 2χ580 θα εισαι οκ θα κρατας αρκετα frames και Θα ευχαριστηθεις απεριοριστο shooting διχως blur,tearing και αλλα κουλα.

εγω περασα απο dell 20",24",27" nec,τελος σε 30" dell και ξαναγυρισα σε 23.7" για Fps Gaming,και απεδειχθει το καλυτερο.

αμα ομως θες ενα πανελ για γενικη χρηση,το 2711 ειναι καλο πανελ,απλα εχε υποψιν δεν ειναι gaming.

Ζυγισε τα και αποφασισε,δεν ειναι απαραιτητο να σκασεις τοσα χρηματα τωρα για πανελ..και με τα μισα απο αυτα θα εισαι κομπλε,πανε οι εποχες που σκαγαμε ενα καρο ευρω για ενα καλο ips panel.

Παρε μια μεταχειρησμενη 19αρα απ τις παλιες τις χοντρες για gaming και παρε και μια οθονη με πανελ της προκοπης

6ms σε ποιο πράμα; δηλαδή το μόνο που θα κάνεις θα εναλλάσσεις γκρί σε γκρί; τίποτε άλλο;

Το μόνο έγκυρο site που τα εξηγεί όπως πρέπει είναι το Prad.de. (ψάξε μόνος σου πόσο γράφει μη τα λέω όλα εγώ.)

Βέβαια, με 1000Ευρώ, εκτός ότι στάνταρ θα έπαιρνα την FX2431, θα είχα και δίπλα μια 19' - 24' crt για τα fps (που τις βρίσκεις με 50-70Ευρώ~) και θα είχα όλο το πακέτο.:T:

Τι λετε για την παρακατω?

S27A750D

S27A750D - ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ | SAMSUNG

Φιλε μου εχω δει το 23αρι αυτης της σειρας... Το 3D του ειναι μουφα αλλα αξιζει για τα 120hz. Βεβαια τα 120Hz εχουν νοημα αν καιγεσαι σε multi.

Aλλα θα πας να δωσεις 450ε για ΤΝ?

Φιλε μου εχω δει το 23αρι αυτης της σειρας... Το 3D του ειναι μουφα αλλα αξιζει για τα 120hz. Βεβαια τα 120Hz εχουν νοημα αν καιγεσαι σε multi.

Aλλα θα πας να δωσεις 450ε για ΤΝ?

Eχεις δικιο , τελικα καταληγω προς το DELL MONITOR 24in U2412M LED(1920x1200)VGA,DVI,DP , λεω να παρω 1 να το δοκιμασω και αμα μεινω ικανοποιημενος να προχωρησω στην αγορα των αλλων δυο.

To ΤΝ έχει το αρνητικό ότι δεν έχει την ποιότητα του IPS, αλλά έχει και τη θετική μεριά : πολύ καλό σε games λόγω χαμηλού lag.

Eχεις δικιο , τελικα καταληγω προς το DELL MONITOR 24in U2412M LED(1920x1200)VGA,DVI,DP , λεω να παρω 1 να το δοκιμασω και αμα μεινω ικανοποιημενος να προχωρησω στην αγορα των αλλων δυο.

Χτυπα το αφοβα!

http://www.thelab.gr/1063221234-post590.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.