Jump to content

Code name: "Server case"

jpcupra

Recommended Posts

δυστυχως εκανα μλκια...

πηρα ενα v4 thermaltake καθως ετσι οπως το ειδα απ'εξω μου φανηκε μικρο σε σχεση με το stacker

και ανακαλυψα εκ των υστερων οτι ειναι midi.

Θα το βαλω αγγελια και ελπιζω να μην χασω αρκετα... :wall::wall::wall:

Δηλαδη πιο πολυ ασχοληθηκες να κανεις χαβαλετζιδικο το πρωτο post, παρα να δωσεις σημασια στο τι αγοραζεις :suicide2:

Lesson be learned

sorry που βιαζομουν και δεν προσεξα.

αλλη φορα θα στελνω εσενα να το αγοραζεις.

κριτης κ' ετσι?

[MENTION=3703]jpcupra[/MENTION]

Apo Cosmodata δεν αγορασες το λαθος?

Δεν δοκιμαζεις να πας απο εκει και να τους πεις ευγενικα αν μπορουν να στο αλλαξουν, γιατι τελικα δεν χωραει εκει που θα το βαλλεις?

Να απρεις αυτο που εχεις βαλλει στο λινκ και τα ρεστα παρτα κατι αλλο

φανταζομαι θα προτιμησουν να σε εξυπηρετισουν αν τους εξηγησεις ευγενικα, προκειμενου να σε ξαναδουν στο μαγαζι τους

Apo Cosmodata δεν αγορασες το λαθος?

Δεν δοκιμαζεις να πας απο εκει και να τους πεις ευγενικα αν μπορουν να στο αλλαξουν, γιατι τελικα δεν χωραει εκει που θα το βαλλεις?

Να απρεις αυτο που εχεις βαλλει στο λινκ και τα ρεστα παρτα κατι αλλο

φανταζομαι θα προτιμησουν να σε εξυπηρετισουν αν τους εξηγησεις ευγενικα, προκειμενου να σε ξαναδουν στο μαγαζι τους

[MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION] , το κακο ειναι οτι εβαλα mobo+psu και εκ των υστερων ανακαλυψα οτι τελικα δεν μου εκανε... :hm:

μπανιστας σε ολο μου το μεγαλειο... :wall::wall:

Οποτε και ελαχιστα χρησιμοποιημενο να ειναι τρωω ακυρο νομιζω...

Ασε που δεν την παλευω να ξαναπαω αθηνα...

τεσπα.

ειναι σε αγγελια αυτη τη στιγμη.

αν γνωριζεις καποιον που να θελει-ψαχνει 'η οποιος αλλος δει το μηνυμα ας ριξει ενα quote να παρω τα χαμπαρια μου.

με το καλημερα παντως απο €40 το πηγα €30..

Το διαβασα οτι το ανοιξες, αλλα νομιζω πως δεν εχεις κατι να χασεις

Στο κατω κατω, βρες και καποιο αλλο που θα θελες να παρεις και πανε κεντρο μια και μια

Νομιζω πως δεν εχεις κατι να χασεις αν Δευτερα πρωι απο εκει, εκτος απο λιγο χρονο και κινηση :hehe:

[MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION]

δυστυχως ο χρονος ειναι παρα πολυ περιορισμενος.

δουλευω απο τις 8 το πρωι μεχρι 6 το απογευμα.

Το φανταζομαι...Οπως ολοι μας...

Απλα σκεφτηκα πως αν θα πηγαινες απο εκει, εστω και μετα τη δουλεια, κατα πασα πιθανοτητα θα σε εξυπηρετουσαν θελω να πιστευω

That's all

Το φανταζομαι...Οπως ολοι μας...

Απλα σκεφτηκα πως αν θα πηγαινες απο εκει, εστω και μετα τη δουλεια, κατα πασα πιθανοτητα θα σε εξυπηρετουσαν θελω να πιστευω

That's all

thx 4 the advice.

Δεν μπορω παλι την ταλαιπωρια του κινηση-παρκαρισμα-κουβαλημα-κινηση.

Το αφηνω στις αγγελιες οπως ειναι. Αν δω οτι δεν, το σπαω να γουσταριζω κιολας.:p

€40 δεν γ@μιεται. θα πω οτι βηκα και εφαγα με την γυναικα.

€40 δεν γ@μιεται. θα πω οτι βηκα και εφαγα με την γυναικα.

Οταν το κανεις αυτο, μετα χωρταινεις κιολας ή εξακολουθεις να πεινας?

Αν ειναι να το δοκιμασω και εγω μπας και χασω κανα κιλο που θελω :hehe:

Περαν της πλακας ομως, σε καταλαβαινω οποτε κανε οτι σου ειναι πιο βολικο στην τελικη

[MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION] , πηρα την μεγαλη αποφαση και πηρα τηλ την cosmodata.

Μιλησα με τον κ. Καπετανη ο οποιος ομολογω οτι ηταν εξυπηρετικοτατος.

Κανονισαμε να περασω απο εκει να δει οτι οντως ειναι ενταξει το κουτι (τι ενταξει, καλυτερο συμμαζεμα και απ'οταν το πηρα εχω κανει :p ) και να μου πιστωσει το ποσο, ωστε να παρω το κουτακι που θελω.:dance3::dance3::dance3:

Θα μπει σε μεγαλη εκτιμηση παντως μονο και μονο που προσφερθηκε να βοηθησει. :T:

Εν αναμονη λεμπον.

[MENTION=5087]CrazyAnt[/MENTION] , πηρα την μεγαλη αποφαση και πηρα τηλ την cosmodata.

Μιλησα με τον κ. Καπετανη ο οποιος ομολογω οτι ηταν εξυπηρετικοτατος.

Κανονισαμε να περασω απο εκει να δει οτι οντως ειναι ενταξει το κουτι (τι ενταξει, καλυτερο συμμαζεμα και απ'οταν το πηρα εχω κανει :p ) και να μου πιστωσει το ποσο, ωστε να παρω το κουτακι που θελω.:dance3::dance3::dance3:

Θα μπει σε μεγαλη εκτιμηση παντως μονο και μονο που προσφερθηκε να βοηθησει. :T:

Εν αναμονη λεμπον.

;)

αντε να δουμε τοτε!

αναμενουμε την εκβαση επομενως και αν οντως γινουν ετσι τα πραγματα, το συγκεκριμενο καταστημα σιγουρα θα βγει κερδισμενο, τουλαχιστον απο εδω μεσα :T:

;)

αντε να δουμε τοτε!

αναμενουμε την εκβαση επομενως και αν οντως γινουν ετσι τα πραγματα, το συγκεκριμενο καταστημα σιγουρα θα βγει κερδισμενο, τουλαχιστον απο εδω μεσα :T:

και ναι θα βγει κερδισμενο αποτι φαινεται.

πηγα απο εκει, το ειδε, το πηρε, το πιστωσε και αγορασα ενα εξωτερικο dvdrec που χρειαζομουν!! :clap:

Αψογος!!!

ουτε μα σου του φου του!! τπτ!!!:T::T:

Επισης παρασκευη αναμενει το aerocool στο οποιο τελικα και κατεληξα και θα με ειδοποιησει να περασω να το παρω! :dance3:

Τελος καλο ολα καλα.

και ναι θα βγει κερδισμενο αποτι φαινεται.

πηγα απο εκει, το ειδε, το πηρε, το πιστωσε και αγορασα ενα εξωτερικο dvdrec που χρειαζομουν!! :clap:

Αψογος!!!

ουτε μα σου του φου του!! τπτ!!!:T::T:

Επισης παρασκευη αναμενει το aerocool στο οποιο τελικα και κατεληξα και θα με ειδοποιησει να περασω να το παρω! :dance3:

Τελος καλο ολα καλα.

:T::T::T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.