Jump to content

Code name: "Server case"

jpcupra

Recommended Posts

Καλησπερες...

Εχω φαγωθει εδω και λιγες μερες να στησω ενα μηχανακι

που θα παιζει 24/7.

Το θελω τυπου micro-mini μιας και δεν αντεχω την μουρμουρα-παντοφλα της γυναικας :p και γιατι εχω ηδη τσιμπησει

ενα matx μητρικονι (βγαινει απο το ψιψιψονι-κοκοκοψαρο), βλεπε gb-q35m-s2

Σε αναζητηση μου στον "γυφτογυφτουλα" (aka skroutz), επεσα στα κατωθι αποτελεσματα.....

κλικ_μι

που ομως ειναι αρκετα....:o και εγω δεν το κατεχω καθολου με δαυτα:o

Θα παρακαλουσα οσοι πιστοι με δοκιμασμενο καποιο εκ των αποτελεσματων και οχι μονο(ειπαμε, ειμαστε om=open-minded ντεεε :p), να προσελθουν και να εκφερουν την αποψη τους σχετικα με το πιο θεωρουν-γνωριζουν σαν noiceless-quality-good temperature.

Διαθεσιμο μπατζετ περι τα 30-50 εουρος και up to 70-75 γουϊθ psu(αληθεια ενα 350w-400w θα ειναι οκ για matx mobo+intel 8200+4gb ram+ 2tb hdd?)

thx in advance :):):):T:

[MENTION=1215]nucleus[/MENTION] θες να με πεθανεις??? :p:p

οτι ποσταρες ξεφευγει πολυ απο το μπατζετ που εχω θεσει βρε συ (μαλλον δεν το προσεξες) :)

επισης η μητρικη δεν μπαινει παρα μονο στο armor οπως πολυ σωστα αναφερει ο φιλος [MENTION=1121]petros@idk$[/MENTION].

Ξεχασα επισης να αναφερω πως το case το θελω σουζα καθως θα ειναι διπλα στα ποδακλες μου κατω απο το γραφειο και θελω να πιανει οσο το δυνατον λιγοτερο χωρο.

thx 4 the immediate responce... :T:

Sharkoon MS140 M-ATX GAMING CASE

το ιδιο αλλα αντι για 1χ140mm fan εχει 2χ120mm fans στην προσοψη!

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119682&category_id=947&manufacturer_id=257

παραλαβη 2-4-12! ηδη περιμενω ενα! φαινεται πολυ καλο για τα χρηματα του!

Sharkoon MS140 M-ATX GAMING CASE

το ιδιο αλλα αντι για 1χ140mm fan εχει 2χ120mm fans στην προσοψη!

http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119682&category_id=947&manufacturer_id=257

παραλαβη 2-4-12! ηδη περιμενω ενα! φαινεται πολυ καλο για τα χρηματα του!

αλααααααααααααα :clap::clap::clap:

και δεν του το ειχα!!!! πολυ καλο δειχνει και πολυ ομορφο απο την μεση και πανω :p(με χαλαει λιγο το λαμπιονι-fan)

απο θορυβο πως να τα πηγαινει αραγες??? θα ηθελα και μια 2η 5.25 (αχρειαστη ναναι) και εις διπλουν η εσω 3.5 (βλ. 2x1 tera)

edit: στραβουλιακας 4x3.5 εκ των εσω 'η 6x2.5

αλααααααααααααα :clap::clap::clap:

και δεν του το ειχα!!!! πολυ καλο δειχνει και πολυ ομορφο απο την μεση και πανω :p(με χαλαει λιγο το λαμπιονι-fan)

απο θορυβο πως να τα πηγαινει αραγες??? θα ηθελα και μια 2η 5.25 (αχρειαστη ναναι) και εις διπλουν η εσω 3.5 (βλ. 2x1 tera)

σε αυτα τα χρηματα κανεις δεν περιμενει ποιοτικους ανεμιστηρες κτλ!:whip: παντως για τους σκληρους που λες εγω μετραω θεσεις 4! οπου ειτε οριζοντια τους βαζεις, ειτε καθετα!:p

σε αυτα τα χρηματα κανεις δεν περιμενει ποιοτικους ανεμιστηρες κτλ!:whip: παντως για τους σκληρους που λες εγω μετραω θεσεις 4! οπου ειτε οριζοντια τους βαζεις, ειτε καθετα!:p

εκανα edit το προηγουμενο ποστ, αλλα δεν σε προλαβα :)

σιγουρα οχι ποιοτικους, αλλα οχι και αεροπλανοφορο θελω να πιστευω...:p

γμτ 2/4 παραλλαβη ε? πφφφφ ποιος περιμενει μεχρι δευτερα για order... :shout::shout::shout:

εκανα edit το προηγουμενο ποστ, αλλα δεν σε προλαβα :)

σιγουρα οχι ποιοτικους, αλλα οχι και αεροπλανοφορο θελω να πιστευω...:p

γμτ 2/4 παραλλαβη ε? πφφφφ ποιος περιμενει μεχρι δευτερα για order... :shout::shout::shout:

εγωωωωω:p παντως στα χρηματα αυτα, προσφερει τα περισσοτερα σε σχεση με οσα m-atx only cases εχω κοιταξει! τρυπες για cable management να ειχε και να ηταν και 4-5cm ποιο κοντο στο μηκος θα ηταν ακομη καλυτερο!:fun:

Έτοιμος ήμουν να γράψω και εγώ το 343, καθώς αν και δεν το έχω δοκιμάσει, ταιριάζει τόσο ΄με τον προυπολογισμό σου όσο και με το mobo, και από προσωπική εμπειρία με προϊόντα της cm, μπορώ να σου πω πως έχουν τρομερή ποιότητα.

Έτοιμος ήμουν να γράψω και εγώ το 343, καθώς αν και δεν το έχω δοκιμάσει, ταιριάζει τόσο ΄με τον προυπολογισμό σου όσο και με το mobo, και από προσωπική εμπειρία με προϊόντα της cm, μπορώ να σου πω πως έχουν τρομερή ποιότητα.

thumbs up για το cm λοιπον.

κανενα παιδακι δεν εχει micro-mini case οικονομικο σπιτι του 'η στο γραφειο του 'η στο σαλονι του??

αντε ντε μην βαριεστε μωρεεεε :p:P

Ριξε μια ματια και σε αυτο Enermax Staray Lite ECA3175-L ΤΙΜΗ 46.19 €

αν και πιστευω οτι την δουλεια σου θα την εκανες και με ενα τετοιο Asus TA-K62 ΤΙΜΗ 33.15 €

απο την στιγμη που παιρνει 2 12αριδες θα εισαι οκ.και ενταξει,μην περιμενεις και τρελη ποιοτητα αλλα μην νομιζεις οτι ειναι και για πεταμα.

Edit:ωπ μετα ειδα οτι θελεις micro-mini case.σορρυ.

AeroCool QS-200 Mini ΤΙΜΗ 42.66 €

Να πω κι εγώ τι γνώμη μου, πρόσφατα έστησα ένα παρόμοιο μηχανάκι και ήθελα αυστηρά mATX λόγο μεγέθους. Παράλληλα δεν ήθελα να σκάσω μια περιουσία για κουτί, γιατί αν έχεις προσέξει το "καλά" μικρά είναι πανάκριβα.

Τελικά πήρα της Aerocool το Qs-200 και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος ειδικά αν σκεφτούμε ότι κοστίζει 40€.

Έρχεται με δύο 12cm ανεμιστήρες φωτιζόμενους (μπλε) και μη σε απασχολεί ο θόρυβος δεν είναι πρόβλημα, τους γυρνάς από τα μόλεξ στα 5ν ή στα 7ν και δεν ακούς τίποτα. Για μένα μη πάρεις κουτί με τροφοδοτικό πάνω, ο λόγος είναι ότι τα τροφοδοτικά που βάζουν πάνω είναι για τον π%$#!ο και "εμείς" θέλουμε να φτιάξουμε ένα πισάκι που να μένει σχεδόν συνέχεια ανοικτό και μόνο απο πλευράς κατανάλωσης να το δεις δεν συμφέρει.

Αξίζει να του βάλεις ένα καλό τροφοδοτικό 80+ με λιγα λεφτάκια και λίγα Watt μιας και δεν σου χρειάζονται παραπάνω, πχ ένα από τα δύο πιστεύω θα είσαι τζετ :

Corsair Builder Series CX430 V2 430W PSU 80+ (CMPSU-430CXV2EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Corsair Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 + (CMPSU-500CXV2EU) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

[MENTION=3703]jpcupra[/MENTION]

Εγω εχω ενα Thermaltake Lanbox (οχι την εκδοση με το πλεξυ γιατι δεν θελω τον φωτισμο)

Το ειχα εποιλεξει τοτε που το ειχα παρει, γιατι ηθελα ενα κουτι τυπου cube κτλ γιατι ειναι στο σαλονι σαν HTPC, αλλα ταυτοχρονα ηθελα να εχει και χωρο για 3-4 δισκους μιας και το δικο μου εκτος απο χρεη HTPC, ειναι και ο file server μου

Εχω πανω 1*2.5" και 2*3.5" και αν το θελησω μπορω να βαλλω 1*2.5" ακομα και τουλαχιστον εναν ακομη 3.5", ισως και 2

Το προβλημα ειναι πως αυτο το κουτι δυσκολα θα το βρεις πλεον γιατι εχει αντiκατασταθει απο το Αρμορ, οποτε κοιτας μονο για μεταχειρισμενο

Βλεποντας ομως το κουτακι του Αποπανου ([MENTION=14822]AlCapone[/MENTION]), νομιζω οτι εχει βρεθει (για τα δικα μου γουστα και θελω) ο καταλληλος υποψηφιος για τις αναγκες σου

Μου αρεσει παρα πολυ ο τροπος που τοποθετουνται οι δισκοι γιατι σου δινεται η δυνατοτητα να βαλλεις και μεγαλη καρτα γραφικων ανετοτατα, μπορεις να βαλεις 2*3.5" και 1*2.5" (ssd) στη θεση του floppy και να εχεις και καλο airflow γιατι βαζεις 1-2 12αρηδες μπροστα που φυσανε μεσα χωρις να τους κοβει τιποτα...

To κουτακι για τα εφτα που ζηταει νομιζω οτι ειναι σουπερ

Δεν περιμενω κατι φοβερο απο πλευρας ποοτητας κατασκευης, αλλα δεν φαινεται να ειναι χρεπι που θα τριζουν ολα (μπορει να μας το επιβεβαιωσει και ο Don αυτο:p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.