Spirosssss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2012 Απέκτησα πρόσφατα το συγκεκριμένο συστηματάκι ναι μεν επειδή το χρειαζόμουν, αλλά και επειδή το βρήκα -20% στο Pixmania. Πάμε λοιπόν (φωτό από κινητό): Το συστηματάκι είναι ταχύτητας 500mbps (ονομαστικά πάντα ) και αφορά το συνδυασμό με την 4πλή υποδοχή στη μια άκρη Περιεχόμενα: Το Powerplug που συνδέται με το μοντεμ: Το 4ρι: Ίσως θα έπρεπε να βγάλω τη ζελατίνα Τα χρώματα στις θύρες αφορούν το bandwidth priority με την 1η να πέρνει το περισσότερο και ούτο καθ' εξής Το σύστημα πέφτει σε sleep αν οι συσκευές πάνω του δεν είναι σε λειτουργία, αλλα η τροφοδοσία από το 4ρι έχει και δικό της διακόπτη: Μέχρι στιγμής το καλύτερο που έχω δει με λίγους πειραματισμούς στις πρίζες είναι αυτό: Αν και μετά από κάθε wake πέρνω και διαφορετικά νούμερα ακόμα και από τις ίδιες πρίζες.. Τα Powerlines δεν είναι σε πολύμπριζα και το router ειναι Gigabit προφανώς. Για να υπάρξει σύνδεση και internet πρέπει να ενεργοποιηθεί το κλείδωμα του δικτύου με τους διακόπτες πάνω στις συσκευές. Σε μεταφορά αρχείων μεγάλου μεγέθους (mkvs) από pc σε pc (Gigabit to Gigabit) είδα 5,5Mb/s και σε μεταφορά ταινιών divx από pc σε Popcorn hour A-110 (Gigabit σε 100ρι) είδα 3,3Μb/s Να streamάρω ταινίες δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Αυτά τα ολίγα Πολύ θετική εντύπωση μου έκαναν το βάρος και η ποιότητα/στιβαρότητα και των 2 μονάδων με μόνο "ελάττωμα" οτι ζεσταίνονται αρκετά έως πάρα πολύ (κυρίως το άσπρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.