Jump to content

New Web site 2

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας που είδα ένα παρόμοιο topic (Nομιζα οτι απογορευόταν η διαφίμιση ) ! Να κάνω κι εγώ Post το Site μου... Που το έχω μόνος... σνιιιιιφ ! Πάλι καλά που έχω καλους Moderators. Παιδιά χρειαζόμαστε ανθρώπους που να ξέρουν απο Hardware, σαν εσάς! Αν ποτε δεν έχετε τι να κάνετε (πως φέρνω, λάου λάου:p), -->

www.greekhackers.com !

2m αλβαμοι + 10m χωρις pc = 12m

εγω που εχω pc που ειμαι? εκτος αν μιλας για την αγγλια :p

ρε στελλα αν βαρεθυκες τα sites με pc μη μπαινεις βρε κοριτσι μου,δε σε αναγκαζει κανεις,αλλα εσυ αντιθετως εισαι registered σε ολα του ιδους!

συντομα σε βλεπω κ στο www.greekhackers.com αν δεν γραφτικες ηδη!

Τι με εφτιαξε:

- Που ασχολειστε με security related θεματολογια.

- Που ειναι αισθητικα ομορφο.

Τι με χαλασε:

- Που το μοτο σας ξεκιναει με "Επειδη..." (τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει;...)

- Που εντοπισα εναν τυπα (που ντροπιαζει το ονομα του Kevin Mitnick) που ειπε:

einai POLI diskolo na kaneis overclocking giati ektos apo tis sinepies tis ameses iparxoun kai oi emeses (px kserw pedi pou tou kahke to pc apo to overclocking epeidh eixe periodika girw girw apo to pc kai den evgaine o zestos aeras opote ginotan to pc hfaisteio, imarton)

Σε γενικες γραμμες, μου κινησε την περιεργεια να το ξαναεπισκεφτω για να δω αμα θα καταφερει κατι που θα το κανει να ξεχωρισει...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

πιστεύω το όνομα δίνει στόχο για επίθεση :)

Όντος.... είναι πολύ προκλητικό.....

πολυ ωραιο.. αλλα το ονομα ειναι λιγο...... ασχετο με το ολο σιτε..

ΤΙ να κανω ρε παιδια... μονος μου το εχω το σιτε... εξαλλου τι περιμενετε απο ενα ατομο μολις 15 χρονων ; :p

Σε 2 χρονια τα λεμε στην φυλακη...

Οσο για τον μλκ που λεει για τον Kevin Mitinik δεν θελω προβω σε σχολια γιατι δεν θα μαζευομαι μετα... οριστε το σιτε του... www.lammersclub.com (τα σχολια δικα σας)...

Βλέπω και PHP kai βάση απο πίσω και πολλές επιλογές.Τέλειο!Πολύ καλό και αν είσαι όντως 15 συγχαρητήρια!!!!!!!!!!Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα έτοιμα!μην παίρνεις ποτέ έτοιμα πράγματα διότι σου φορτώνουν το Site και αργεί να φορτώσει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.