Jump to content

Προβλημα με τροφοδοτικο

argi

Recommended Posts

To crash Που εννοείς σου φέρνει BSOD?

Εχεις απενεργοποιήσει το αυτόματο restart στην περίπτωση BSOD?

Ο φάκελος C:\windows\minidumps έχει μέσα αρχεία;

Oχι δεν εχω καθολου ΒSDO.Μεσα στο game μετα απο 5-10 λεπτα ξαφνηκα παγωνει η εικονα για 1-2 δευτερα και με πεταει στην επιφανεια εργασιας και κολανε τα παντα,στο battlefield 3 μου το κανει αυτο απο την πρωτη μερα που κυκλοφορισε,ενω το παιχνιδι τρεχει αψογα ξαφνηκα freeze,και μεταμονο με ctrl alt del επανερχεται.

στο fear 3 sto saint row στο bad company στα παιχνιδια με directx 11.

στο fear 3 παγωνει και μετα εχω blackscreen στο saint row τα ιδια,στο bad company εχω whitescreen ολα δηλ επανερχονται με ctrl alt del.Αντιθετα δεν εχω κανενα προβλημα σε ολα τα call of duty το skyrim γενικα σε dx9-10

H θερμοκρασιες μου ειναι μια χαρα ολα τα εχω stock,εχω τρεξει και memtest για ωρες χωρις να βγαλει σφαλμα,εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους drivers απο nvidia.Εχω απενεργοποιηση antivirus firewall.Εχω κανει φορματ πολλες φορες και το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο....

Διαπίστωσες δηλαδή ότι και με άλλο τροφοδοτικό το πρόβλημα με την κάρτα παραμένει. Άρα δεν φταίει το τροφοδοτικό σου.Προφανώς είναι κάτι άλλο. Κάποια προσφατη αλλαγή στο σύστημά σου ή στους drivers.

Όσον αφορά το τροφοδοτικό τώρα , μετά από τo furmark που έτρεξες παρατήρησες να υπερθερμαίνεται το τροφοδοτικό , δια της αφής τόσο στο σασί του όσο και στην γρύλια του ανεμιστήρα; Στο review που σου έστειλα αναφέρεται πάντως , ότι ο ανεμιστήρας ξεκινά με περισσότερο από 420-430W , αρκετή ισχύς που ίσως δεν πιάνεις με στρεσάρισμα μόνο της gpu .

Φιλε dangar δεν νομιζω να ειναι θεμα drivers πλεον,εχω κανει ισα με 10 φορες φορματ,σημερα ειδα το τροφοδοτικο οτι δεν κανει κιχ και υποψιαστηκα οτι ειναι αυτο το προβλημα,τελικα δεν ειναι αυτο,αφου το αλλαξα για δοκιμη.

Οταν ετρεξα το furmark επιασα το τροφοδοτικο αλλα δεν ηταν ζεστο νομιζω οτι ειχε κανονικη θερμοκρασια

Μακαρι να εχεις δικιο γιατι με τρομαζει να βλεπω το fan ακινητο.Οταν ανοιγω το pc κανει μια σβουρα και σταματαει το fan.

Πρώτα σου έστειλα πμ και μετά είδα για τα format που γράφεις. Αυτό πάντως που ο ανεμιστήρας ξεκινά και μετά σταματά είναι το kick-start του fan controller , δίνει μία μικρή ώθηση στον ανεμιστήρα στο ξεκίνημα του τροφοδοτικού και υποτίθεται ότι δεν θα πρέπει να κολλά , αλλά προφανώς η θερμοκρασία που βλέπει - το thermitstor στη ψύκτρα - είναι χαμηλή και γι' αυτό σταματά ή η ρύθμιση του είναι για να δουλεύει σε πιο μεγάλες θερμοκρασίες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.