astrolabos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2012 Έχω ανοικτές 5 καρτέλες στον Chrome και η κατάσταση στη Διαχείριση Εργασιών είναι η παρακάτω: ffs δηλαδή! Και σε εσάς τόσο τραγικά είναι τα πράγματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Πάνω κάτω ναι. Αλλά χρειάζεσαι 30 tabs ανοιχτά; Όσα περισσότερα τόσο περισσότερο ανεβαίνει κι η μνήμη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Μα 5 είχα, όχι 30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Και πόσα apps/plugins; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Firefox 11 με 8 καρτέλες -> 615MB (έχει και το Memory Fox πανάθεμά τον)Chrome 17.xx.xxx με 15 καρτέλες -> 580MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Δυστυχώς αυτό κατάλαβα. Κάθε plugin έχει τη δικιά του διεργασία. Δες τι γίνεται στη RAM όταν ανοίγω τον Chrome: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 27, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Έτσι είναι, αν το χεις τιγκάρει στα apps, είναι σαν να έχεις ξεχωριστή εφαρμογή που τρέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάρτιος 27, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Δυστυχώς είναι τραγική η διαχείριση μνήμης στους περισσότερους σύγχρονους browsers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymous Μάρτιος 27, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 δεν ειναι μονο τα tabs... ειναι και τα extension/apps αν πχ εχεις ανοιχτο ενα σιτε με 5 διαφημiσεις σε flash τοτε ο chrome εχει ανοιχτα 5 instances του flash.. τα οποια για αγνωστο λογο τρωνε τον αγλεωρα..εμενα με 7 tabs(1 fb 1 youtube τα υπολοιπα φορουμς)http://img685.imageshack.us/img685/2513/untsdfsitled.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Μάρτιος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Παιδιά ο καινούργιος firefox τρώει λιγότερη μνήμη από τον chrome. Το θέμα είναι τα plugins και τα extensions, αυτα πιστεύω κάνουν την ζημιά και δεν γίνεται καλή διαχείριση μνήμης. Εγώ με δικες΄μου συγκρίσεις που έκανα με adblock plus μόνο πάνω είδα οτι ο firefοχ τρώει λιγότερη ram... με 12 tabs ανοικτά και σαν addon το adblock plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 28, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Δυστυχώς είναι τραγική η διαχείριση μνήμης στους περισσότερους σύγχρονους browsers... Στην εποχή μας όταν τα 8GB Ram κάνουν 40€, είναι λογικό οι developers να επιλέγουν να θυσιάσουν μνήμη για ταχύτητα. Δε γίνεται να έχουμε πάντα και τα δύο... Οπότε νομίζω πως δε χρειάζεται να κράζουμε για την "τραγικότητα" της διαχείρισης μνήμης, όταν έχουμε άφθονη μνήμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Μάλλον οι developers βαριούνται να κάνουν optimize τον κώδικα για καλύτερη διαχείριση μνήμης ακριβώς επειδή έχουμε άφθονη μνήμη, όχι για λόγους ταχύτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Μάρτιος 28, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 ντάξει δεν έχουμε όλοι 8 κ 16 gb ram. και δεν είναι το θέμα εκεί, αλλά κατα πόσο αποδοτικό είναι ένα πρόγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 28, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 δοκιμασα καποιες αρχικες εκδοσεις του chrome και μου φανηκαν ολα καλυτερα!!απο αποψη ταχυτητας και μνημης. σαν leaky app εχει γινει τελευταια και δεν εχω κανενα plugin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 28, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Μάλλον οι developers βαριούνται να κάνουν optimize τον κώδικα για καλύτερη διαχείριση μνήμης ακριβώς επειδή έχουμε άφθονη μνήμη, όχι για λόγους ταχύτητας. Καλά είναι κι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 28, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 δεν ανεφερα οτι η τελευταια εκδοση του εχει σοβαρο προβλημα και κρασαρει οταν εχεις πολλα tabs με flash. παρα πολλα θεματα στο google support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάρτιος 28, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 δεν ανεφερα οτι η τελευταια εκδοση του εχει σοβαρο προβλημα και κρασαρει οταν εχεις πολλα tabs με flash. παρα πολλα θεματα στο google support.εμενα μου το εκανε συχνα και με παλαιοτερες εκδοσεις..Αλλα σχετικα με το θεμα με τα tabs και τα plugins εγω εχω περασμενο ενα ad block προγραμμα και δεν μου το βγαζει σαν ξεχωριστη διεργασια.καθε tab που ανοιγω ειναι και μια διεργασια.Ουτε παραπανω ουτε παρακατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 28, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Firefox 11 με 8 καρτέλες -> 615MB (έχει και το Memory Fox πανάθεμά τον)Chrome 17.xx.xxx με 15 καρτέλες -> 580MBChrome 4 καρτελες και απειρα exten -->1.05GB ramSo what?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάρτιος 28, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2012 Πριν κάνω format, ο Firefox με Memory Fox άντε να έτρωγε καμία 200αριά MB στην καλύτερη. Ο Chrome μου έτρωγε πάντοτε πάνω κάτω τόσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.