jose Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 γεια σας παιδια, αυτον τον καιρο ασχολουμε αρκετα με το painkiller αλλα εχω κολισει σε ενα σημειο στο level 5, εκει που βγενουν χιλιαδες απο αυτα τα τερατα σε μορφη φαντασματος,και οταν σκοτωνω αρκετους μου βγενει ενας τεραστιος τυπος που τον βαραω αλλα δεν πευτει, τι να κανω? ξερει κανεις???thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούλιος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Συνεχισε να τον βαρας.Αν σημαδευεις σωστα θα χρειαστεις να μπεις 2 φορες σε demon mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούλιος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 εχω μπει ηδη πολλες φορες, που τον βαραω τον τσογλανο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούλιος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 χτυπασ τους κομητες που σου πεταει και τουυ στελνεισ κατα πανω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Ιούλιος 18, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 α οκ , το τερματισα επιτελους... Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Εγω ειμαι πιο πισω σε ενα πυργο με μια μανα που πεταει και μετα πεφτεις ανα ενα οροφο.Αυτος πως στο διαολο πεθαινει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Ιούλιος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 οταν κατεβεις στον τελευταιο οροφο, πρεπει να καταστρεψεις τα αγαλματα απο τα οποια "επαναφορτιζεται" καθε φορα.Τα αγαλματα μπορουν να καταστραφουν μονο την στιγμη την οποια επαναφορτιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Το θεμα ειναι πως να κατεβω αφου σκοτωνομαι οταν πεφτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Ιούλιος 19, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.anyway,προσπάθησε την ώρα που πέφτεις να είσαι πάνω σε τσιμέντο.Μην ξεχνάς ποτε μα ποτε να φουλάρεις σε armor!!!!Επίσης προσπάθησε να προχωράς με αλματάκια γιατι κινείσαι πολυ πιο γρήγορα.Χθες μόλις μηδενισα το παιχνίδι!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Εγω είμαι πολυυυυ πιο πίσω στα Catacombs, Ο χοντρός ο τύπός εδω πέρα πως βγαίνει. Εχω αδειάσει όλα τα όπλα πάνω του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιούλιος 19, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Πυροβολα πανω απο τις φωτιες στα ξυλα για να πεσουν και να μπει φως, προχωρα στην εξοχη μου εχει και μολις πλησιαζει πηδα απεναντι σε μια αλλη εξοχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Αρχική απάντηση από THRESH ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.anyway,προσπάθησε την ώρα που πέφτεις να είσαι πάνω σε τσιμέντο.Μην ξεχνάς ποτε μα ποτε να φουλάρεις σε armor!!!!Επίσης προσπάθησε να προχωράς με αλματάκια γιατι κινείσαι πολυ πιο γρήγορα.Χθες μόλις μηδενισα το παιχνίδι!!:clap: Τελικα δεν επεσα κατω αλλα τον σκοτωσα απο πανω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Αύγουστος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Ρε παιδια ειμαι στο part1 level 5 στο νεκροταφειο με το μεγαλο τον τυπο. Πως πεθαινει ο .........Βγαινουν και κατι μικρα τερατακια τα οποια τα εχς καθαρισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Αύγουστος 5, 2004 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2004 Καμμια ιδεα γιατι εχω φρικαρει????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 ειναι αυτος που εχει ποδι σαν του καπταιν χουκ? Εγω θυμαμαι οτι του πριονιζα το ποδι με το painkiller :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lef Αύγουστος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2004 ο τελευταιος βγαινει πυροβολοντας το σπαθι που πεταει προς τα σενα (το κανει σπανια) ωστε να γυρισει και να τον σκοτωσει.ο τυπος στο νεκροταφειο τον πυροβολας στο ποδι αλλα και στο χερι ειδικα αν το εχει στο εδαφος την ωρα που με το αλλο καρφωνει τα νυχια του και οταν αρχιζει να κανει τις δινες μπαινεις στους ταφους που εχουν σκεπαστρο ωστε να μην σε σηκωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Αύγουστος 10, 2004 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 Παιδια μια μικρη βοηθεια,εχω ενα μικρο-μεγαλο προβλημα.Στην πιστα "The Babel" με το που βγαινω σκοτωνομαι στο κενο,για την ακριβεια με το που βγαινω πεφτω,δεν υπαρχει πατωμα ουτε τοιχοι,μονο κατι φωτα στον αερα και κατι σαν παραθυρα παλι στον αερα και ολα μακρυα μου.δοκιμασα τα παντα.Βοηθειααααααααα........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prescott Αύγουστος 10, 2004 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2004 reinstall the game ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.