brwmogazos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 Καλησπερα...ελυσα χτες το βραδυ το πισι μιας και κολλησε και δεν ξεκιναγε η μητρικη... Με την μια μου ηρ8ε στο νου η σκεψη οτι την εφαγε και αυτην η υγρασια...παρολο το "γρασο" που ειχα βαλει και τα λοιπα... βασικα μετα αφοτου εβγαλα τις ψυκτρες και τα σχετικα πηρε κανονικα με αερα...δε ειδα τιποτα δειγματα σκουριας...αρα ισως κατι την βραχυκυκλωσε... Σκεφτομαι λοιπον τωρα πριν φυγω την τεταρτη να παρω ρην IC7-MAX3 και να της περιποιη8ω το Vdimm mod...αποτι ακουω τα πανε πολυ καλα με τους πρεσκοτ και λεω να την δοκιμασω...8α μπορουσε ο hipro5 να την περιποιη8ει για τα αλλα mods?ακομα και μονο με το Vdimm mod δεν ειναι ενταξι η μητρικη? η ταση στον επεξεργαστη τι λεει? κραταει? Απο την αλλη ειναι και η καινουρια η ασους η P4GD1 ποθ ανακοινω8ηκε και σκεφτομαι να περιμενω και αυτην..αλλα δεν 8α αντεξω μου φενεται...αυριο 8α παω να παρω την MAX3 λεω.... τι λετε?την ασους μου την ειχα ολο το βραδυ και ετρεχε στο μπαιος με αερα...65 βα8μους ο πρεσκοτ ακουμπαγε...κυριλε ηταν.... http://www.asus.com.cn/trends/newp/20040621P4GD1.htm
JiMk Ιούλιος 18, 2004 #2 Ιούλιος 18, 2004 O Hipro σίγουρα μπορεί να τα κάνει τα mods .... ειδικά στις IC7 expert
brwmogazos Ιούλιος 18, 2004 Author #3 Ιούλιος 18, 2004 το ξερω οτι μπορει να τα κανει ολα...το 8εμα ειναι αν μπορει να τα κανει σε μενα...χεχε γιατι προσωπικα δεν εχω τα...κοτσια να αρχησω να κοβω το pcb μιας μητρικης....
ΓιαγκΤ Ιούλιος 18, 2004 #4 Ιούλιος 18, 2004 Όταν έχει «πασπατέψει» τις περισσότερες κάρτες του φόρουμ, γιατί ειδικά σε σένα να μην μπορεί;Νομίζω ότι το όποιο πρόβλημα είναι στην φαντασία σου.
brwmogazos Ιούλιος 18, 2004 Author #5 Ιούλιος 18, 2004 χεχε...δεν ξερω παιδια οτι μπορει και πειραζει σε αλλα ατομα τις μητρικες τους...γιαυτο ρωτησα... ας δουμε τι 8α πει και ο ιδιος τωρα παω για την MAX3 αυριο λοιπον....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.