vlahoskwn Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2012 Γεια σας!Μου εδωσε ο πατερας μου αυτον ενισχυτη ειναι χρονια αδουλευτος τον εβαλα χτες και δουλευε απλα τα κουμπια μπροστα στη αρχη δεν δουλευαν αλλα με πολες φορες πατημα πιασανε μετα παλι τα ιδια με ενα καθαρισμα θα ειναι κομπλε;Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 1, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 καντους και θα δεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Απρίλιος 1, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 τους εκανα αλλα αυτοιν που ρυθμιζω της εισοδους δεν κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 Σπρέι επαφών πρέπει να ρίξεις και μετά να τους δουλέψεις για αρκετή ώρα ώστε να φύγει η μάκα από πάνω! Μετά θα δουλέψουν μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Απρίλιος 1, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2012 το εκανα εννοω πως δεν δινουν εντοληενας μου ειπε για ενα ρελε οτι δεν ανοιγοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.