F i L Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2012 Έχω ένα σύστημα τώρα:AMD Phenom X4 960 BE με unlocked τους επιπλέον 2 πυρήνεςASUS M5A99X EVO8GB DDR3 μνήμες 1600 που όμως επειδή είναι 4 dimmakia το σύστημα ξεκινάει μόνο αν τα βάλω στα 1066 MHz (btw όλα ίδια μάρκα ακριβώς είναι)Nvidia 570 GTX + 250 gts για physxΞέρετε κάποιο review που να δείχνει πόσα fps έχει ένα σύστηματάκι (amd κατά προτίμιση) που έχει μνήμηες DDR3 1066, 1333 ΜΗz, 1600 ΜΗz και 2333 ΜΗz ; Επίσης να δείχνει πόσο σημαντικά είναι τα timings (στο gaming πάντα..), δηλαδή πόσα fps κερδίζεις αν έχεισ σφιχτότερα timings.Επίσης 8gb καλά είναι για το προαναφερθέν σύστημα ή για να εκμεταλευτώ πλήρως την vga χρειάζομαι 16gb ? (καλά όχι οτι παίζουν $$ αλλά λέμε τώρα)
billpeppas Μάρτιος 27, 2012 #2 Μάρτιος 27, 2012 Με Intel Core i7-2600K & Core i7-980X, αλλά μην νομίζεις ότι διαφοροποιείται κάτι με τον AMD.Βάζω στοίχημα όλα τα ιμάτια μου ότι το ίδιο πράγμα θα δείς και στον Phenom αν κάνεις τις ίδιες δοκιμές μόνος σου..:: BenchZone ::. Get in the Zone, stay in the Zone! - PC's Gaming Performance: What really matters...Η απάντηση στο ερώτημα σου = καμμία απολύτως διαφορά στο gaming ( μετα βίας κάνουνε διαφορά στα 3D Mark φαντάσου ).Ούτε τα timings ούτε η συχνότητα διαφοροποίησε καθόλου τα αποτελέσματα.Αν έχεις τις μνήμες στα DDR3-1333 ή στα DDR3-1600 δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις.
panaras17 Μάρτιος 27, 2012 #3 Μάρτιος 27, 2012 Με Intel Core i7-2600K & Core i7-980X, αλλά μην νομίζεις ότι διαφοροποιείται κάτι με τον AMD.Βάζω στοίχημα όλα τα ιμάτια μου ότι το ίδιο πράγμα θα δείς και στον Phenom αν κάνεις τις ίδιες δοκιμές μόνος σου. .:: BenchZone ::. Get in the Zone, stay in the Zone! - PC's Gaming Performance: What really matters... Η απάντηση στο ερώτημα σου = καμμία απολύτως διαφορά στο gaming ( μετα βίας κάνουνε διαφορά στα 3D Mark φαντάσου ). Ούτε τα timings ούτε η συχνότητα διαφοροποίησε καθόλου τα αποτελέσματα. Αν έχεις τις μνήμες στα DDR3-1333 ή στα DDR3-1600 δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. εξαιρετικο αρθρο...ξεκιναω με καφε οπως προτείνει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.