nucleus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2012 Έπεσα πάνω σε αυτο το url Z77 - Μητρικές | Skroutz.gr Οι τιμές έχουν καμμια σχέση με την πραγματικότητα?Discuss
Evan Μάρτιος 28, 2012 #2 Μάρτιος 28, 2012 Ειναι λογικο να ειναι ετσι οι τιμες τωρα μιας και απο διαθεσιμοτητα ειναι αστα να πανε!! Οταν με το καλο ερθουν στα ραφια θα ανεβουν λιγο οι τιμες αλλα μη φανταζεσαι πολυ μιας και οι διαφορες με το z68 ειναι λιγες!
The One Μάρτιος 28, 2012 #3 Μάρτιος 28, 2012 Οι μητρικες που βλεπεις κοντα στα 100€ ειναι στην entry κατηγορια. Συνεπως, με δεδομενο οτι θα αντικαταστησουν τα αντιστοιχα σε μπατζετ μοντελα με Ζ68 μια χαρα τιμη εχουν. Οι δυο MSI που ειναι στο τελος ειναι στην high end κατηγορια και συγκρινονται με τις high end Ζ68 based μητρικες γιαυτο εχουν και παρομοια τιμη.Σε καθε περιπτωση οι τιμες στα αντιστοιχα μοντελα θα κυμαινονται σε αντιστοιχα επιπεδα με αυτες του Ζ68.
billpeppas Μάρτιος 28, 2012 #4 Μάρτιος 28, 2012 Στην Ευρώπη τουλάχιστον ( δεν ξέρω τι θα κάνουνε οι ντόπιοι επιχειρηματίες ) ξέρω πως η Maximus V Gene θα παίξει στα 160-175€ και η Maximus V Extreme γύρω στα 275-300€. Η Gigabutt έχει ψιλοανεβάσει τις τιμές, δεν ξέρω πως την είδε Αν η Maximus V Gene είναι σαν την IV Gene-Z όσον αφορά το BIOS θα γίνει ανάρπαστη.
nucleus Μάρτιος 28, 2012 Author #5 Μάρτιος 28, 2012 Στις 8 Απριλίου δεν βγαίνουν οι Ζ77 μητρικές και τέλη Απριλίου οι ivy?
billpeppas Μάρτιος 28, 2012 #6 Μάρτιος 28, 2012 Μητρικές κυκλοφορούνε ήδη στο εμπόριο ( έξω, Ελλάδα δεν ξέρω ).Η Asus θα αργήσει λίγο με την Maximus V, οι "απλές" P8Z77 κλπ θα βγούνε πρώτα πρώτα στα ράφια.Οι Ivy παγκοσμίως θα βγούνε κοντά στα τέλη του Απρίλη ( αν και πάλι, και αυτοί πωλούνται σε κάποιες Ασιατικές χώρες από κάποια μαγαζιά lol )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.