dimitris_s Μάρτιος 27, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 για παραδειγμα εχει τυχει με τον αλεξισφαιρο να κανω 3 συναλλαγες. Βρήκες άτομο να φέρεις παράδειγμα... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 27, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 το καλύτερο είναι να το αφήσετε έτσι όπως είναι.και άμα το πάμε με τις αξιολογήσειςέχω πουλήσει 5-6 πράγματα στο insomnia και αφού τους είπα να μου κάνουν αξιολόγηση (μετά το πάρε-δώσε)με γράψανε.στο thelab δεν έχω πουλήσει τίποτα ακόμα γιατί μόλις τώρα μπορώ να βάλω αγγελία.αλλά δεν το θεωρώ σωστόάμα θέλετε να κάνετε κάτιας γίνει κάπως/κάτι σαν Like υπέρ του πωλητήκαι να το βλέπεις μόνο στο thread των πωλήσεωναλλά αξιολογήσεις και σχόλια τύπου "πολύ καλός ο χρηστάκης" "η συναλλαγή υπέροχη"δεν αξίζει καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 27, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Προληπτική είναι Μήτσομ Α, είπα μήπως... γιατί ετοιμάστηκα να καθαρίσω... Πάντως για μένα, μια χαρά είναι έτσι οι αγγελίες, γιατί μια στο τόσο που μπαίνω να δω κάτι που μου ρθε, θα το έχουν ήδη καπαρώσει σε dt, να το πάρω καινούριο πλέον μόνο σε έκτακτη ανάγκη, από τα βασικά είδη είμαι πλήρης, οπότε τελικά κάνω και οικονομία γιατί δεν παίρνω τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 27, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Το insomnia, (μιας και αναφέρθηκε) το έχει παραχ3σει το θέμα ''αξιολόγηση''Στα νήματα έχει αξιολόγηση, στα προφίλ έχει αξιολόγηση, στις αγγελίες έχει αξιολόγηση!Αυτό δεν είναι φόρουμ, audition είναι!Οπότε ο Λαμπίνος να μείνει ως έχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Το insomnia, (μιας και αναφέρθηκε) το έχει παραχ3σει το θέμα ''αξιολόγηση''Στα νήματα έχει αξιολόγηση, στα προφίλ έχει αξιολόγηση, στις αγγελίες έχει αξιολόγηση! Αυτό δεν είναι φόρουμ, audition είναι! Οπότε ο Λαμπίνος να μείνει ως έχει! Θα αξιολογήσουμε τη πρότασή σου και θα επανέλθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάρτιος 27, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Θα αξιολογήσουμε τη πρότασή σου και θα επανέλθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 27, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Μονο κακο θα κανει στο φορουμ μια τετοια επιλογη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 27, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Παίδες κακό δε θα κάνει κάποια τέτοια κίνηση απλά θα ήταν ψιλο-περιττή.Και αυτό επειδή δυστυχώς όπως όλοι ξέρουμε,όταν κάνουν κάποιοι αγορές και όλα πάνε μια χαρά δε θα κάτσουν καν να σχολιάσουν\αξιολογήσουν την αγορά\τον αγοραστή.Θα πουν κάτι μόνο σε περίπτωση που κάτι πήγε στραβά.Οπότε αυτό θα μείνει σαν εντύπωση και θα στραβώσει τους υπόλοιπους.Δλδ όταν δεν πάει καλά κάτι τότε θα μπει στο τρυπάκι ο άλλος να αξιολογήσει αρνητικά,αν όμως όλα είναι κομπλέ μπορεί να μην ασχοληθεί ποτέ,δυστυχώς.Οπότε δε θα είναι αντικιμενικές πολλές φορές οι αξιολογήσεις...οπότε κατά τη γνώμη μου και ύπο αυτές τις συνθήκες δε χρειάζεται\είοναι λάθος να γίνει κάτι τέτοιο.Εκτός αν μπουν και εδώ κανόνες που θα υποχρεώνουν τον αγοραστή να υποβάλει αξιολόγηση και αν δεν το κάνει τότε να υπάρχουν "κυρώσεις" από τη Δ.Ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 27, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Οι αγγελιες υπαρχουν για τους χρηστες που ειναι ενεργα μελη στο φορουμ οποτε λιγο πολυ ξερουν με τι ατομα θα "μπλεξουν"..-με τη καλη εννοια- σε μια αγοροπωλησια.Ποσο μαλλον οταν αγοραστης και πωλητης στο 70-80% των περιπτωσεων ειναι στην ιδια πολη.Οποτε δεν υπαρχει -στα ματια μου τουλαχιστον- ο απειροελαχιστος λογος να δημουργησουμε super sellers (με την βουλα κιολας) εδω στο thelab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 27, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 αν και νέος στο thelab (μακάρι να το ήξερα νωρίτερα) θα πω την άποψη μου... όσων αφορά τις αγγελίες (που δεν έχω ακόμα δικαίωμα, αλλά πούλησα κάτι με βοήθεια φίλου, πριν αλλάξουν οι κανόνες :magic:) θεωρώ πως δεν πρέπει να υπάρχει βαθμολογία...τι είμαστε δηλαδή ο καθένας μας?????? e-shop???? Επισης αν κάτι πάει στραβά λόγο ταχυδρομείου φερ ειπείν και ο αλλός στραβώσει κ του δώσει αρνητική βαθμολογία, πρέπει να χαλάσει μετά το προφίλ του μέσα στο site? Επίσης μπορεί κάποιος να δει τις αγγελίες που έχει σηκώσει πρόσφατα ο κάθε χρήστης και να κρίνει από τα σχόλια του καθενός (αν υπάρχουν) Το site πρέπει να κρατήσει τον χαρακτήρα του FORUM και ως γνωστόν FORUM αν και σημαίνει ΑΓΟΡΑ, δεν σημαίνει e-shop, αλλά προέρχεται από το ρήμα αγορεύω το οποίο με λίγα λόγια σημαίνει "διατυπώνω άποψη δημοσίως επι μακρόν, εκθέτω αναλυτικά τις θέσεις μου συνήθως σε κοινό, διακηρύσσω, δημηγορώ" edit: το επι μακρόν μπορεί και να παραληφθεί αλλιώς τρως κάρτα από τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 27, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Οι αγγελιες υπαρχουν για τους χρηστες που ειναι ενεργα μελη στο φορουμ οποτε λιγο πολυ ξερουν με τι ατομα θα "μπλεξουν"..-με τη καλη εννοια- σε μια αγοροπωλησια.Ποσο μαλλον οταν αγοραστης και πωλητης στο 70-80% των περιπτωσεων ειναι στην ιδια πολη.Οποτε δεν υπαρχει -στα ματια μου τουλαχιστον- ο απειροελαχιστος λογος να δημουργησουμε super sellers (με την βουλα κιολας) εδω στο thelab. Γενικά συμφωνώ με αυτό. Δεν παύει όμως να ειναι παρά μία απλή παραδοχή η οποία είναι μάλλον δύσκολο να βρει εφαρμογή σε ένα φόρουμ που αριθμεί πλέον πάνω από 21.000 μέλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 27, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 ω ρε haya..λες και γραφτηκες χθες.ενεργοι χρηστες γενικα ποσοι ειναι??Πσσοι ασχολουνται με αγγελιες απο τους "πανω απο 21Κ" που ανεφερες?Δεν πιστευω οτι ξεπερναμε τους 500 ενεργους...αλλα οκ δε χρειαζεται να καταφυγω σε υποθεσεις για το γενικοτερο νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 27, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Βρε καταβαινω μια χαρα τι λες. Ουτε αυτο που αναφερεις παραπανω ειναι λαθος. Απλα προσπαθω να σου εξηγησω οτι δεν γινεται να ισχυει απολυτα Sent from my GT-B5512 using Tapatalk 2 Beta-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Μάρτιος 27, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Οι αγγελιες υπαρχουν για τους χρηστες που ειναι ενεργα μελη στο φορουμ οποτε λιγο πολυ ξερουν με τι ατομα θα "μπλεξουν"..-με τη καλη εννοια- σε μια αγοροπωλησια.Ποσο μαλλον οταν αγοραστης και πωλητης στο 70-80% των περιπτωσεων ειναι στην ιδια πολη.Οποτε δεν υπαρχει -στα ματια μου τουλαχιστον- ο απειροελαχιστος λογος να δημουργησουμε super sellers (με την βουλα κιολας) εδω στο thelab.δηλαδή ή πρέπει να φάω 10 χρόνια εδώ για να σας μάθω και να με μάθετε ή να μετακομοίσω στην Αθήνα ή να ρισκάρω...το feedback δεν έβλαψε ποτέ κανένα..ίσα ίσα που η ανάδραση βελτιώνει..φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 δηλαδή ή πρέπει να φάω 10 χρόνια εδώ για να σας μάθω και να με μάθετε ή να μετακομοίσω στην Αθήνα ή να ρισκάρω...το feedback δεν έβλαψε ποτέ κανένα..ίσα ίσα που η ανάδραση βελτιώνει..φιλικά αν το να φας 10χρόνια εδώ μέσα για το ''to know us better'' ωστέ να είσαι οκ με τις αγγελίες, σου φαίνεται άκυρο, αδυνατείς να κατανοήσεις το γιατί τόσα χρόνια η πολιτική της Δ.Ο. με το σύστημα feedback στο λαμπο-πάζαρο δεν έχει αλλάξει. αν δεις τις μέχρι τώρα απαντήσεις θα δεις οτι η πλειοψηφία των μελών και δη των παλαιότερων συμβαδίζει με την ως τώρα εφαρμογή ενός απλού λαμπο-πάζαρου για καθαρή διευκόλυνσή μας και για μια φιλικότερη συνδιαλλαγή ως πιο ''ζεστή'' και ''κλειστή'' κοινότητα. το να αναβαθμιστεί το σύστημα με feedback και συστήματα αξιολόγησης δεν εναρμονίζεται με το κλίμα που υπάρχει. χτίζουμε μια άτυπη σχέση εμπιστοσύνης βασιζόμενοι πάνω στην καλή θέληση ενός forum που απαρτίζεται από καλά ''μεγάλα παιδιά που δε σταματούν να παίζουν ποτέ''. χαλάει τη μαγιά αν προτιμάς. και για να κλείσω νομίζω οτι ευτυχώς υπάρχουν τόσα ιντερνετικά site που γνωρίζουμε όλοι μας (π.χ. insomnia) ωστέ να γίνεται εκεί της μουρλής αν δε μας αρκούν οι 2 αγγελίες το μήνα στο λαμπ ή αν βγάζουμε και κάνα χαρτζιλίκι από το αλισβερίσι των αγγελιών. για τις απλές ανάγκες το σύστημα όπως έχει αυτή τη στιγμή μας υπερκαλύπτει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 27, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 οχι ...υπαρχει και αλλη λυση.Χρησιμοποιεις αλλα site για αγγελιες.Και οσο και αν φαινεται παραξενο..ναι το feedback δουλευτηκε και εδω ..και βγηκε ταχιστα.Περισσοτερο χαλασε τους ηδη "ανθρωπους" παρα τους εφτιαξε..μιας και δουλευε πλεον ανταγωνιστικα και ως μεσο εκδικησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 αν το να φας 10χρόνια εδώ μέσα για το ''to know us better'' ωστέ να είσαι οκ με τις αγγελίες, σου φαίνεται άκυρο, αδυνατείς να κατανοήσεις το γιατί τόσα χρόνια η πολιτική της Δ.Ο. με το σύστημα feedback στο λαμπο-πάζαρο δεν έχει αλλάξει.αν δεις τις μέχρι τώρα απαντήσεις θα δεις οτι η πλειοψηφία των μελών και δη των παλαιότερων συμβαδίζει με την ως τώρα εφαρμογή ενός απλού λαμπο-πάζαρου για καθαρή διευκόλυνσή μας και για μια φιλικότερη συνδιαλλαγή ως πιο ''ζεστή'' και ''κλειστή'' κοινότητα. το να αναβαθμιστεί το σύστημα με feedback και συστήματα αξιολόγησης δεν εναρμονίζεται με το κλίμα που υπάρχει. χτίζουμε μια άτυπη σχέση εμπιστοσύνης βασιζόμενοι πάνω στην καλή θέληση ενός forum που απαρτίζεται από καλά ''μεγάλα παιδιά που δε σταματούν να παίζουν ποτέ''. χαλάει τη μαγιά αν προτιμάς. και για να κλείσω νομίζω οτι ευτυχώς υπάρχουν τόσα ιντερνετικά site που γνωρίζουμε όλοι μας (π.χ. insomnia) ωστέ να γίνεται εκεί της μουρλής αν δε μας αρκούν οι 2 αγγελίες το μήνα στο λαμπ ή αν βγάζουμε και κάνα χαρτζιλίκι από το αλισβερίσι των αγγελιών. για τις απλές ανάγκες το σύστημα όπως έχει αυτή τη στιγμή μας υπερκαλύπτει. Άσε το μπλα μπλα και πούλα μου τη θήκη της κάμερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 27, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Γατούλη δε μπορώ να σε βλέπω να τον παρακαλάς Θα πάω στις αγγελίες να την χτυπήσω ΑΓΡΙΑ και θα ενδώσει :magic: Θα στην κάνω δώρο μαζί με τα εμβόλια του μήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Μάρτιος 27, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 αν το να φας 10χρόνια εδώ μέσα για το ''to know us better'' ωστέ να είσαι οκ με τις αγγελίες, σου φαίνεται άκυρο, αδυνατείς να κατανοήσεις το γιατί τόσα χρόνια η πολιτική της Δ.Ο. με το σύστημα feedback στο λαμπο-πάζαρο δεν έχει αλλάξει.αν δεις τις μέχρι τώρα απαντήσεις θα δεις οτι η πλειοψηφία των μελών και δη των παλαιότερων συμβαδίζει με την ως τώρα εφαρμογή ενός απλού λαμπο-πάζαρου για καθαρή διευκόλυνσή μας και για μια φιλικότερη συνδιαλλαγή ως πιο ''ζεστή'' και ''κλειστή'' κοινότητα. το να αναβαθμιστεί το σύστημα με feedback και συστήματα αξιολόγησης δεν εναρμονίζεται με το κλίμα που υπάρχει. χτίζουμε μια άτυπη σχέση εμπιστοσύνης βασιζόμενοι πάνω στην καλή θέληση ενός forum που απαρτίζεται από καλά ''μεγάλα παιδιά που δε σταματούν να παίζουν ποτέ''. χαλάει τη μαγιά αν προτιμάς. και για να κλείσω νομίζω οτι ευτυχώς υπάρχουν τόσα ιντερνετικά site που γνωρίζουμε όλοι μας (π.χ. insomnia) ωστέ να γίνεται εκεί της μουρλής αν δε μας αρκούν οι 2 αγγελίες το μήνα στο λαμπ ή αν βγάζουμε και κάνα χαρτζιλίκι από το αλισβερίσι των αγγελιών. για τις απλές ανάγκες το σύστημα όπως έχει αυτή τη στιγμή μας υπερκαλύπτει. ναι βασικά δεν πρόκειται να κάτσω να το κατανοήσω. δεν έχω το χρόνο πίστεψέ με. δλδ μου λες ότι το έχετε έτσι για την πάρτη σας και μιας και γνωρίζεστε λέτε ας ανταλλάξουμε και κάτι, οκ. Βέβαια πλέον δεν γράφουν στις αγγελίες όσοι είναι από 10 χρόνια μέλη αλλά και άλλοι, οπότε δεν υπάρχει καμία προφύλαξη όταν κάποιος θα θελήσει στα πλαίσια της άτυπης σχέσης και εμπιστοσύνης να μου την φορέσει. Θα πει κανείς στα άλλα φόρουμ το feedback μπορεί να είναι άχρηστο γιατί γράφεσαι και ποστάρεις κατευθείαν οπότε αν έχεις αρνητικό! big deal, νέο ακάουντ. Συνεπώς, για μένα μιας και εδώ δεν μπορεί ο καθείς να γραφτεί και να ποστάρει, αν υπήρχε ανάδραση θα ήταν το καλύτερο, μιας και προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα, ούτε μπορώ να σχηματίσω ασφαλή άποψη μέσω του φόρουμ. Λέει πάνω ο πρασινοφρουρός (With all do respect) ότι δεν δούλεψε. Fine, just fine. Case closed. @ΝTG Επίσης δεν υπάρχει άλλη λύση.. Η χρήση άλλων Sites εμπίπτει στην κατηγορία ρισκάρω αγαπητέ, που γιαυτό εγώ αποφεύγω τις αγγελίες όπως ο διάολος (Θου Κύριε) το λιβάνι, ειδικά από άλλα sites.- :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 27, 2012 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 πολύ μπλα μπλα και ουσία καμμία.και να στο θέσω και αλλιώς.Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:α) 6 μήνες παραμονής στο forum και 300 καταχωρήσειςβ) 12 μήνες παραμονής στο forum και 150 καταχωρήσειςγ) 2 χρόνια παραμονής στο forum και τουλάχιστον 50 καταχωρήσειςδ) 3+ χρόνια παραμονής και 20 καταχωρήσεις σε 6μήνες και 300καταχωρήσεις έχει σπαταλήσει αρκετό χρόνο για να σε γνωρίσουν εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.