Jump to content

Κάρτα Γραφικών Καινούρια/Μεταχειρο έως 300 Ευρώ

costasckn

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να δώσω πακέτο τις 5850 του συστήματος της υπογραφής και προβληματίζομαι για το επόμενο βήμα. Με ταβάνι τα 300Ε (ιδανικά και λιγότερα) ποια θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

Θα ήθελα να έχω τουλάχιστον την ίδια απόδοση με τις 5850 cf, αλλά με μία κάρτα και συνεπώς μικρότερη κατανάλωση.

Παίζω σε ανάλυση 1920χ1080.

Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες!:)

Σε παιχνιδια που αξιοποιειται το CF, δυσκολα θα βρεις καρτα των 300€ που να τις περναει.

Γενικα μια 570/580 θα σ'αφηνε ικανοποιημενο γενικα. (οχι οτι θα εχεις μεγαλη διαφορα αλλα αφου θελεις αλλαγη...)

Βρες μια μεταχειρισμενη reference 6950 που να ξεκλειδωνει σε 6970 οπου οι τιμες παιζουν στα 200 ευρω και θα σαι πανω κατω στα ιδια από αποδοσεις και βγεις κερδισμενος σε θορυβο καταναλωση και λεφτα..

2048MB Powercolor HD7870 GDDR5 - Mindfactory.de - Hardware, Notebook

αυτή είναι η δικιά μου πρόταση...καινούργια...

αλλιώς περίμενε λίγο για τον αντίστοιχο kepler (Που η λογική λέει ότι θα είναι λίγο καλύτερος)

μετά για φτηνότερα άρπα μια μεταχείρο 6970 / 6950 (unlockable)

2048MB Powercolor HD7870 GDDR5 - Mindfactory.de - Hardware, Notebook

αυτή είναι η δικιά μου πρόταση...καινούργια...

αλλιώς περίμενε λίγο για τον αντίστοιχο kepler (Που η λογική λέει ότι θα είναι λίγο καλύτερος)

μετά για φτηνότερα άρπα μια μεταχείρο 6970 / 6950 (unlockable)

για να πω την αλήθεια ρίχνω κλεφτές ματιές προς 7850 και ότι βγει απο kepler μεριά. Τα 28 nm είναι πολύ δελεαστικά και για την κατανάλωση αλλά και για τον αέρα που σου δίνουν στα ρολόγια.Κοιτώντας τα reviews είδα ότι η 7850 παίζει σαν την 6950 2 gb. με την λογική της καινούριας 680 η αντίστοιχη 660 θα είναι λίγο καλύτερη και σε καλύτερη τιμή.

Ξέρουμε πότε περιμένουμε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας kepler?

για την 570, θα έχω πρόβλημα να συνδέσω και δεύτερο μόνιτορ?

απ'όσο βλέπω οι περισσότεροι πηγαίνετε προς 580, οπότε θα κοιτάξω προς τα εκεί μάλλον. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει με τις 5850 και θα σας ενημερώσω για οτιδήποτε νεότερο.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές:T:

Εγώ αν έδινα 300 ευρώ θα ήθελα κάτι καινούργιο. Για δες εδώ. 260 και καθάρισες και το μαγαζάκι πολύ αξιόπιστο θα έλεγα.

ναι το έχω δει το συγκεκριμένο μαγαζι, και οι κριτικές είναι πολύ καλές. Αν τελικά προχωρήσω για νέα κάρτα θα κοιτάξω για κάτι καινούριο. Ειδικά τώρα με τις καινουριες nvidia θα υπάρξουν λογικά καλές ευκαιρίες. :T:

υ.γ ερώτηση: μπορώ να συνδέσω δύο οθόνες στη 570?

• 2 weeks later...

τελικά παίδες δεν προχώρησε η πώληση των 5850, οπότε θα μείνω ως έχει που κακά τα ψέματα με καλύπτουν προς το παρόν. Για την reference που έχω λέω να πάρω καμμια arctic cooling ψύκτρα γιατί το καλοκαίρι θα γίνει μάχη με τις θερμοκρασίες. Το ενδιαφέρον στρέφεται πια προς τους ivy, μιας και το 775 socket κλείνει 5 χρόνια στη κατοχή μου και καιρός είναι να πάμε παρακάτω...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.