Jump to content

DVD-R Ή DVD+R ποιο απο τα δυο

a4dtm

Recommended Posts

Ποια η διαφορα ρε παιδια των δυο αυτων dvd?Ποια δισκακια παιζουν καλυτερα ταινιες?Θελω να αγορασω dvd rw και θα ηθελα τη γνωμη σας μεταξυ του plextor και του teac.

Μηπως εχετε υποψη σας και καποιο καλο προγραμμα για συμπιεση?Εγω εχω στο νου μου το dvdshrink.Στη συμπιεση μιωνετε καθολου η ποιοτητα η αφαιρουνται μονο τα extras?

χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία εγγραφής ψάξτο στο ιντερνετ. τα -R επειδή είναι παλαιότερα παίζουν σε περισσότερες συσκευές . πάρε nec ή Liteon. παραδόξως με εντυπωσίασε το nero recode και φυσικά χρησιμοποιώ το dvdshrink(έχω δοκιμάσει το cloneDVD Και το DVDcopy της intervideo αλλά δεν παρουσιάζουν τίποτα ιδιαίτερο). η ποιότητα πρέπει να μειωθεί όταν η ταινία είναι μεγαλύτερη από ένα single layer DVD , και επανασυμπιέζεται αλλά μέχρι 80% συμπίεση δε γίνεται αντιληπτό. τα εξτρα και τους εξτρα ήχους και υπότιτλους τους αφαιρείς αν θες για να μειωθεί το ποσοστό συμπίεσης.

Πάρε το Nec ή το Sony το οποίο με Firmware γίνεται - 8x απο 4x το DVDshrink μειώνει και ποιότητα άν θες, λογικά θα θές γιατί δεν γίνεται αλλιώς να χωρέσει σε ένα DVD, απλά συνήθως κόβουμε το Stereo και αφήνουμε το 5:1 στον ήχο και κερδίζουμε αρκετό χώρο. Κάντο Deep analysis, θα σου πάρει παραπάνω χρόνο αλλά η ποιότητα θα είναι καλύτερη.

Εγω χρησιμοποιώ DVD-R γιατι τα παιζει το DVD deck

Ταινίες αντιγράφω εδω και λίγο καιρό με το CloneDVD+AnyDVD και δεν αντιμετωπίζω κανένα προβλημα. Το CloneDVD είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.