a4dtm Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 Ποια η διαφορα ρε παιδια των δυο αυτων dvd?Ποια δισκακια παιζουν καλυτερα ταινιες?Θελω να αγορασω dvd rw και θα ηθελα τη γνωμη σας μεταξυ του plextor και του teac.Μηπως εχετε υποψη σας και καποιο καλο προγραμμα για συμπιεση?Εγω εχω στο νου μου το dvdshrink.Στη συμπιεση μιωνετε καθολου η ποιοτητα η αφαιρουνται μονο τα extras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Ιούλιος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία εγγραφής ψάξτο στο ιντερνετ. τα -R επειδή είναι παλαιότερα παίζουν σε περισσότερες συσκευές . πάρε nec ή Liteon. παραδόξως με εντυπωσίασε το nero recode και φυσικά χρησιμοποιώ το dvdshrink(έχω δοκιμάσει το cloneDVD Και το DVDcopy της intervideo αλλά δεν παρουσιάζουν τίποτα ιδιαίτερο). η ποιότητα πρέπει να μειωθεί όταν η ταινία είναι μεγαλύτερη από ένα single layer DVD , και επανασυμπιέζεται αλλά μέχρι 80% συμπίεση δε γίνεται αντιληπτό. τα εξτρα και τους εξτρα ήχους και υπότιτλους τους αφαιρείς αν θες για να μειωθεί το ποσοστό συμπίεσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Ιούλιος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Ξερει κανεις πως αφαιρεις τα εχτρα απο το dvd shrink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0t Ιούλιος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 με το reauthor. Στο http://www.dvdshrink.info/guides.php υπαρχουν οδηγοι για το προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούλιος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 Πάρε το Nec ή το Sony το οποίο με Firmware γίνεται - 8x απο 4x το DVDshrink μειώνει και ποιότητα άν θες, λογικά θα θές γιατί δεν γίνεται αλλιώς να χωρέσει σε ένα DVD, απλά συνήθως κόβουμε το Stereo και αφήνουμε το 5:1 στον ήχο και κερδίζουμε αρκετό χώρο. Κάντο Deep analysis, θα σου πάρει παραπάνω χρόνο αλλά η ποιότητα θα είναι καλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Ιούλιος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Εγω χρησιμοποιώ DVD-R γιατι τα παιζει το DVD deck Ταινίες αντιγράφω εδω και λίγο καιρό με το CloneDVD+AnyDVD και δεν αντιμετωπίζω κανένα προβλημα. Το CloneDVD είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2004 Εγώ έχω το Nec 2510A Black, με Princo DVD-R και συνδιασμό DVD Shrink 3.17 + Nero 6.3.1.7... Αποτελέσματα.... ΑΡΙΣΤΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.