dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2012 Τελικά τι παίζει με αυτό? μου ήρθε λογαριασμός αυτές οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας είναι πάνω από 100E..στις ειδήσεις λένε πως είναι παράνομο e.t.c.τελικά τι γίνετε? τις πληρώνουμε η όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Αυξήσεις έως 30% από τη ΔΕΗ- Πλήρωσαν τη στροφή στο κλιματιστικό - NEWS247Μάλλον τα πληρώνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 ναι όμως δεν θεωρούνται πλέον παράνομες οι εισφορές κοινής ωφέλειας?kathimerini.gr - Απαγόρευση χρέωσης τέλος υπηρεσιών κοινής ωφέλειας από τη ΔΕΗ στην Καλαμάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Μάρτιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 σημερα ηρθε και σε μενα ο Λογαριασμος και μου εφυγε το καφασι (και εσυ Air Condition εχεις για θερμανση [MENTION=10229]dunkel_Stern[/MENTION] ?) ψαχτικα λιγο στα γρηγορα αλλα δεν κατεληξα καπου... Εαν καποιος γνωριζει κατι παραπανω στα σιγουρα feel free to share Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Μάρτιος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ρ.Α.Ε ολα ειναι νόμιμα και αγγελικά πλασμένα (πληρώστε υποζύγια την "κοινωνικήπολιτικη" του μονοπωλίου ΔΕΗ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Το πληρωνεις αλλα οχι οπως το υπολογιζουν αυτοι.ΔΕΗ Α.Ε. - Παράδειγμα υπολογισμού αξίας ηλεκτρικού ρεύματοςΕμενα μου ειχαν χρεωσει οτι ηθελαν αυτοι που βγαζουν τον λογαριασμο και πηγα και εκανα φασαρια στην ΔΕΗ και περιμενω καινουργιο λογαριασμο.Δες και αυτο.http://olympia.gr/2012/03/31/%CE%B4%CE%B5%CE%B7-%CE%AE-%CE%B4%CE%BF%CF%85/Εγω επρεπε να πληρωσω 9 ευρω εκει και μου χρεωσαν 70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Απρίλιος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 θα καταργηθει η χρεωση με τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας ή θα συνεχισουν να μας κλεβουν; Νομιζω υπαρχει νομος στην Ευρωπαικη Ενωση για τις υπερογκες χρεωσεις σε καταναλωτες και το κλεψιμο απο εταιριες τηλεφωνιας ΔεΗ κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.