Jump to content

z68 μητρική μέχρι 200ευρω!!

jimc

Recommended Posts

Επειδη ειμαι κατοχος της gene-z gen3 ...μπορεις να μου πεις περιπου που βρηκες προβλημα γιατι δεν εχει τυχει να παρατηρησω κατι μεχρι στιγμης ...(δεν κανω extreme oc ..ενα απλο 4.5ghz)

Βάλε το BIOS 1003 ή το 3103 και πείραξε το BIOS, ανέβασε BCLK, βάλε τον CPU Multi σταθερά ( κλειστό EIST ) στα 47x και δες τι κάνει :)

Αν φάει σκάλωμα και σου "brickάρει" ή δεν παίρνει τις αλλαγές στο BCLK ή το CPU Multiplier ή τον RAM Divider μην μου αναζητήσεις ευθύνες όμως.

Βάλε το BIOS 1003 ή το 3103 και πείραξε το BIOS, ανέβασε BCLK, βάλε τον CPU Multi σταθερά ( κλειστό EIST ) στα 47x και δες τι κάνει :)

Αν φάει σκάλωμα και σου "brickάρει" ή δεν παίρνει τις αλλαγές στο BCLK ή το CPU Multiplier ή τον RAM Divider μην μου αναζητήσεις ευθύνες όμως.

ASUS - Motherboards- ASUS P8Z68-V/GEN3

Απο οτι βλεπω εδω το μονο bios update ειναι το 3201 (το οποιο δεν εχω περασει ειμαι με το στοκ 0301) εκτος και αν μου διαφευγει κατι.

Με το 0301 δεν εχω κανενα παραπανω προς το παρων. Το εχω δουλεψει μεχρι 5Κ τον 2700Κ και ολα καλα (βεβαια δεν τον εχω δουλεψει αρκετα οσο τα 4.5 για να βγαλω συμπερασματα σε βαθος χρονου.)

Διαβαζοντας λιγο στο ocn ειδα οτι το 3201 απο οτι φαινεται δεν ειναι και το καλυτερο bios οποτε μενουμε στο 0301.

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005N5Q2MW/ref=oh_o00_s00_i00_details]AsRock Z68 Pro3 Gen3 Motherboard (Socket 1155, DDR3, PCI Express 3.0, 7.1 HD Audio, ATX, ASRock On/Off Play Technology): Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Best value for money μητρικη κατα την γνωμη μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.