Jump to content

προβλημα με KVM SWITCH

steant

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, ειχα αγορασει πριν 1 χρονο περιπου ειναι KVM SWITCH που συνδεεται το πληκτρολογιο και το ποντικι με PS/2, τωρα έτυχε να μου χαλουσαν και το πληκτρολογιο και το ποντικι, πηγα πηρα με usb και ενω τα συνδεω μεσώ ανταπτορα που ειναι απο usb σε ps2 δεν δουλευουν. Ξερετε αν υπαρχει καμια λυση? Τωρα δε μπορω να παω να τα αλλαξω και το KVM SWITCH το χρειαζομαι.

οχι δε δουλευουν παλι απ οτι ειδα, το πληκτρολογιο ειναι εντελώς νεκρο, στο ποντικι αναβουν τα φωτακια αλλα δε κουνιετε. Μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση?

Πρέπει να έχει κάποιο κουμπί το οποίο κάνει το switch ανάμεσα στις δυο εξόδους (συνήθως το scroll lock, το οποίο το πατάς 1-2 φορές)... το δοκίμασες να δεις ότι είναι γυρισμένο στο pc που θες...? Αν δεν είναι γυρισμένο στο σωστό pc θα φαίνεται σα να μην δουλεύει...

οχι δεν ειναι εκει το προβλημα, αν ηταν να μην ειναι γυρισμενο στη σωστη θεση δε θα εδειχνε τπτ η οθονη, ενω διχνει κανονικα

Να υποθέσω για αντάπτορες έχεις του κλασικούς Πράσινο και Μοβ που έδινε η Microsoft????

Εμένα πάει πολύς καιρός που δεν έχουν δουλέψει με USB Keyboard και Mouse... (κάτι που το ανακάλυψες και μόνος μου μιας και εσένα δεν δουλεύουν στο PC σου).

Πιστεύω ότι οι επιλογές που έχεις είναι είτε να πάρεις PS2 Keyboard & Mouse είτε να πάρεις switch που να υποστηρίζει USB συσκευές...

και γω αυτο βλεπω, θα χασω απλα ενα 30αρη. Ελεγα μηπως υπαρχει καμια πατεντα αλλα δε νομιζω. Τελος πάντων ευχαριστω!

Εχω την εντυπωση πως ειναι αναλογα το KVM και τον ανταπτορα. πχ Εγω ενα 2port PS/2 της E-quip 10ετιας. Πηρα 2 ανταπτορακια απο το ebay και δουλευουν κ σε Win και σε Linux περιβαλοντα.

Παντως θα προτεινα αν αγορασεις νεο, να πας για USB και οχι PS/2 !

Εννοεις να παρω νεο KVM με usb? Απο μια γρηγορη ματια που έριξα δε βρηκα τπτ ομως.

Εγω πηρα ενα kvm usb switch απο play247 καπου 7€. Εχει μια θυρα usb αλλα παιζει με usb hub γιατι συνδεσα πανω το g15 που του εχω πανω και τον δεκτη του ποντικιου και δουλευει. Αλλα αν θες και για οθονη τοτε αναγκαστικα σ αυτο που σου προτιναν...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

εγω εχω κανα χρονο τωρα αυτο 4 Port USB 2.0 KVM VGA/SVGA Switch Box Adapter Q322 | eBay

καλο ειναι, το μονο μειων οτι οι usb του δεν μου σηκωνουν το πληκτολογιο sidewinder x6 που ειναι φωτοζομενο, κατι αλλα παιζουν κανονικα.

με ενα powerd usb hub ομως δουλευει και αυτο κανονικα.

εγω εχω κανα χρονο τωρα αυτο 4 Port USB 2.0 KVM VGA/SVGA Switch Box Adapter Q322 | eBay

καλο ειναι, το μονο μειων οτι οι usb του δεν μου σηκωνουν το πληκτολογιο sidewinder x6 που ειναι φωτοζομενο, κατι αλλα παιζουν κανονικα.

με ενα powerd usb hub ομως δουλευει και αυτο κανονικα.

με ενα απλο δηλαδη πληκτρολογια θα χω προβλημα? Περνεις και πληκρολογιο και ποντικη usb? Και τελος εχει και τα καλωδια μεσα η συκευασια?

με απλο πληκτρολογιο δεν εχει προβλημα ακομα και ενα microsoft multimedia με εξτρα πληκτρα το σηκωνει ανετα.

εχει 3 usb θυρες οπου μπορεις να βαλεις οτι θες πχ μπορεις να εχεις και κοινη τη webcam.

καλωδια δεν εχει ειναι σκετο. υπαρχει και μικροτερο για 2 pc με ελαχιστα λιγοτερα χρηματα.

και κατι αλλο, οι usb θυρες ειναι usb 1.1 οχι 2.0 αλλα με πληκτρολογια-ποντικια δεν βλεπεις διαφορα. μονο αν βαλεις κανα στικακι μνημης θα δεις να πηγαινει αργα, που δεν προκειτε, ουσιαστικα ειναι ασημαντο μειονεκτημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.