Snips Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2004 Όταν κλείνω τον exporer ή τον Avant browser πο υ έχω μου πετάει αυτό The instruction at "0x02f2339a" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read". Click ok to terminate the program Ο αρχικός αριθμός αλλάζει αλλά ο άλλος παραμένει σταθερός.... Έκανα και τα περισσότερα updates... Καμιά γνώμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 30, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 ΜΑ κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το Microsoft Visual Studio.Net ; Κοίτα εδώ:http://www.taltech.com/support/bcax/XP_Issue.htmΑν όχι, εδώ:http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;262490 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 31, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 δυστυχώς έχω τα ΧP και όχι τα 2000και δεν έχω το .NET.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούλιος 31, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 memtest περνας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 Αρχική απάντηση από fantacid memtest περνας? Αχεμ.http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=5024Κάποια εφαρμογή θα πρέπει να υπάρχει. Από μένα, δεν υπήρχε πρόβλημα στις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 31, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2004 περνάω........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 4, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Τελικά έχει καταλάβει κανείς τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα (παρουσιάζεται σχεδόν στο κλείσιμο όλων τον εφαρμογών)..όπως πχ στον firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αυτό συνεχίζει και μετά από format ή δεν έτυχε να κάνεις σε αυτό το διάστημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Τι σύνθεση έχεις?Κανένα format και επανεγκατάσταση δεν έχεις κάνει από τότε?Επλίζω να μην είναι τα WinXP τίτοτα beta και μπούρδες... δοκίμασε ένα άλλο CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Βγάλε από το BIOS τις επιλογές για "BIOS caching/shadowing" & "VGA BIOS shadowing" γιατί πάνε και κάθονται σε κουφά σημεία της μνήμης και μπορούν πιθανότατα να "συγκρουστούν" με δεδομένα που είχαν την ατυχή έμπνευση να κάτσουν στις ίδιες διευθύνσεις.Οι δε επιδόσεις που υποτίθεται ότι σου προσφέρει το cachάρισμα του BIOS στη μνήμη είναι ελεεινά μικρές. Απορώ πως υπάρχουν ακόμα στο BIOS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 4, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 όχι δεν έχω κάνει format εδώ και πολύ καιρό.chosen θα δοκιμάσω άυριο.....thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 5, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [18-07-2004 11:55] Όταν κλείνω τον exporer ή τον Avant browser πο υ έχω μου πετάει αυτό The instruction at "0x02f2339a" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read". Click ok to terminate the program Ο αρχικός αριθμός αλλάζει αλλά ο άλλος παραμένει σταθερός.... Έκανα και τα περισσότερα updates... Καμιά γνώμη? Mια από τα ίδια και εδώ... Μόνο που εμένα εμφανίζεται όπου και όποτε θέλει ακόμα και όταν παίζω κανά παιχνίδι ή όταν εκτελώ προγράμματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Μάϊος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 πατε για format και οι δυο. Οποτε τα win αρχίζουνε και πετάνε τέτοια κουφά το θέλουνε το formataki τους. Δεδομένου βέβαια ότι το hardware ειναι οκ και δεν υπάρχει εκεί κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Exεις zonealarm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Εμένα σχεδόν πάντα δίπλα στο ΟΚ έχει και το Debug αλλά και αυτό δε βοηθάει ιδιαίτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 23:48] Exεις zonealarm? Ναι,αλλά όποτε δε το χρησιμοποιώ(όταν δεν είμαι στο net)το κάνω shutdown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 5, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Βγάλε από το BIOS τις επιλογές για "BIOS caching/shadowing" & "VGA BIOS shadowing" γιατί πάνε και κάθονται σε κουφά σημεία της μνήμης και μπορούν πιθανότατα να "συγκρουστούν" με δεδομένα που είχαν την ατυχή έμπνευση να κάτσουν στις ίδιες διευθύνσεις.Οι δε επιδόσεις που υποτίθεται ότι σου προσφέρει το cachάρισμα του BIOS στη μνήμη είναι ελεεινά μικρές. Απορώ πως υπάρχουν ακόμα στο BIOS... Μπα δεν έχει τέτοιες επιλογές στην NF3 (DFI)....οπότε.... Βασικά είναι το σπαστικό της υπόθεσης. Δεν προκαλεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα. Οπότε μάλλον περιμένω αναβάθμηση διότι στήσιμο από την αρχή είναι απαγορευτικό την δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχουν τα άπειρα μικροπρογράμματα και εφαρμογές που θέλω ένα χαρτί υγείας να τα γράψω για να τα θυμάμαι μετά από το φορμάτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάϊος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Ναι,αλλά όποτε δε το χρησιμοποιώ(όταν δεν είμαι στο net)το κάνω shutdown. Ναι και εγω ειχα παει κατι παρομοιο με το zonealarm.Αλλα εφυγε πατωντας το debug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάϊος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 To debug που στο βγαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.