Jump to content

Τhe memory could not be "read".....

Snips

Recommended Posts

Όταν κλείνω τον exporer ή τον Avant browser πο υ έχω μου πετάει αυτό

The instruction at "0x02f2339a" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read". Click ok to terminate the program

Ο αρχικός αριθμός αλλάζει αλλά ο άλλος παραμένει σταθερός....

Έκανα και τα περισσότερα updates...

Καμιά γνώμη?

:help:

• 2 weeks later...
  • 9 months later...

Τελικά έχει καταλάβει κανείς τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα (παρουσιάζεται σχεδόν στο κλείσιμο όλων τον εφαρμογών)..όπως πχ στον firefox.

post-1143-1416071890,6103_thumb.jpg

Τι σύνθεση έχεις?

Κανένα format και επανεγκατάσταση δεν έχεις κάνει από τότε?

Επλίζω να μην είναι τα WinXP τίτοτα beta και μπούρδες... δοκίμασε ένα άλλο CD.

Βγάλε από το BIOS τις επιλογές για "BIOS caching/shadowing" & "VGA BIOS shadowing" γιατί πάνε και κάθονται σε κουφά σημεία της μνήμης και μπορούν πιθανότατα να "συγκρουστούν" με δεδομένα που είχαν την ατυχή έμπνευση να κάτσουν στις ίδιες διευθύνσεις.

Οι δε επιδόσεις που υποτίθεται ότι σου προσφέρει το cachάρισμα του BIOS στη μνήμη είναι ελεεινά μικρές. Απορώ πως υπάρχουν ακόμα στο BIOS...

Αρχική απάντηση από Snips [18-07-2004 11:55]

Όταν κλείνω τον exporer ή τον Avant browser πο υ έχω μου πετάει αυτό

The instruction at "0x02f2339a" referenced memory at "0x00000000". The memory could not be "read". Click ok to terminate the program

Ο αρχικός αριθμός αλλάζει αλλά ο άλλος παραμένει σταθερός....

Έκανα και τα περισσότερα updates...

Καμιά γνώμη?

:help:

Mια από τα ίδια και εδώ...

Μόνο που εμένα εμφανίζεται όπου και όποτε θέλει ακόμα και όταν παίζω κανά παιχνίδι ή όταν εκτελώ προγράμματα...

πατε για format και οι δυο. Οποτε τα win αρχίζουνε και πετάνε τέτοια κουφά το θέλουνε το formataki τους. Δεδομένου βέβαια ότι το hardware ειναι οκ και δεν υπάρχει εκεί κανένα πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από Chosen

Βγάλε από το BIOS τις επιλογές για "BIOS caching/shadowing" & "VGA BIOS shadowing" γιατί πάνε και κάθονται σε κουφά σημεία της μνήμης και μπορούν πιθανότατα να "συγκρουστούν" με δεδομένα που είχαν την ατυχή έμπνευση να κάτσουν στις ίδιες διευθύνσεις.

Οι δε επιδόσεις που υποτίθεται ότι σου προσφέρει το cachάρισμα του BIOS στη μνήμη είναι ελεεινά μικρές. Απορώ πως υπάρχουν ακόμα στο BIOS...

Μπα δεν έχει τέτοιες επιλογές στην NF3 (DFI)....οπότε....

Βασικά είναι το σπαστικό της υπόθεσης. Δεν προκαλεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο σύστημα. Οπότε μάλλον περιμένω αναβάθμηση διότι στήσιμο από την αρχή είναι απαγορευτικό την δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχουν τα άπειρα μικροπρογράμματα και εφαρμογές που θέλω ένα χαρτί υγείας να τα γράψω για να τα θυμάμαι μετά από το φορμάτ.

Αρχική απάντηση από daospi

Ναι,αλλά όποτε δε το χρησιμοποιώ(όταν δεν είμαι στο net)το κάνω shutdown.

Ναι και εγω ειχα παει κατι παρομοιο με το zonealarm.Αλλα εφυγε πατωντας το debug.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.