Jump to content

Μπορώ να κάνω έναν εξωτερικό δίσκο USB ΙΙ να συνδεθεί σαν SATA II ;

onty1416003331

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα . Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο WD My passport 640Gb και θα ήθελα να τον βγάλω από το κουτί του και να τον βάλω να κάνει παρέα με τους δίσκους που έχω μέσα στο case μου , συνδέοντας τον με SATA II καλώδιο . Είναι αυτό εφικτό ; Απ'ότι είδα έχει πάνω στην πλακέτα του μία υποδοχή για USB II και κάτι άλλα καρφάκια ..

post-148480-0-09148600-1332754697_thumb.jpg

ειδη το κανω εγω με εναν εξωτερικο δισκο wd θα βγαλεις την πλακετα usb απο πανω του[τραβηχτα] ωστε να ελευθερωθει η sata συνδεση και η υποδοχη για το ρευμα και θα τον συνδεσης πανω στην μητρικη σε οποια sata συνδεση θελεις!!! επισης μη ξεχασεις να του δωσεις ρευμα :)

Στον συγκεκριμένο δίσκο δεν παίζει το σενάριο αυτό.

Το δοκίμασα με έναν ίδιο 320άρι πριν από λίγο καιρό και διαπίστωσα ότι η WD έχει τοποθετήσει το usb port απευθείας επάνω στην πλακέτα του δίσκου χωρίς φυσικά να υπάρχουν sata connectors. (φαίνεται και την φωτό που ανέβασες)

Βάλτον πάλι στην θήκη του καλύτερα.

Στον συγκεκριμένο δίσκο δεν παίζει το σενάριο αυτό.

Το δοκίμασα με έναν ίδιο 320άρι πριν από λίγο καιρό και διαπίστωσα ότι η WD έχει τοποθετήσει το usb port απευθείας επάνω στην πλακέτα του δίσκου χωρίς φυσικά να υπάρχουν sata connectors. (φαίνεται και την φωτό που ανέβασες)

Βάλτον πάλι στην θήκη του καλύτερα.

εχει δικιο ο [MENTION=416]dpolal[/MENTION] sorry που δεν το προσεξα :slap: οντως στον συγκεκριμενο δισκο δεν φαινεται να βγαινει η πλακετα!!

παει και ενα avantage που υπηρχε με τετοιου ειδους πατεντες :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.