Jump to content

Philips vs Philips (21,5)

cydle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους.

Ψαχνω για μια προσιτη οθονη και ειμαι αναμεσα σε

Philips 222E2SB ==> 105 euro

Philips 227E3LPHSU ==> 126

Philips 227E3QPHSU ==> 138 (αυτη νομιζω ειναι IPS)

Αξιζει να δωσω τα παραπανω χρηματα ή δεν θα δω διαφορα?

Η χρηση ειναι games / internet / office

μη το σκέφτεσαι καν, πάρε τη philips (227E3QPHSU), για τα λεφτά της είναι πολύ καλή.

Οι LG οθόνες είναι σαν τα τροφοδοτικά του κιλού, χαλάνε πολύ γρήγορα η βγάζουν πρόβλημα ακόμη και όταν λήξει η εγγύηση και από ποιότητα ότι χειρότερο έχω δει στην αγορά.

Ναι αξίζει να πας στο ips...

Ριξε μια ματία όμως και στο αντίστοιχο ips της LG

Msystems.gr - Προϊόντα - LG Electronics IPS225V-BN 21.5¨ Wide LED IPS

Βασικα εδω και καιρο χρησημοποιω στο pc μια Samsung T220 (22" 16:10)

Μολις ειδα τις διαστασεις της 21.5 τρομαξα :fun:

Ετσι λοιπον ανεβηκα αμεσως αμεσως σκαλι και ειμαι αναμεσα σε

Philips E-line 237E3QPHSU 23¨ IPS Wide LED

Msystems.gr - Προϊόντα - Philips E-line 237E3QPHSU 23¨ IPS Wide LED

και

LG Electronics IPS235V-BN 23¨ Wide LED IPS

Msystems.gr - Προϊόντα - LG Electronics IPS235V-BN 23¨ Wide LED IPS

Και οι δυο ειναι πολυ ομορφες οθονες. Το προβλημα ειναι οτι οι (4) οθονες που θελω να παρω θα ειναι για τη δουλεια και εχω ξεφυγει ηδη απο το μπατζετ (140ευρω). Αξιζει να δωσω 20 ευρω παραπανω?

μη το σκέφτεσαι καν, πάρε τη philips (227E3QPHSU), για τα λεφτά της είναι πολύ καλή.

Οι LG οθόνες είναι σαν τα τροφοδοτικά του κιλού, χαλάνε πολύ γρήγορα η βγάζουν πρόβλημα ακόμη και όταν λήξει η εγγύηση και από ποιότητα ότι χειρότερο έχω δει στην αγορά.

Τοσο χαλια εγινε η LG? Παλια εβγαζε πολυ καλα μοντελα. Το service τι λεει?

Η Philips ειναι σε κατι απο αυτα καλυτερη?

έχω γνωστό στη περιοχή μου που επισκευάζει τηλεοράσεις και μόνιτορ. Η LG είναι ο ποιο συχνός τους πελάτης, όποτε πάω εκεί έχει γεμάτο το κατάστημά του από τέτοιες. Για να συμβαίνει αυτό σίγουρα και στο κανονικό τους service θα έχει αρκετή κίνηση.

H 23άρα philips έχει 2x HDMI και D-sub 15pin, η 21,5 έχει και DVI, 1x HDMI + D-sub, οι αναλύσεις είναι ίδιες και στις 2. Προσωπικά θα διάλεγα την μικρή αλλά αν θες οπωσδήποτε μεγαλύτερο panel πήγαινε στη μεγαλύτερη. Η υπολογιστές που θα χρησιμοποιήσεις έχουν HDMI; αν όχι υπολόγισε στο κόστος και adaptors-καλώδια. Πέρα από αυτές δες και σε HP:

Msystems.gr - Προϊόντα - Hewlett Packard 2311x 23¨ Wide LED

Msystems.gr - Προϊόντα - Hewlett Packard Compaq LE2202x 21.5¨ LED Backlit (ίδια με τη 1η χωρίς hdmi)

Σε HP, επειδή θα πάρεις αρκετές, έχει και επέκταση εγγύησης στα 5 έτη συνολικά (με κάποιο αντίτιμο). Ρώτα την HP και θα σου πουν. Συμφέρει να το κάνεις.

έχω γνωστό στη περιοχή μου που επισκευάζει τηλεοράσεις και μόνιτορ. Η LG είναι ο ποιο συχνός τους πελάτης, όποτε πάω εκεί έχει γεμάτο το κατάστημά του από τέτοιες. Για να συμβαίνει αυτό σίγουρα και στο κανονικό τους service θα έχει αρκετή κίνηση.

H 23άρα philips έχει 2x HDMI και D-sub 15pin, η 21,5 έχει και DVI, 1x HDMI + D-sub, οι αναλύσεις είναι ίδιες και στις 2. Προσωπικά θα διάλεγα την μικρή αλλά αν θες οπωσδήποτε μεγαλύτερο panel πήγαινε στη μεγαλύτερη. Η υπολογιστές που θα χρησιμοποιήσεις έχουν HDMI; αν όχι υπολόγισε στο κόστος και adaptors-καλώδια. Πέρα από αυτές δες και σε HP:

Msystems.gr - Προϊόντα - Hewlett Packard 2311x 23¨ Wide LED

Msystems.gr - Προϊόντα - Hewlett Packard Compaq LE2202x 21.5¨ LED Backlit (ίδια με τη 1η χωρίς hdmi)

Σε HP, επειδή θα πάρεις αρκετές, έχει και επέκταση εγγύησης στα 5 έτη συνολικά (με κάποιο αντίτιμο). Ρώτα την HP και θα σου πουν. Συμφέρει να το κάνεις.

Ειχα δει κι εγω την HP αλλα δεν ειναι IPS απ οσο ξερω. Εχεις δει καμια απο κοντα?

Τα monitors προοριζονται για internet cafe. Απλα ειμαι παντα υπερ του να παιρνω κατι καλο και οχι το πιο φθηνο.

τα TN έχουν λιγότερο lag, οπότε θα σε καλύψουν στο κομμάτι του gaming. Σε ips με αποδεκτό επίπεδο για games ανεβαίνει πολύ μετά το κόστος, η σε 3D. (232 με 250 ευρώ)

Γωνία θέασης δεν νομίζω να χρειάζεται σε νετ καφέ.

Οπότε ένα 23άρι μόνιτορ με HP care pack 5 years είναι κομπλέ.

Καλο είνια να μην συγκρινουμε τον χρόνο απόκρισης ενός ips με ενα ΤΝ δεν έχει καμια σχέση .. ασε που οι ονομαστικες τιμες που δίνουν οι κατασκευαστες για τα ΤΝ πανελ καθε άλλο παρα πραγματικες είναι... αναφέρονται κυρίως στην εναλλαγή απο γρι σε γρί και όχι απο ασπρο σε μαυρο που ειναι και το πιο σημαντικο....

Πραγματικό προβλημα λοιπον στο gaming με καποιο ips monitor λογο χρονου αποκρισης δεν υπάρχει...

Σημαντικότερος παραγοντας είναι το Input lag.... και απο αυτό καποια ips τα πανε πολυ πολυ καλα...

attachment.php?attachmentid=49019&stc=1&d=1333087609

Οποτε δεν μπορώ να φανταστώ για πιο λόγο να παει καποιο σε TN οταν μπορει να βρει καλο ips σε παρόμοια τιμη...

Εκτός και αν τα 120Ηz του είναι πια τοσο απαραιτητα και δεν του φτανουν τα 60fps... που εγώ προσωπικα το θεωρώ χαζό... ενας μέσος gamer δεν υπαρχει ουδαμία περιστωση να καταλαβει διαφορα... ενας επαγγελματια που βγάζει το ψωμι του από το Gaming ισως!

post-21844-1416075982,7823_thumb.jpg

τα TN έχουν λιγότερο lag, οπότε θα σε καλύψουν στο κομμάτι του gaming. Σε ips με αποδεκτό επίπεδο για games ανεβαίνει πολύ μετά το κόστος, η σε 3D. (232 με 250 ευρώ)

Γωνία θέασης δεν νομίζω να χρειάζεται σε νετ καφέ.

Οπότε ένα 23άρι μόνιτορ με HP care pack 5 years είναι κομπλέ.

To HP απ οτι διαβασα δεν κανει για games. Εχει κακη ποιοτητα εκει και εκτος αυτου δεν μου αρεσε που εχει και εξωτερικο τροφοδοτικο. Θα φαινοταν κατωτερο διπλα σε ενα Samsung T220.

Καλο είνια να μην συγκρινουμε τον χρόνο απόκρισης ενός ips με ενα ΤΝ δεν έχει καμια σχέση .. ασε που οι ονομαστικες τιμες που δίνουν οι κατασκευαστες για τα ΤΝ πανελ καθε άλλο παρα πραγματικες είναι... αναφέρονται κυρίως στην εναλλαγή απο γρι σε γρί και όχι απο ασπρο σε μαυρο που ειναι και το πιο σημαντικο....

Πραγματικό προβλημα λοιπον στο gaming με καποιο ips monitor λογο χρονου αποκρισης δεν υπάρχει...

Σημαντικότερος παραγοντας είναι το Input lag.... και απο αυτό καποια ips τα πανε πολυ πολυ καλα...

attachment.php?attachmentid=49019&stc=1&d=1333087609

Οποτε δεν μπορώ να φανταστώ για πιο λόγο να παει καποιο σε TN οταν μπορει να βρει καλο ips σε παρόμοια τιμη...

Εκτός και αν τα 120Ηz του είναι πια τοσο απαραιτητα και δεν του φτανουν τα 60fps... που εγώ προσωπικα το θεωρώ χαζό... ενας μέσος gamer δεν υπαρχει ουδαμία περιστωση να καταλαβει διαφορα... ενας επαγγελματια που βγάζει το ψωμι του από το Gaming ισως!

Μια μερα πριν κανω την αγορα σκεφτηκα μηπως παρω κατι σε 3D. Το passive 3D ειναι προσιτο αλλα απ οτι διαβασα δεν αξιζει να ασχοληθει κανεις. Ετσι κατεληξα να παρω LG IPS235 μιας και ειναι σε πολυ καλα λεφτα και εχω και IPS panel που εχει πολλα θετικα σε σχεση με ενα TN. Τωρα θα περιμενω μεχρι την Τριτη για να τη δοκιμασω και να εχω μια πιο αντικειμενικη αποψη.

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.