JohnnybOlsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2012 Παιδια αυτες οι θερμοκρσιες που εχει ο επεξεργαστης μου ειναι καλες? Εχω αλλαξει την stock ψυκτρα με μια της arctik cooling εκανε 7 euro περιπου, δεν εχω κανει oc δεν εχω πηραξει τιποτα απτης ρυθμισης! Δουλευει στα 2.83 ghz!
nix Μάρτιος 26, 2012 #2 Μάρτιος 26, 2012 Επειδη βλεπω μεγαλη διαφορα στους δυο πυρηνες που φαινονται,μαλλον δεν εχει κατσει καλα.Ποια ψυκτρα εβαλες?
JohnnybOlsi Μάρτιος 26, 2012 Author #4 Μάρτιος 26, 2012 Επειδη βλεπω μεγαλη διαφορα στους δυο πυρηνες που φαινονται,μαλλον δεν εχει κατσει καλα.Ποια ψυκτρα εβαλες? καλα μου φανικε οτι την κουμποσα! τελος παντων θα την βγαλω και θα την ξαναβαλω! η ψυκτρα ειναι της arctik coolig! δεν τη βρησκω πια στο eshop για να σας πω ποια ειναι...
JohnnybOlsi Μάρτιος 26, 2012 Author #5 Μάρτιος 26, 2012 Στο BIOS τι CPU temp δειχνει?θα κοιταξω και θα σου πω
auditt Μάρτιος 28, 2012 #6 Μάρτιος 28, 2012 Παιδια αυτες οι θερμοκρσιες που εχει ο επεξεργαστης μου ειναι καλες? Εχω αλλαξει την stock ψυκτρα με μια της arctik cooling εκανε 7 euro περιπου, δεν εχω κανει oc δεν εχω πηραξει τιποτα απτης ρυθμισης! Δουλευει στα 2.83 ghz! Tσεκαρε τις θερμοκρασιες καλυτερα με το coretemp το speedfan δεν και και πολυ αξιοπιστο εαν εχεις ξανα μεγαλες αποκλισεις ελενξε εαν παταει καλα η ψυχτρα η εαν εχει μαζεψει σκονη η ψυχτρα και μπουκωνει και τελος εαν δεν δουλευει κατι απο αυτα ξανα βαλε σωστα καινουρια παστα και σιγουρεψε ταυτοχρονα και ολα τα προηγουμενα δλδ να παταει καλα κτλ
JohnnybOlsi Μάρτιος 29, 2012 Author #7 Μάρτιος 29, 2012 Το εβαλα το Core Temp και αυτες ειναι οι θερμοκρασιες: Η ψυκτρα δεν εχει μαζεψει σκονη γιατι την εχω καθαρισει τωρα προσφατα! Θα την βγαλω και θα βαλω καινουρια παστα και θα την "κουμποσω" σωστα με την πρωτη ευκαιρια!
argy1 Μάρτιος 29, 2012 #8 Μάρτιος 29, 2012 Ρε παιδια αυτο με την διαφορα στους πυρηνες πια.. δεν ειναι ολοι οι επεξεργαστες ιδιοι.Σε παρα πολους επεξεργαστες η διαφορα στους πυρηνες ειναι μεχρι και 10 βαθμους.Δεν σημαινει σονυ και καλα οτι δεν εχει πατησει η ψυκτρα,ή οτι φταιει η παστα ή η σκονη ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.Ενταξει οταν συμβαινει καλο ειναι να τσεκαρουμε τα παραπανω αλλα ο επεξεργαστης του ετσι κι αλλιως εχει διαφορα.
JohnnybOlsi Απρίλιος 3, 2012 Author #9 Απρίλιος 3, 2012 Ρε παιδια αυτο με την διαφορα στους πυρηνες πια.. δεν ειναι ολοι οι επεξεργαστες ιδιοι.Σε παρα πολους επεξεργαστες η διαφορα στους πυρηνες ειναι μεχρι και 10 βαθμους.Δεν σημαινει σονυ και καλα οτι δεν εχει πατησει η ψυκτρα,ή οτι φταιει η παστα ή η σκονη ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.Ενταξει οταν συμβαινει καλο ειναι να τσεκαρουμε τα παραπανω αλλα ο επεξεργαστης του ετσι κι αλλιως εχει διαφορα.το εχω ακουσει και εγω αυτο! εκτος απο αυτο ομος σε μερικους επεξργαστες αυτες οι θερμοκρασιες που εχω εγω ειναι οι νορμαλ θερμοκρασιες που πρεπει να δουλευουν... ο καθε επεξεργαστης εχει της δικες του καταληλες θερμοκρασιες... ετσι δεν ειναι argy1? απλα ηθελα να της ποσταρω για να σιγουρευτω και να μου πειτε και τη γνωμη σας
nix Απρίλιος 3, 2012 #10 Απρίλιος 3, 2012 14 βαθμοι κελσιου οπως φαινεται στη φωτο,ειναι μεγαλη διαφορα.Πολλοι ειναι οι λογοι για κατι τετοιο αλλα το πρωτο πιο ευκολο ειναι να ελεγξεις εαν παταει καλα η ψυκτρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.