Jump to content

Πρόβλημα με εγγραφή Dual Layer με VSO

clubcinema

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.Μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν έχει κανένα "θέμα" το VSO με την εγγραφή dual layer? Το laptop μου είναι απόλυτα συμβατό και με + και με -R ( το έτρεξα με το info tool του nero ). Έχει όλα τα drivers επάνω και είναι πλήρως ενημερωμένο. Προσπάθησα να γράψω δύο δισκάκια αλλά δε μου τα έγραψε. Κάτι άσχετα λάθη μου έβγαλε. Τη μια φορά ότι μπορεί να είναι λερωμένο το δισκάκι και την άλλη ότι δε μπόρεσε βρει τρόπο να γράψει ένα sector!Μήπως ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει?!

Tech info : hp dv6 2136ev με windows 7 ultimate και το VSO είναι η έκδοση 4.1.19.365

post-23182-1416075975,9322_thumb.jpg

Όταν λές VSO πού ακριβώς αναφέρεσαι και σε ποιό πρόγραμμα. Γενικά είναι η εταιρεία που παρέχει διάφορα software και στο τέλος την λεγόμενη engine για burning (Patin-Couffin)

Γενικά δέν υπάρχει θέμα με την Vso engine και τα dual layer. Δοκίμασε να δείς το αποτέλεσμα με άλλης μάρκας δισκάκι double layer ή τσέκαρε άν υπάρχει κάποιο τελευτέο firmware για το drive σου.

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείς που έχει VSO ? Δοκίμασες να το σβήσεις τελείως και να περάσεις τελευτέα έκδοση ?

Επέλεξε να μην τα γράφει το convertx (να τα σώζει στο δίσκο σαν image) και μετά με το πρόγραμμα εγγραφής που χρησιμοποιείς (nero πχ) γράφε τα image (στο nero επιλέγεις DVD > DVD Video > πετάς τα αρχεία του video_ts φακέλου στον αντίστοιχο φάκελο μέσα στο δίσκο).

Εγώ δεν έχω σταθερό όμως. Θα το δοκιμάσω αυτό παιδιά με το να βάλω πρώτα το δισκάκι και μετά αν είναι θα δοκιμάσω και αυτό με το Image.Απλά το image το θεωρώ και λίγο ταλαιπωρία για τη δουλειά που θέλω ( να γράψω κάτι videoclip ). Ευχαριστώ πολύ πάντως. Με την πρώτη ευκαιρία, θα σας απαντήσω:dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.