chameleon Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2012 Ρε παίδες, η free έκδοση του Hamachi έχει ρίξει τους διαθέσιμους clients στο δίκτυο σε 5 (από 16). Επειδή έχω περισσότερα μηχανήματα που θέλω να ελέγχω, έχω πρόβλημα.Υπάρχει κανένα Open-Source Alternative για το Hamachi?Έψαξα αλλά βρήκα μόνο forks του OpenVPN που είναι totally crapy γι' αυτή τη δουλειά.Θέλω οπωσδήποτε να έχει:- uPnP- Όλοι οι peers να δουλεύουν σαν ...peers. Το σύστημα του OpenVPN με client-server είναι παταγωδώς βλακεία. (Τουλάχιστον είναι ακατάλληλο για μένα).- Ε, τώρα αν έχει και gui για να μην κουράζομαι θα σας κάνω και κωλοτουμπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varemenos2003 Μάρτιος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Δοκιμασε comodo unite.Sent from my Blade using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Μάρτιος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Ρίξε μια ματιά στα Wippien και Remobo.WippienRemobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.