androu Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2012 Καλησπέρα, αναζητάω ένα accesspoint-repeater το οποίο θα επεκτείνει - ενισχύσει το αδύναμο σήμα που λαμβάνω απο τον πάνω όροφο του σπιτιού. Έχω ένα tp-link 501g το οποίο όμως δεν υποστηρίζει repeat στο σήμα όταν το ρούτερ έχει wpa/wpa2 ασφάλεια και άρα μου είναι σχεδόν άχρηστο για το λόγο που μου χρειάζεται.Έχει κανείς να προτείνει κάποιο που σίγουρα να δουλεύει με επανάληψη και ενίσχυση σήματος με wpa.wpa2 ; Φαντάζομαι οτι πρέπει να ψάχνω κάτι σε repeater για αυτό το λόγο ;ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Χωρίς να έχω δοκιμάσει το mode που θέλεις, το WL-5460AP της ovislink γίνεται repeater. Αλλά είναι ηλίθιο να έχεις repeater χωρίς να υποστηρίζει encryption. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Μάρτιος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 ε ναι για αυτό ψάχνω κάποιο που να μπορώ να κλειδώσω το δίκτυο γιατί για να το αφήσω..... ξέφραγο ... δεν παίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Μάρτιος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Με ενα WL-330gE εισαι κομπλε νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Μάρτιος 29, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2012 Πήρα τελικά ένα tp-link801nd .. Το στήσιμο πάρα πολύ εύκολο και λειτουργεί μια χαρά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 31, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Με ενδιαφέρει ένα μηχανάκι το οποίο θα του δηλώνω τον κωδικό του και το SSID του δικτύου και να μου βγάζει ένα δίκτυο με διαφορετικό όνομα ή και το ίδιο δηλαδή απλά σαν repeater. Με ενδιαφέρει να γίνεται μέσω wifi όχι να μου βγάζει ένα lan απο πίσω. Τι προτείνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 31, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2012 Ότι γράφτηκε παραπάνω ισχύει και για εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.