kagelar34 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17, 2004 που είναι ρε παιδιά αυτό το windows firewall κάπου το είχε πάρει το μάτι μου όταν έφτιαχνα τη σύνδεση αλλά βρίσκω τίποτα για αυτό....το έχω ενεργοποιημένο ξ΄'ερω αλλά δεν ξέρω πως να το απενεργοποιήσω ....Να το απενεργοποιήσω ?Έχω το zonealarm pro web filtering αυτό των win είναι περιττό ε?εσείς που έχετε κάποιο άλλο firewall το έχετε απενεργοποιήσει αυτό των win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 εναρξη>ρυθμισεις>πινακας ελεγχου>συνδεσεις δυκτιου>δεξι κλικ στην συνδεση σου κ μετα πατας εξερευνηση(κατω κατω)>για προχωρημενους>τειχος προστασιας ιντερνετεγω το εχω απενεργοποιημενο firewall των παραθυριων,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 Βασίλη εξερεύνηση?δεν πάιζει κάτι τέτοιο έχω XP pro SP1 EN μετά το δεξί κλικ που λες κάτω -κάτω έχει sort by name πιο πάνω properties εκεί έχει ένα advanced αλλά δεν βρίσκω εναβλε δισαβλε firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 properties κ μετα πηγαινε στο πεμπτο κατα σειρα(πανω πανω επιλογες)....δεν πρεπεινα το μεταφραζει firewall...καοως αλλιως το μεταφραζει....το βρηκες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούλιος 17, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2004 ok thanks man Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2004 ΑΠΟΡΙΑ:Τοσο καιρπ χρησιμοποιουσα το zone alarm pro 5 κ στο dc++ εκανε search κανονικοτατα...!Απο εχθες δεν ξερω τι εχει παθει κ δεν κανει search με τιποτα...!Πρεπει να το απενεργοποιησω κ μετα δουλευει....!Του εχω επιτρεψει τα παντα γυρω απο το dc++ κ δεν θελει το ηλιθιο να ψαξει με τιποτα!Το απεγκατεστησα κ το ξαναεβαλα,ολα απο την αρχη,κ παλι τα ιδια....!Τι μπορει να φταιει?Κανενα αλλο καλο firewall να μου προτεινεται??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.