babisneo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2012 Καλημέρα.... Εδώ και μερικές μέρες παρατηρώ μια έντονη φωτεινότητα στην αριστερή πλευρά της οθόνης και μεταξύ πάνελ και πλαισίου πάντα όμως σε σκούρο και γενικά μαύρο wallpaper... Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν είναι κάτι φυσιολογικό ή αν είναι πρόβλημα της οθόνης πριν απευθυνθώ στην LG... Επισυνάπτω και photo.. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Normal είναι. Το κάνουν άπειρες οθόνες. Backlit Bleed λέγεται. Τώρα άμα σε ενοχλεί, επικοινώνησε μαζί τους και άμα είσαι τυχερός θα στην αλλάξουν. (μην είσαι σίγουρος όμως πως θα πετύχεις σε καλύτερη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babisneo Μάρτιος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Είσαι απλά απίστευτος.. κοίτα.. είναι λίγο σπαστικό η αλήθεια, αλλά σαν πρόβλημα διορθώνεται μετα απο επισκευή ή είναι πραγματικά ρίσκο.. το λέω αυτό γιατί για αντικατάσταση δε το πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Η LG παλιότερα είχε on-site υποστήριξη, λογικά θα την έχει ακόμη. Δηλ. σε περίπτωση που δεχτούν να στην κάνουν RMA, Θα σου 'ρθει άλλη οθόνη στο σπίτι σου και θα πάρουν την παλιά. Απλά πρέπει νατα μιλήσεις από πριν άμα το μοντέλο είναι διαθέσιμο και άμα θα σουρθει καινούργια ή refurbished. (επισκευασμένη) Το ρίσκο είναι πωςμπορεί και η καινούργια να 'χει κάποιο θέμα, είτε blacklight bleed,είτε κανά καμμένο pixel και να πρέπει να μπείς πάλι στη διαδικασίατου RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babisneo Μάρτιος 23, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 zomg.. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια .. μάλλον θα μείνω ως έχει.. ίσως να μην αξίζει η ταλαιπωρία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babisneo Μάρτιος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2012 Τελικά το έκανα αφού ήταν πολύ σπαστικό ..... Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με το service της LG μιας και θα αλλάξω οθόνη και μάλιστα με καινούργια όπως μου λένε και όχι ανακατασκευασμένη για 3η φoρά… ΝΑΙ ΝΑΙ.. καλά διαβάζεται … για 3η φορά… πια ήταν τα προβλήματα? Backlight bleeding η μια χειρότερη από την άλλη… Σήμερα με ειδοποίησαν ότι τελικά θα μου δώσουν την IPS235… Ρωτώ … Έχει τσεκάρει κανείς την IPS235 ? Αν ναι θα ήθελα να μου το πει κάποιος … Όχι πως θα ησυχάσω αλλά για να δω αν έκανα χαζομάρα που δεν είχα αγοράσει DELL.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Μάρτιος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2012 Το service της LG ειναι από τα καλυτερα γνώμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2012 για να δω αν έκανα χαζομάρα που δεν είχα αγοράσει DELLΜπα μή το λες. Και από Dell πάλι τα ίδια παίζει να 'βρισκες.Προσωπική εμπειρία, και σε LG και σε Dell έστειλα 2 οθόνεςπίσω. (4 σύνολο δηλαδή) Όσο για την οθόνη, IPS είναι καιαυτή... Πόσο "κακή" να 'ναι; Comple τη κόβω. Καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babisneo Μάρτιος 29, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2012 πραγματικά φίλε μου zomg ... καλή μου τύχη ... γιατί αν έβλεπες τη δεύτερη που μου στείλανε θα τραβούσες τα μαλλιά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 17, 2015 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 (edited) Γνωρίζει κανείς αν ακόμα η LG παρέχει αντικατάσταση ONSITE για bleeding? Επίσης...από live chat με υποστήριξη: "Το μοντέλο που έχετε δεν έχει γίνει εισαγωγή απο την ελληνική αντιπροσωπεία οπότε δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση από εμάς, μόνο επισκευή." Πλάκα κάνουμε. Δλδ δεν είναι εργοστασιακό fault της LG; Ποιους από όλους χέζω τώρα. Το e-shop; ή στέλνω mail στην LG global; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2015 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts