hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2012 Καλησπέρα παίδες,Επειδή στο ZTE Blade η τελευταία έκδοση του viber δεν την παλεύει καθόλου (όταν μιλάς κολλάει όλα το τηλέφωνο και θέλει reboot κλπ) θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω μια προηγούμενη έκδοση χωρίς ομως να χάσω τα υπάρχοντα δεδομένα (τα μηνύματα από τις επαφές μου βασικά)Γινεται; Ξέρει κανείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει με το Viber, αλλά λογικά από Manage Applications -> Viber -> Uninstall updatesΕπίσης μπορείς να πάρεις backup με Titanium ή κάτι παρόμοιο, reinstall και μετά restore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 23, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 αν βρείς παλιότερη έκδοση apk μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 23, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει με το Viber, αλλά λογικά από Manage Applications -> Viber -> Uninstall updatesΕπίσης μπορείς να πάρεις backup με Titanium ή κάτι παρόμοιο, reinstall και μετά restore.H διαδρομή που γράφεις που είναι ακριβώς; Σε ποιο μενού ; Γιατί απ'όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι. Αυτό με το titanium δεν το είχα σκεφτεί. Θα το δω.αν βρείς παλιότερη έκδοση apk μπορείς.Χωρίς να ξηλώσω το τρέχον ; (και άρα να χάσω τα πάντα ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Την επιλογή Uninstall Updates την έχουν μόνο οι εφαρμογές που έρχονται μαζί με το τηλέφωνο, εάν δεν κάνω λάθος.Στο δικό μου τηλ. δεν έχει το viber επιλογή uninstall updates κάτι που έχει το facebook όμως, που ήρθε προεγκατεστημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 23, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 άρα ήταν λογικό που δεν έβλεπα πουθενά τέτοια επιλογή. Επομένως μένει να τσεκάρω τα υπόλοιπα κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 Titanium Backup κάνε backup ta data files απλά.Βασικά αν περάσεις απο πάνω το apk χωρίς απεγκατάσταση πρέπει να είσαι οκ αλλά για καλό και για κακό titanium backup Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 24, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Κανε backup με τo titanium.uninstall.και μετά βρες την προηγούμενη έκδοση που θες από το aptoide.εγκατέστησε την και restore data από το titanium.επαφές ούτως η άλλως δεν χάνεις.στις βρίσκει από τις επαφές του τηλεφώνου.Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 24, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Will try. Βασικά δεν με νοιάζει καθόλου για τις επαφές. Τα μηνύματα ειναι το θέμα. Δοκίμασα σε άλλη συσκευή αυτό που είπε κάποιος, να περάσω απλά δηλαδή την παλιά έκδοση από πάνω αλλά δεν κράτησε τα δεδομένα. Θα δοκιμάσω λοιπόν και αυτό και θα επανέλθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 24, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2012 Θα έχεις το backup οπότε δεν χάνεις τπτ.try it...Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 25, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Προχθές το βράδυ, για να μην κάνω άδικα πειράματα, έστειλα ένα mail στο support του Viber. Σήμερα το πρωί ήρθε η απάντησή τους : Thanks for contacting us. Since the Android OS covers a large array of devices, and each device must be tweaked and accommodated individually. And since we are working around the clock testing compatibility in devices and applying the proper adjustments, you can understand that we are not able to test all Android devices available world wide. However, we do flag all strange behavior and adjustments happen very quickly, and as soon as we are confident that the fixes are stable, we release to you another update. The ZTE falls into this catagory. However, we are beginning to compile ZTE issues, and they are being looked into. As bugs for this device are found and repaired, they will be adjusted to each future build. So we welcome your feedback . On a sour note.... Rollbacks are not possible . Επομένως για την ώρα μάλλον δεν μπορεί να γινει κάτι σίγουρο και για να μην παιδεύομαι με το titanium κλπ θα γυρίσω στο skype για λίγο μέχρι κάποιο επόμενο update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 25, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Ψάχνω και εγω παλιότερη έκδοση γιατί το viber κολάει το κιν της γυναίκας μου. Δυστυχώς δεν βρήκα καν παλιότερο apk.Sent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 25, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Αν σου βρω και σου στειλω σε πμ καποιο παλιοτερο apk θα μπορεσεις να κανεις ενα κοπο να δεις αν με backup απο το titanium κραταει (και επαναφερει στη θεση τους φυσικα) τα μηνυματα ; Sent from my GT-B5512 using Tapatalk 2 Beta-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Μάρτιος 25, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2012 Ποια εκδοση του Viber θετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 26, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Ναι αμέ μπορώ να δοκιμάσω εύκολα. Έκδοση viber δεν έχω ιδιαιτερότητες. 2.1 και μετά. Να δοκιμάσω πια δεν κολάει το κιν θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 26, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Viber v2.1.0.116303 Όταν δοκιμάσεις, ρίξε και εδώ ένα feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 30, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2012 Δεν το έχω ξεχάσει απλά δεν έχω βρεί ούτε 10 λεπτό χρόνο να έχω και τα δύο κινητά στα χέρια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 30, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2012 No worries. Οταν βρεις χρονο το κοιταζεις. Προς το παρον εχω ψιλοβολευτει με το skype. Τρελο σπασιμο κατα διαστηματα βεβαια σε σχεση με την ευκολια του viber αλλα οταν δουλευει καλο ειναι Sent from my GT-B5512 using Tapatalk 2 Beta-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 30, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2012 Είναι τόσο καλύτερο το viber? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σοβαρά παράπονα από το Skype.Viber to skype calls παίζουν, ή πρέπει να έχουν κι οι άλλοι viber? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 30, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2012 Απλά to viber έχει και text. Και εγώ (η γυναίκα μου μου) γιαυτό προτιμάει viber. Δεν έχει άλλο για text και άλλο για voip κλήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.