amorfis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2012 καλησπερα. εχω το thermaltake armor lcs. εχω κανει επεκταση με μπλοκ kuplex cryos και ενα εξτρα διπλο ψυγειο κατω.. σκεφτομουν για ενα εξτρα χοντρο πισω ψυγειο και αλλη μια τρομπα νερου που σιγουρα θελει.. δε ξερω αν περνει πανω ενα διπλο για περισσοτερο δυναμη αλλα μαλλον δε χωραει λογο psu. η βγαζω το κατω και βαζω ενα πιο χοντρο κατω και ενα πιο χοντρο πισω με 2η αντλια και κταταω μπροστα της thermaltake με το δοχειο νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorfis Μάρτιος 23, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2012 eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής πισωeworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής κατω eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής εξτρα τωρα κατω εχω αυτο: eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakalakos1416003569 Απρίλιος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2012 Για περισσότερη δύναμη πάρε πρώτα μια καλή αντλία π.χ. MC655 Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Απρίλιος 6, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Μην αλλάζεις αυτό που έχεις κάτω και βάλε 1 μονό και πάνω και ένα πίσω. Αντλία όπως είπε και ο Tsakalakos πάρε μία δυνατή είτε DDC είτε D5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.