Pokemon640 Απρίλιος 3, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2012 Μαλιστα...οποτε ολοι για Dell,ειναι τοσο καλη?..η LG που προαvεφερα ξερει κανεις τπτ?δεν ξερω αυτες οι Dell πολυ του κιλου μου κανουν..ειμαι πρωην κατοχος Dell αλλα την ειχα παρει 800€.. το επόμενο βήμα από την Dell είναι η Eizo, και ακόμη ποιο πάνω, Eizo coloredge - Lacie 324i - NEC spectraview. Αν θες την απόλυτη οθόνη.Αν είχες θέσει limit τα 800Ευρώ πάλι, θα σου πρότεινα fs2332. Επί χρόνια Eizo έχω και δεν την αλλάζω (από την T962, συγχωρεμένη ) + εδώ και 3 χρόνια την hd2442W. 2 οθόνες μόνο έχω αλλάξει στα 12 χρόνια, η προηγούμενη κράτησε 9 χρόνια (15,000ώρες~) και τα έβγαλε με το παραπάνω τα λεφτά της, τις υπόλοιπες στην αγορά τις βλέπω αναλώσιμες (σαν οθόνες "του κιλού"). Δεν τις φτάνουν ούτε με κιάλια.(ειδικά αν μιλάμε για απόδοση χρωμάτων) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 5, 2012 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 πολυ καλη προταση η DELL. μια εναλλακτικη προταση απο μενα,LG IPS236V | Skroutz.grΕνδιαφέρεται φίλος για αυτήν και συγκεκριμένα την lg ips235. Εγώ έχω να ασχοληθώ παρα πολυ καιρο, και η τιμη φαίνεται να είναι παρα πολυ καλη.Υπάρχει παγίδα που πρεπει να προσέξει ; Σε gaming θα είναι αξιοπρεπής ; Η θα είναι αδύνατο; - που δεν νομίζω.Απλά όταν εγώ έβλεπα για ips ξεκινούσαν απο 700ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Απρίλιος 5, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 και εγώ dell πήρα για το πανελ και την πολύ καλή εγγύηση. όπως αναφέρω σε άλλο thread στους 3.5 μήνες έβγαλε προβληματικό πίξελ και μου την άλλαξαν με παλιότερο revision. από a02 πήγα σε a00. anyway, καλό είναι να το γνωρίζει κι αυτό ένας υποψήφιος αγοραστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 5, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Ενδιαφέρεται φίλος για αυτήν και συγκεκριμένα την lg ips235. Εγώ έχω να ασχοληθώ παρα πολυ καιρο, και η τιμη φαίνεται να είναι παρα πολυ καλη.Υπάρχει παγίδα που πρεπει να προσέξει ; Σε gaming θα είναι αξιοπρεπής ; Η θα είναι αδύνατο; - που δεν νομίζω.ωραια βρηκα pc και το ψαξα λιγο, φαινεται φανταστικο value τουλαχιστον η IPS236V...για την οποια εχω βρει αρκετες αναφορες...αστερι ειναιδεν νομιζω να εχει προβλημα πουθενα...δεν μπορω να ξερω σιγουρα τι διαφορα εχει στο panel η IPS235V (matte finish)σε σχεση με την IPS236V (piano black finish) λογικα τα ιδια θα ειναι, ειναι ακομα πιο φθηνη απο την ips236V για αυτο μας ενδιαφερει περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrovasilis Απρίλιος 5, 2012 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Ειναι πιο νεο μοντελο η 235V εχει και προρρυθμισμενα χρωματα...Καποτε εκανε 168 Ε η 236V τωρα στο ιδιο καταστημα εχει 190 Ε....Και οι δυο ψιλοιδιες φαινονται...Γενικα μην περιμενετε πολλα... λιιγο πιο ζωηρα χρωματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 5, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Γενικα μην περιμενετε πολλα... Σ αυτήν την τιμή που εχει η οθόνη περιμένω τον κινέζο να ξυπνήσει αλλα μάταια.On topic πριν 10 λεπτα παρήγγειλε την LG 235V Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Απρίλιος 5, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Αντί να παίρνετε μικρές ακριβές οθόνες με ακριβά IPS PANEL καλύτερα να κοιτάτε τις μεγάλες 27άρες οθόνες με τα φτηνότερα ΤΝ PANEL . Είναι μακράν ποιο ξεκούραστες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αντικατάσταση τηλεόρασης δωματίου, μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν για θέαση ταινιών και στα παιχνίδια σε τοποθετούν μέσα στο game !Για 3D κ.λ.π. είναι ακόμα νωρίς ! Στην επόμενη οθόνη κοιτάμε και για κάτι τέτοιο. Ψηφίζω SAMSUNG T27A300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 6, 2012 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2012 Χμμμ..ελεγα μπας και ρισκαρα και επερνα αυτη την LG Και 25",και 16:9,και 3D..βεβεα TN Panel..Αλλα και αυτη που εχω τωρα..η LG δεν με χαλαει σαν χρωμα..που εχει TN Panel..αχ..δεν ξερω πραγματικα...LG D2542P-PN LED 3D 25'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.grποσο χαλια να ειναι?Μια ερωτηση ακομα...για Game 3D,θελει Nvidia καρτα...θελει και το κιτ της Nvidia...?Η συγκεκριμενη LG οθονη δεν υποστηριζει nvidia 3d vision.Δεν εχω εμπειρια απο τις συγκεκριμενες οθονες αλλα για nvidia 3d vision χρειαζεσαι μονιτορ το οποιο υποστηριζεται απο την nvidia που αναφερονται στο site της,το kit της nvidia αν η οθονη δεν το εχει ενσωματωμενο και φυσικα nvidia καρτα.επισης δεν ειναι 120hz και για αυτο μαλλον δεν παιζει το 3d vision.250 ευρω για ΤΝ χωρις 120hz...μακρυα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.