Jump to content

Αγορα νεας Οθονης..την γνωμη σας

Τακας

Recommended Posts

Καταρχην χαιρετω ολους τους παλιους φιλους..θα ηθελα την γνωμη σας γιατι τωρα τελευταια,με τρωει η τσεπη μου και θελω να αλαξω την οθονη του Pc επιτελους...

Λοιπον εχω μια LG 2242Τ,για ωσους ξερουν με ΤΝ Πάνελ,Θελω να δωσω το πολυ μεχρι 250€.

Αυτο που ψαχνω ειναι καλα χρωματα,καλο Black,η αναλυση ας ειναι 1920 x 1080,και 16:9 απαραιτητακαι....Και Aπο ιντσες 24-25 Max.... γενικα το Value For Money....Εχω ακουσει γενικα καλα λογια για τις νεες LG 3D,και εχω βρει αυτη LG D2542P-PN LED 3D 25'' ..Δεν την εχω δει απο κοντα βεβαια...απλα εχω ακουσει καλα λογια..θα ηθελα της γνωμες σας..γενικα και εμπειρικα..

Ευχαριστω...Φιλικα Παναγιωτης...

Πριν κανενα μηνα αλλαξα και εγω οθονη στο pc , διαβαζοντας στα forums εδω οι περισσοτεροι αν οχι ολοι προτεινανε dell ultrasharp 2312 ,2412 hm. Αγορασα την 2312 hm και ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Μαλιστα...οποτε ολοι για Dell,ειναι τοσο καλη?..η LG που προαvεφερα ξερει κανεις τπτ?δεν ξερω αυτες οι Dell πολυ του κιλου μου κανουν..ειμαι πρωην κατοχος Dell αλλα την ειχα παρει 800€..:)

Καταρχην χαιρετω ολους τους παλιους φιλους..θα ηθελα την γνωμη σας γιατι τωρα τελευταια,με τρωει η τσεπη μου και θελω να αλαξω την οθονη του Pc επιτελους...

Λοιπον εχω μια LG 2242Τ,για ωσους ξερουν με ΤΝ Πάνελ,Θελω να δωσω το πολυ μεχρι 250€.

Αυτο που ψαχνω ειναι καλα χρωματα,καλο Black,η αναλυση ας ειναι 1920 x 1080,και 16:9 απαραιτητακαι....Και Aπο ιντσες 24-25 Max.... γενικα το Value For Money....Εχω ακουσει γενικα καλα λογια για τις νεες LG 3D,και εχω βρει αυτη LG D2542P-PN LED 3D 25'' ..Δεν την εχω δει απο κοντα βεβαια...απλα εχω ακουσει καλα λογια..θα ηθελα της γνωμες σας..γενικα και εμπειρικα..

Ευχαριστω...Φιλικα Παναγιωτης...

Παναγιωτη ειχα για πολλα χρονια ΤΝ πανελ και μολις πριν 2 μερες χτυπησα 3 U2412 (1920χ1200) στα 230ε εκαστο.

Ειμαι ευχαριστημενος με τα χρωματα και τις γωνιες θεασης που ειναι καλυτερα απο ενα ΤΝ.

Πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη απο το 24αρι ή το 23αρι σε αυτα τα λ7 ή το LG ips που λεει ο αποπανος.

Παναγιωτη ειχα για πολλα χρονια ΤΝ πανελ και μολις πριν 2 μερες χτυπησα 3 U2412 (1920χ1200) στα 230ε εκαστο.

Μαν, μπορεις να ανεβασεις καμια φωτογραφια του γραφειου σου και ειδικα των οθονων σου στο θεμα http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/deikste-to-grafeio-sas-44609.html

Επισης, ποσο απεχουν κατα προσεγγιση τα ματια σου, απο τις 3 U2412;;;

Μαν, μπορεις να ανεβασεις καμια φωτογραφια του γραφειου σου και ειδικα των οθονων σου στο θεμα http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/deikste-to-grafeio-sas-44609.html

Επισης, ποσο απεχουν κατα προσεγγιση τα ματια σου, απο τις 3 U2412;;;

Η αποσταση δεν πρεπει να ναι πανω απο 40-50εκ.

Δες εδω.

http://www.thelab.gr/1063221234-post590.html

Για την επιλογή Dell/LG στις IPS μη σκας πολύ, το ίδιο πάνελ έχουν, ενώ οι εγγύηση και των δύο στην Ελλάδα είναι από τις καλύτερες.

Για 3D οι επιλογές σου είναι λιγότερες, χρειάζεσαι 120Hz και βέβαια και τα αντίστοιχα γυαλιά και κάρτα που να το υποστηρίζει.

Χμμμ..ελεγα μπας και ρισκαρα και επερνα αυτη την LG Και 25",και 16:9,και 3D..βεβεα TN Panel..Αλλα και αυτη που εχω τωρα..η LG δεν με χαλαει σαν χρωμα..που εχει TN Panel..αχ..δεν ξερω πραγματικα...

LG D2542P-PN LED 3D 25'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

ποσο χαλια να ειναι?

Μια ερωτηση ακομα...για Game 3D,θελει Nvidia καρτα...θελει και το κιτ της Nvidia...?

γνωμη μου για το 3D, ειναι να μην ασχοληθεις ακομα.

τη θεωρω αρκετα ανωριμη τεχνολογια, ή για να το πω πιο σωστα, εχει ακομα αρκετο δρομο να διανυσει ωστε να γινει σωστη, ολοκληρωμενη και χωρις παρενεργειες!

Χμμμ..ελεγα μπας και ρισκαρα και επερνα αυτη την LG Και 25",και 16:9,και 3D..βεβεα TN Panel..Αλλα και αυτη που εχω τωρα..η LG δεν με χαλαει σαν χρωμα..που εχει TN Panel..αχ..δεν ξερω πραγματικα...

LG D2542P-PN LED 3D 25'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

ποσο χαλια να ειναι?

Μια ερωτηση ακομα...για Game 3D,θελει Nvidia καρτα...θελει και το κιτ της Nvidia...?

Η συγκεκριμενη LG οθονη δεν υποστηριζει nvidia 3d vision.Δεν εχω εμπειρια απο τις συγκεκριμενες οθονες αλλα για nvidia 3d vision χρειαζεσαι μονιτορ το οποιο υποστηριζεται απο την nvidia που αναφερονται στο site της,το kit της nvidia αν η οθονη δεν το εχει ενσωματωμενο και φυσικα nvidia καρτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.