Jump to content

GTX680 reviews/επιδόσεις/εντυπώσεις

denz

Recommended Posts

Λές να κάνουν τα διαγνωστικά προπαγάνδα στην κοκκινη?:D :D

Εγω λέω να έρθεις εδώ, να σε βάλω στο PC να μου βγάλεις RSOD όπως λένε οι "ειδήμονες" στο wccftech ( LOL WUT ? ) με benchmarks, κλπ.

Άσε στην άκρη το AIDA64 και το PowerStrip, προκαλώ οποιονδήποτε το παίζει ξερόλας δίχως να έχει δει καν από τηλεσκόπιο πως είναι μια 680 να έρθει και να προκαλέσει RSOD :)

Για το αν κάνει τέτοια η κόκκινη ρώτα τον "υπάλληλο της AMD", τι τον έχετε έδω :D

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply
Εγω λέω να έρθεις εδώ, να σε βάλω στο PC να μου βγάλεις RSOD όπως λένε οι "ειδήμονες" στο wccftech ( LOL WUT ? ) με benchmarks, κλπ.
και αυτός ειναι αλλος ένας απ'τους "ειδημονες" ε? FAIL - kingpincooling.com
Για το αν κάνει τέτοια η κόκκινη ρώτα τον "υπάλληλο της AMD", τι τον έχετε έδω :D
Δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι , απο κεί και πέρα μην ξύνεις πληγές και ανακαλύψουμε στο μέλλον καναν ακομα driver απο NVidia που τυχαία ανεβάζει τα σκοράκια απ'τα μετροπρογράμματα...ξέρει η πράσινη απο τετοια!

P.S. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε Atiman αδερφε, εκτήθεσε και ειναι κρίμα!Ααα..παρεπιπτόντος υπάρχει και το Excel μην χαλάς τα τετράδια τσάμπα , γίνε λίγο οικολόγος! φιλικά ε!

και αυτός ειναι αλλος ένας απ'τους "ειδημονες" ε? FAIL - kingpincooling.com

Για πες μας τι λέει εκεί ο K|ngp|n πως συνέβει ?

Έπαιζε ένα game και έσκασε RSOD... ?

Μήπως πήγε να τρέξει το PowerStrip για να φτιάξει custom monitor inf και πήρε το RSOD ?

Βιάζεσαι τόσο πολύ να βγάλεις τον άλλο λάθος που πνίγεσαι σε μισή κουταλιά νερό.

Εντελώς φιλικά.

δεν μπορω να καταλαβω καποιους που πρωσπαθουν με το ζορι να βγαλουν την 7970 καλυτερη απο την 680 και σκαρφιζωνται απιθανα πραγματα

Σε ολα τα επιπεδα η 680 ειναι μπροστα και σε reviwes αλλα και εδω

Αν εξερεσουμε το metro και το alien σε ολα τα αλλα ειναι μπροστα η 680 και μαλιστα πολλες φορες με μεγαλη διαφορα.Και η 6970 δεν περναγε την 580 σε κανα δυο παιχνιδια Ε' ΚΑΙ'

Ασ αφησουνε λοιπον τα atiboys τα παχια λογιααααααααααααααααα και τα φθηνα επιχειρηματα προσπαθοντας να μπερδεψουν το κοσμο

Η amd μοιωσε την τιμη της 7970 γιατι την μοιωσε επειδη ειναι καλυτερη απο την 680??

Ο απο κατω συνεχιζει τα ιδια

Άσε στην άκρη το AIDA64 και το PowerStrip, προκαλώ οποιονδήποτε το παίζει ξερόλας δίχως να έχει δει καν από τηλεσκόπιο πως είναι μια 680 να έρθει και να προκαλέσει RSOD :)

Ok υπάλληλε της Nvidia, θα ρωτήσουμε αλλού για την AMD ! :yu:

Μην μπεις στον κόπο να σχολιάσεις καν προϊόν AMD , ασχολείσαυ με την εταιρία σου, όπως παροτρύνεις και τους άλλους παραπάνω!:wall:

Εκείνοι στον τομέα τους θα είναι ποιο ειδήμονες από εσένα ....:confused:

Η amd μοιωσε την τιμη της 7970 γιατι την μοιωσε επειδη ειναι καλυτερη απο την 680??

Μείωση στην τιμή κάνεις για να είσαι ποιο ανταγωνιστικός ! Η αρχική τιμή είχε δωθεί όταν δεν υπήρχε αντίπαλος στην αγορά.

Να είσαι σίγουρος πως θα δεις την ίδια κατρακύλα και από πλευράς 680 αν θέλει η Nvidia να πουλήσει.

Όσο για το αν προσπαθεί κάποιος να βγάλει κάποια κάρτα καλύτερη θα σου πω πως δεν χρειάζεται ! Σε συνολικό performance η 7970 είναι μπροστά αρκετά , ειδικά για λόγους 64bit compute.

Από εκεί και πέρα ανάλογα τις ανάγκες του ο καθένας ψωνίζει αυτό που πιστεύει πως για την ανάγκη του είναι καλύτερο.

Εγώ βλέπω θετικά στοιχεία και στις δυο και τις ανάγκες μου θα τις υπεράλυπταν , από εκεί και πέρα δεν μπορώ να βγάλω τελική εικόνα, αφού δεν τις έχω ο ίδιος.

Το ύφος πάντως που αναφέρεις έρχεται από διαφορετική πλευρά από αυτή που νομίζεις ........

Μείωση στην τιμή κάνεις για να είσαι ποιο ανταγωνιστικός ! Η αρχική τιμή είχε δωθεί όταν δεν υπήρχε αντίπαλος στην αγορά.

Να είσαι σίγουρος πως θα δεις την ίδια κατρακύλα και από πλευράς 680 αν θέλει η Nvidia να πουλήσει.

Όσο για το αν προσπαθεί κάποιος να βγάλει κάποια κάρτα καλύτερη θα σου πω πως δεν χρειάζεται ! Σε συνολικό performance η 7970 είναι μπροστά αρκετά , ειδικά για λόγους 64bit compute.

Από εκεί και πέρα ανάλογα τις ανάγκες του ο καθένας ψωνίζει αυτό που πιστεύει πως για την ανάγκη του είναι καλύτερο.

Εγώ βλέπω θετικά στοιχεία και στις δυο και τις ανάγκες μου θα τις υπεράλυπταν , από εκεί και πέρα δεν μπορώ να βγάλω τελική εικόνα, αφού δεν τις έχω ο ίδιος.

Το ύφος πάντως που αναφέρεις έρχεται από διαφορετική πλευρά από αυτή που νομίζεις ........

σεβωμαι την αποψη σου και τις αναγκες σου!!! Εγω μιλαω για gaiming αν εχεις καποια καλυτερη προταση απο την 680gtx να την ακουσω

σεβωμαι την αποψη σου και τις αναγκες σου!!! Εγω μιλαω για gaiming αν εχεις καποια καλυτερη προταση απο την 680gtx να την ακουσω

Βρε φίλε δεν έχεις καταλάβει πως ανάλογα το setup που θα φτιάξεις και ανάλογα το είδος του user που είσαι η μια κάρτα θα είναι καλύτερη από την άλλη?

-Multi gpu θα κάνεις, τώρα ή στο μέλλον ? Μπροστά η ATI

-SINGLE και default θα παίξεις ? Μπροστά η Nvidia

-Κλοκαρισμένες στα μπούνια και οι δυο ? Περίπου στα ίδια ανάλογα το game και τους driver .

-Κοιτάς πέρα από gaming? Μπροστά ΑΤΙ.

Άρα δεν υπάρχει σταθερή πρωτιά για μια κάρτα.

Αν η ATI έβγαζε μια 7980 ας πούμε με υψηλότερα ρολόγια default από την 7970 και τραβούσε παραπάνω από την default 680 θα άλλαζε τίποτα για το Tahiti, το kepler για τους power users ?

Με το που έχει επάρκεια και η Nvidia θα αρχίσει ο πόλεμος τιμών, κάτι που μας συμφέρει όλους και εύχομαι αυτός ο πόλεμος τιμών να οδηγήσει την κατηγορία των extreme καρτών σε μια κατηγορία τιμής κάτω.

Ευκαιρία για εμάς τους καταναλωτές είναι. Πότε είδες ξανά δυο εταιρίες χωρίς σταθερά πρώτο προιόν στην αγορά να μάχονται με την τιμή ?

Ίδωμεν :)

σαν αντικειμενικος αγοραστης αν και με μια εκτιμηση προς την πρασινη,αυτο που βλεπω ειναι οτι πως μετα απο 37 σελιδες αναρωτιομαστε ακομα αν ειναι η 680 μπροστα* απο την αντιστοιχη 4μηνων καρτα της κοκκινης

κατι που θα πρεπε να εννοειται και οχι να ψαχνουμε τις διαφορες μεταξυ τους

*Υ.Γ μη βγει καποιος και μου πει μα ειναι.Γτ με τα 1-2-3 fps δεν την λες καλυτερη απο την αλλη.

3 οθονες sli vs cf και παλι μπροστα ειναι η 680 απο την 7970, που εκει υποτιθεται πως κλεινει καπως η διαφορα, λογο μνημης

HARDOCP - Mass Effect 3 - NVIDIA Kepler GeForce GTX 680 SLI Video Card Review

Και οι 2 σχεδόν ίδιες είναι εγώ στο μόναδικό παιχνίδι που παίζω την βλέπω μπροστά.

την 7970

HARDOCP - Battlefield 3 - NVIDIA Kepler GeForce GTX 680 SLI Video Card Review

και οι διαφορές είναι 5-10 Fps +1 like Gomar

-Multi gpu θα κάνεις, τώρα ή στο μέλλον ? Μπροστά η ATI

Παίζεται, ζήτημα το ποιό game παίζεις.

Δεν ξέρω σε μια σούμα 50 games πως θα είναι ο τελικός απολογισμός.

-SINGLE και default θα παίξεις ? Μπροστά η Nvidia

Και μη default μια χαρά πάλι μπροστά η nVIDIA βγαίνει.

-Κλοκαρισμένες στα μπούνια και οι δυο ? Περίπου στα ίδια ανάλογα το game και τους driver .

Με τα μπούνια οι περισσότερες 7970 άντε να παίζουνε στα 1200MHz για 24/7 με το fan @ 100%

Η χειρότερη GTX 680 που έχω δεί μέχρι στιγμής, η 2η δικιά μου δηλαδή, παίζει 1241MHz με το fan @ auto και ούτε καν κοντά στο 60% δεν πάει παίζοντας games...

Αν μάλιστα παραδειγματιστούμε από τις κάρτες άλλων, που τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες που παίζουνε 1300+, νομίζω πως δεν είναι στα ίδια που μας λες.

Τον παράγοντα θόρυβο περιττό και καλύτερα να μην τον βάλουμε στην μέση γιατί η διαφορά είναι πάνω από 8db εκεί...

-Κοιτάς πέρα από gaming? Μπροστά ΑΤΙ.

Το κοιτάς πέρα από το gaming εξαρτάται που το πας...

Γιατί ναι μεν στα synthetic tests η 680 παίρνει τον πούλο ακόμα και από την 580, αλλά όπως θα έχετε δεί ή θα δείτε σύντομα, με λίγες διαφοροποιήσεις στον κώδικα των εφαρμογών ανεβαίνει η απόδοση της αρκετά ( πάλι στα συνθετικά δεν ξεπερνάει την 7970, αλλά δεν είναι στην τραγική απόσταση που είναι τώρα με τις παρούσες εκδόσεις και κώδικα ).

Πέραν αυτού, στο PhotoShop π.χ. που είναι μια real-life εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσει κανείς εκτός gaming που λες, αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικά, πάλι είναι μπροστά η nVIDIA ακόμα και με την 680.

σαν αντικειμενικος αγοραστης αν και με μια εκτιμηση προς την πρασινη,αυτο που βλεπω ειναι οτι πως μετα απο 37 σελιδες αναρωτιομαστε ακομα αν ειναι η 680 μπροστα* απο την αντιστοιχη 4μηνων καρτα της κοκκινης

κατι που θα πρεπε να εννοειται και οχι να ψαχνουμε τις διαφορες μεταξυ τους

*Υ.Γ μη βγει καποιος και μου πει μα ειναι.Γτ με τα 1-2-3 fps δεν την λες καλυτερη απο την αλλη.

DiRT 3

45133.png

6fps @ 2560x1600

45134.png

19fps @ 1080p

Total War: Shogun 2

45139.png

5fps @ 2560x1600

45140.png

17fps @ 1920x1200

BattleField 3

45150.png

14.4fps @ 2560x1600

45151.png

15.2fps @ 1920x1200

StarCraft II

45154.png

10fps @ 2560x1600

45155.png

27fps @ 1920x1200

TES: Skyrim

45157.png

8fps @ 2560x1600

Μην κοιτάς που εδώ βαλθήκαμε να τρέχουμε μόνο Crysis 1 (!), Crysis Warhead, Metro2033, Alien vs Predator επειδή βολεύουνε μια χαρά την 7970.

Και είμαστε και με τους πρώτους drivers ακόμα... δεν νομίζω στο Metro2033 να θεωρείς λογικό να έχει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με την GTX 580 έτσι ?

Και οι 2 σχεδόν ίδιες είναι εγώ στο μόναδικό παιχνίδι που παίζω την βλέπω μπροστά.

την 7970

HARDOCP - Battlefield 3 - NVIDIA Kepler GeForce GTX 680 SLI Video Card Review

και οι διαφορές είναι 5-10 Fps +1 like Gomar

μαλλον μπερδευεσαι το battliefield το παιζεις με τρεις οθονες και cf??

οι πραπανω διαφορες αφορουν 3 οθονες και cf,sli

σε ολες τις αλλες περιπτωσεις η διαφορα ειναι μεγαλυτερη υπερ 680

Δεν βλεπω την ωρα να ανοιξει ο Alexopus το νεο θεμα με τα δικα του τεστ και να παραμεινει εκεινο μονο για benches και αυτο μονο για flames.

Προς το παρον αρκεστειτε στο μπηστ που ερχεται...

535428_352972884759248_295429160513621_1024000_2072053428_n.jpg

579124_352972868092583_295429160513621_1023999_2061522802_n.jpg

525675_352972844759252_295429160513621_1023998_928884095_n.jpg

PR-ASUS-GeForce-GTX-680-DirectCU-II-TOP-Graphics-Card-with-Box.jpg

Clockspeeds are pre-configured to 1,137MHz (up from 1,006MHz) for base and 1,201MHz (up from 1,058MHz) for boost. The 2GB of GDDR5 memory was left alone and runs at 6,008MHz (effective) on a 256-bit bus.
sauce

review:

ASUS GeForce GTX 680 Direct CU II 2 GB Review - Page 1/32 | techPowerUp

Παίζεται, ζήτημα το ποιό game παίζεις.

Δεν ξέρω σε μια σούμα 50 games πως θα είναι ο τελικός απολογισμός.

Και μη default μια χαρά πάλι μπροστά η nVIDIA βγαίνει.

Με τα μπούνια οι περισσότερες 7970 άντε να παίζουνε στα 1200MHz για 24/7 με το fan @ 100%

Η χειρότερη GTX 680 που έχω δεί μέχρι στιγμής, η 2η δικιά μου δηλαδή, παίζει 1241MHz με το fan @ auto και ούτε καν κοντά στο 60% δεν πάει παίζοντας games...

Αν μάλιστα παραδειγματιστούμε από τις κάρτες άλλων, που τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες που παίζουνε 1300+, νομίζω πως δεν είναι στα ίδια που μας λες.

Τον παράγοντα θόρυβο περιττό και καλύτερα να μην τον βάλουμε στην μέση γιατί η διαφορά είναι πάνω από 8db εκεί...

Το κοιτάς πέρα από το gaming εξαρτάται που το πας...

Γιατί ναι μεν στα synthetic tests η 680 παίρνει τον πούλο ακόμα και από την 580, αλλά όπως θα έχετε δεί ή θα δείτε σύντομα, με λίγες διαφοροποιήσεις στον κώδικα των εφαρμογών ανεβαίνει η απόδοση της αρκετά ( πάλι στα συνθετικά δεν ξεπερνάει την 7970, αλλά δεν είναι στην τραγική απόσταση που είναι τώρα με τις παρούσες εκδόσεις και κώδικα ).

Πέραν αυτού, στο PhotoShop π.χ. που είναι μια real-life εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσει κανείς εκτός gaming που λες, αν δεν έχει αλλάξει κάτι τραγικά, πάλι είναι μπροστά η nVIDIA ακόμα και με την 680.

DiRT 3

45133.png

6fps @ 2560x1600

45134.png

19fps @ 1080p

Total War: Shogun 2

45139.png

5fps @ 2560x1600

45140.png

17fps @ 1920x1200

BattleField 3

45150.png

14.4fps @ 2560x1600

45151.png

15.2fps @ 1920x1200

StarCraft II

45154.png

10fps @ 2560x1600

45155.png

27fps @ 1920x1200

TES: Skyrim

45157.png

8fps @ 2560x1600

Μην κοιτάς που εδώ βαλθήκαμε να τρέχουμε μόνο Crysis 1 (!), Crysis Warhead, Metro2033, Alien vs Predator επειδή βολεύουνε μια χαρά την 7970.

Και είμαστε και με τους πρώτους drivers ακόμα... δεν νομίζω στο Metro2033 να θεωρείς λογικό να έχει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις με την GTX 580 έτσι ?

Mπα bill, μας τελειωσε και το crysis1:hehe:

crysism.png

εχουμε να δουμε πολλα ακομα. :D

crysisgtx680oc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Καλα στα παιχνιδια που εδωσα νουμερα με τον 9000+rpm δεν ποσταρει καν, καποιος με 7970:hehe:

Αντε το metro2033 και το avp εμεινε ακομα:T::hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.